8/1/10

Το λαθρονομοσχέδιο το έγραψαν οι πράκτορες. Αυτοί που το υιοθέτησαν τι είναι;

Η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» επεξεργάστηκε επί διετία σχέδιο «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» με σχετική αιτιολογική έκθεση. Την παρουσίασαν στις 26 Μαρτίου 2009 και στις 16 Νοεμβρίου 2009, την υπέβαλαν στον Σαραγκούση και τον Τζέφρυ.
10 μέρες μετά το Υπουργικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, έχει γραφεία στην Βαλαωρίτου 12, ΤΚ.10671, και το τηλέφωνό τους για να τους στείλετε τις …ευχαριστίες σας είναι 210 3613117, e-mail: hlhr@hlhr.gr , www.hlhr.gr

Στην επιστολή τους στον Σαραγκούση αυτοδιορίζονται και σε συμβούλους της κυβέρνησης.

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (www.hlhr.gr,)σας συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων σας και επιθυμεί με την παρούσα επιστολή να θέσει υπόψη σας την οπτική της Ένωσής μας σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου σας.

Εν συνέχεια, εφόσον αυτό κριθεί ανά περίπτωση χρήσιμο από εσάς, η Ένωση μας δύναται να παρέχει με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί αναγκαίος τη συνδρομή της για την αναμόρφωση του υπάρχοντος νομοθετικού και οργανωτικού πλαισίου για τα ζητήματα μετανάστευσης και ιθαγένειας.

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη είναι η πρώτη οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αντικείμενο την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Από το 1953 έως και σήμερα (με το αναγκαστικό διάλειμμα της δικτατορίας)
επιδιώκουμε, με τεκμηριωμένες δημόσιες παρεμβάσεις, να προάγουμε τις εγγυήσεις του Δημοκρατικού Κράτους Δικαίου στη χώρα μας σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη βέβαια ευαισθησία στα θέματα της αρμοδιότητάς σας».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΔΑΠ αποτελούν οι Αλιβιζάτος Νίκος , Ιωαννίδης Γιάννης, Καμπύλης Τάκης, Κωνσταντίνου Γιάννης, Παπαπαντολέοντος Κλειώ, Παπαϊωάννου Κωστής, Παρασκευόπουλος Νίκος, Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος, και ο Χριστόπουλος Δημήτρης

Για τον Αλιβιζάτο και τον Τσιτσελίκης έχουμε γράψει.
Ο Χριστόπουλος είναι , Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Τον Μάιο του 2009, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές του, ο Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!) είτε το βιβλίο γνωστού αυστριακού συγγραφέα όπου ο Χριστός, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών(όλο το κείμενο των θεμάτων του καθηγητή είναι δημοσιευμένο στο φύλλο της 22.5.2009 της Εφημερίδας Espresso).

Ο Χριστόπουλος έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δραστηριότητα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα, επιχειρώντας να παρουσιάσει την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας μακριά από την ελληνοκεντρική θεώρηση που προτάσσει κατά βούληση τα εθνικά δίκαια, όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βιβλίο, που έχει συγγράψει από κοινού και με άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων που υποστήριξε την ίδρυση σκοπιανής Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού στη Φλώρινα, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδες στο Πάντειο για την τσαμουριά και τους τσάμηδες και πολλά άλλα.

Πηγές strategy-geopolitics4.blogspot.com , http://www.hlhr.gr/index-el.htm

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τακης Καμπυλης--Εβραιος.

Απο το γνωστο βιβλιο (σελις 17)...

Cabili = ΤΟΠΩΝΥΜΙΚΟ ΔΗΛ. Ο ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΗ CABILI ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ

Να τον χαιρονται στο Αλαφουζισταν (γιατι στο Λαμπρακισταν τον χαρηκαν).

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πάλι υπο κατοχή δυστυχώς. Απο τις απαντήσεις βλέπουμε πως τουλάχιστον ο Έλληνας διαθέτει ακόμα χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Πούτιν που σας χρειάζεται μου φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΜΠΑΘΗ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ?ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ" ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΑΟΥΖΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΟΛΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ..

ΑΝ ΝΑΙ ΩΣ ΤΙ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ?

ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΧ.ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ?

ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΡΡΗ?

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΜΠΑΘΗ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ?ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ" ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΑΟΥΖΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΟΛΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ..

ΑΝ ΝΑΙ ΩΣ ΤΙ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ?

ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΧ.ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ?

ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΡΡΗ?

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Βάζουν χέρι και στη συλλογική σύμβαση στην ΕΡΤ;



Το ακούσαμε 8-1-10 στο Ράδιο-Θέμα από τον Σρόιτερ και την Αρσένη. Ο κ. Γερουλάνος μίλησε! Και είπε ότι κλιμακωτά (το είπε και ο Παπακωνσταντίνου το πρωί της ίδιας μέρας στο ΜΕGΑ) ότι μέχρι 50% θα μειωθούν οι προκλητικές αποδοχές των μεγαλοσυμβασιούχων της ΕΡΤ.

