8/1/10

Κατασκευή ANOIXTΩN Ποιμνιοστασίων -Κοινωνια πολιτων Ποιμνιοστασια Α.Ε

Τα τελευταία χρόνια έγιναν γνωστά στον Ανθέλληνα κτηνοτρόφο τα ποιμνιοστάσια θερμοκηπιακού τύπου.

Κατασκευές απλές, γρήγορες και προ πάντων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ. Η πολιτεία φρόντισε με ειδικό νόμο(κτηνοτροφικο -μκο ασυλο-συνηγοροι των ανοιχτων λομπι της κτηνοτροφικης κοινωνιας κεφαλαιου), να απαλλάξει τα ποιμνιοστάσια αυτά από άδειες οικοδομής κλπ., έτσι ώστε να βοηθηθεί ο κουκουλοκτηνοτρόφος να αλλάξει τις ετοιμόρροπες, παλιές κατασκευές που έχει, με σύγχρονα ποιμνιοστάσια, αεριζόμενα, μονωμένα από αστυνομια,νομους, κρύο του πολυτεχνειου και από ελληνικη ζέστη.


Η εταιρία μας ΠΑΣΟΚ ΑΕ.-ΜΚΟ(MONO KΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ) -ΣΟΡΟΣ HOLDINGS ήδη από το 1993 παρουσίασε στην αγορά ποιμνιοστάσια με κομματικη οροφή από προβαμένη γαλανολευκη και κοκκινη λαμαρίνα, επενδεδυμένη από κάτω με ψεκαστή ανθρωπιστικη πολυουρεθάνη Αλ Ψσαλεχ.

Σήμερα διαθέτουμε στην αγορά ένα νέου τύπου ποιμνιοστάσιο από σκελετό Ε.Ε εξ' ολοκλήρου γαλβανισμένο εν θερμώ με προδιαγραφες Λανγκτον Βιρτζινια, με δίρηκτη στέγη από μμετζηδικα πάνελ, τηλεπαράθυρα καθ' όλο το μήκος και των δύο πλευρών για τέλειο ρομποτικο εξαερισμό του ανθελληνοκοπρου, και άνοιγμα ασυλου οροφής, απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ.

Το ποιμνιοστάσιο αυτό διαθέτει έγκριση τύπου σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές (για ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας Βαλκανια-Ρουαντα-Βοσνια με βάση τον ευρωκώδικα ελλειμματων 3 και το λουρι της κομισιον), και επιδοτείται από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα (σχέδια βελτίωσης Εθνοθρησκευτικου μηδενισμου και αναπτυξιακό ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ).

Η κοινοπρακτικη εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τους ίδιους ρυθμούς παρέχοντας, πάντα, την ίδια ποιότητα τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις υπηρεσίες μας με απώτερο σκοπό την δική μας εξυπηρέτηση.

Υπό Ανωνύμου

2 σχόλια:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ είπε...

Κι άλλος του συνασπισμού στην κυβέρνηση. Η κ Αθηνά Δρέττα Γ.Γ Κοινωνικών Ασφαλίσεων που ήρθαν στο ΠΑΣΟΚ με τον κ, Μπίστη.
Ο τ. Γ.Γ παραιτήθηκε για λόγους προσωπικούς και επιστημονικούς!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
ΜΕΧΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
και το Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...