13/2/09

Σε κατάσταση «ανωτέρας βίας» η Shell στη νότια Νιγηρία


Η αγγλο-ολλανδική εταιρία Royal Dutch Shell κήρυξε σήμερα κατάσταση «ανωτέρας βίας» στις παραδόσεις αργού πετρελαίου από τον τερματικό σταθμό του Μπόνι (νότια Νιγηρία) εξαιτίας ενός κλίματος ανασφάλειας, μέτρο που δεν παρέχει εγγύησεις στις παραδόσεις πετρελαίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Η SPDC (Shell Petroleum Development Company) κήρυξε κατάσταση ανωτέρας βίας στις παραδόσεις της από τον τερματισμό σταθμό του Μπόνι με ισχύ από τις 18:00 τοπική ώρα της 10ης Φεβρουαρίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Shell στη Νιγηρία Πρέσιους Οκολόμπο.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από επιμελητειακά προβλήματα που παρουσιάστηκαν εξαιτίας του κλίματος ανασφάλειας στην περιοχή», πρόσθεσε ο Οκολόμπο υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να επηρεαστούν οι εξαγωγές πετρελαίου τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Πατριωτικό Σύμφωνο της Μάνης και η Ενημέρωση της ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΡΧΗΣ της Επανάστασης για την εκπλήρωση της Αποστολής του Περραιβού

  Η Μυστική και ΑΟΡΑΤΗ Ανώτατη Αρχή της Επανάστασης, που υπήρχε πριν από τον Υψηλάντη και δεν ήταν φυσικά   ο Ξάνθος, και ούτε βρισκόταν στη...