Όσοι παίρνουν μέχρι 3,5 χιλιάρικα (;) θα μειωθεί ο μισθός τους κατά 5%, μισθοί μέχρι 7.000 μειώνονται κατά 10%, μισθοί που φτάνουν μέχρι 10.000 θα έχουν μείωση 20%, μισθοί 10.000 -15.000 το μήνα κατά 30% και από εκεί και πάνω θα υπάρχει... διαπραγμάτευση (!!!!!!).

Ε και, κάτι έγινε, περιμέναμε πιο δραστικές περικοπές!

Αντίθετα απ ότι, ακούσαμε, προσπαθούν να βάλουν χέρι σ αυτούς που εργάζονται με τη συλλογική σύμβαση και όχι στους χρυσοκάνθαρους. Αυτούς δεν θέλουν να τους πειράξουν! Ετσι δεν είναι κύριοι δίκαιοι της Κυβέρνησης;

B. KOYTOYΖΗΣ
ΥΕΝΕΔ-ΕΡΤ2
http://www.koutouzis.gr/viografiko.htm

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ είπε...

Σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας εισήλθε από χθες και επίσημα η χώρα, καθώς για πρώτη φορά μετά την τριπλή Κατοχή 1941-1944, ξένοι αξιωματούχοι εισήλθαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαίτησαν-και η απαίτησή τους έγινε άμεσα δεκτή-την λεπτομερή παρουσίαση σε αυτούς των νυν και μελλοντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, της Νέας Δομής Δυνάμεων, των στρατοπέδων και των στρατιωτικών οχυρών κλπ και όλα αυτά υπό τον μανδύα των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!
Διαβάστε το άρθρο όλο στο www.defencenet.gr
Καμιά φωνή απο τους Μόνο Κυβερνητικούς Οργανισμούς(ΚΡΑΤΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ.Κ.Ο) και τους τάχα μου αριστερούς που μόνο για λόγους κατανάλωσης συνειρμικά στο δημοκρατικό προφίλ του έλληνα , έχουν τον όρο αυτό, λειτουργούν ως πεμπτοφαλαγγίτες της παγκοσμιοποίησης (διεύρυνση και εξάπλωση του καπιταλισμού, παγκόσμια ,με κατάρευση των προστατευτικών μέτρων όπως η εθνική υπόσταση ώστε να αποδομειται το κράτος ελευθερώνοντας την ροή του χρήματος με στόχο την συγκέντρωσή του σε λίγα χέρια)

Ανώνυμος είπε...

Ονοματα συγγρεφεων απο το http://www.hlhr.gr/index-el.htm

Λ. Βεντούρα, Θ. Μαρβάκη, Κ. Τσιτσελίκη, Φ. Τσιμπιρίδου

τα σχολια δικα σας!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να υποδείξετε τον κ. Τακη!τον καμπύλη ντε!
Τον είχε περιμαζώξει η κυρία Αγγελοπουλου Παρθένη Δασκαλάκη, στην φαλληρίσσασα ως δεξια εφημερίδα, που έτρεχε!
Ο κύριος Τάκης έγραφε για το δικαίωμα να κατασκευάσει ο καθένας την ταυτότητά του και να τον αφήσουν ήσυχο οι σιχαμερές νοικοκυρούλες, με τους αξιοκατάκριτους Αλευρομαγερους!
Παλιομαγαράκι, στην υπεράνω υποψίας δεξξά εφημερίδα!
ο Τακούλης!
Αξιολογήθηκε, πέρασε τις εξετάσεις και προσλήφθηκε στο παραμορφωτήριο του Αλαφουζέικου για να βοηθήσει το δεξιό προφίλ της Καθημερινής και να εκσυγχρονίσει με την γραφίδα του, την κατηραμένη παράταξη!
δείτε μερικά από τα συμβόλαια-άρθρα-επιταγές του κ.Τάκη!
http://blog.antibaro.gr/2008/05/170

και η συνταγή της κατασκευής ταυτότητος η "η ελληνικότητα" της Ιστορίας, κατά Τάκη
http://enstaseis.blogspot.com/2007/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πατριώτης η Προδότης ;;;;;;;

Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
θα μιλά για όσας .
Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το ΝΑΤΟ εχει ειδικο γραφείο λεγεται CIMIC (Civil Military Cooperation) Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασιας. Αποστολή η συνεργασια με τις ΜΚΟ για να κανουν αυτές τις βρωμικες δουλειές χωρις να εκτίθεται το ΝΑΤΟ. Με το αζημιωτο βεβαιως βεβαως