10/2/09

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΘΕΩΡΙΑΣ", ΤΩΝ "ΚΛΟΥΒΙΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΜΟΥΓΚΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

Ένώ ο κόσμος βογγάει από τους αστρονομικούς λογαριασμούς του φυσικού αερίου, της μεγαλύτερης απάτης (την έχουμε αποδείξει εδώ), στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, ο Υπουργός Ανάπτυξης, βγάζει ακαδημαϊκά λογύδρια για ενεργειακές προτεραιότητες, για δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον, για πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα. Κλούβια λόγια.
Και δεν φτάνει αυτό: Λειτουργώντας ως ατζέντης των επιχειρήσεων παροχής αερίου, είπε σήμερα:
«Μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλουμε να έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο επιπλέον 85.000 νοικοκυριά (σ.σ. μαλάκες!!!!) και μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς να χρησιμοποιούν το καύσιμο 1 εκατομμύριο πολίτες».(χρησιμοποιώντας την "προστασία του περιβάλλοντος" ως δόλωμα, για τους ηλίθιους! Μα σας εμποδίζει κανείς να προστατεύσετε το περιβάλλον από τη μια και να μας πείτε ΕΣΕΙΣ πόσο πρέπει να κάνει η κιλοβατώρα του φυσικού αερίου, από την άλλη;)


Έχουμε ένα μήνα, που σας ζητήσαμε ως πολίτες κάτι εξαιρετικά απλό:
ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ !
Κάνετε την πάπια. (Είστε ειδικός σε αυτό). Μια επικερδής τακτική τα παλαιότερα χρόνια. Τώρα όχι!
Και οι "δημοσιογράφοι του κώλου", σας ακούνε να λέτε τον ανώδυνο μονόλογό σας. Χωρίς ούτε μια ερώτηση επί ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. Θα κάνετε τετραψήφιο νούμερο, ηλεκτρονικά μηχανήματα σε περιοχές της Αθήνας για σύγκριση τιμών κι άλλες παπαρδέλες.
Πάντα θεωρία.
Κι ένας δημοσιογράφος δε βρέθηκε να ρωτήσει: Καλά τα οράματα και τα σχέδια, αλλά θα μας εξηγήσετε επιτέλους, γιατί το φυσικό αέριο είναι 70% ακριβότερο από ότι θα έπρεπε να είναι;
(σήμερα: πετρέλαιο 46 λεπτά, αέριο 65)-

από http://taxalia.blogspot.com:80/2009/02/blog-post_8444.html
ΥΓ.Deltio11.Μερικές φορές η σιωπή ειναι χρυσός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα κείμενό σου για ΑΚΟΑ στο σάιτ Μπετινάκη και έχω δυο πράγματα να πω.

Λες για "κουκούλες". Η αναφορά στο ξεκούδουνο "η Χριστοδουλοπούλου είναι ΑΚΟΑ" είναι κάποια 'κουκούλα';
Η αναφορά σου "η ΑΚΟΑ έχει δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα" είναι άλλη 'κουκούλα';

Αν διαβάσεις προσεκτικά το σάιτ του Βύρωνα θα δεις ότι είναι Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΝ, όχι ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο όχι ΑΚΟΑ.
Αν ρωτήσεις θα μάθεις ότι η Χριστοδουλοπούλου είναι Ενεργοί Πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ (Γλέζος) και όχι ΑΚΟΑ.

Με την εμπάθεια και την ημιμάθειά σου αδικείς ό,τι σωστό λες.
Ελπίζω να συμφωνήσεις ότι για την αλήθεια δεν φτάνεια ένα... arhidi

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...