4/1/10

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα μας:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια,
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ ουδένα τρόπο και
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους δινεις μια κλωτσια στον κωλο! Και τη διευθυνση της... κυριας Δημαρχου Αθηναιων, μην εχουν καυλες οι ανθρωποι και δε βρουν καμια περαστικη να βιασουν... Κριμα να πανε χαμενες οι ορμες τους.

Η κυρια δημαρχος σας αγαπα! Μαυρουληδες νεοαθηναιοι, ανταποδωστε την αγαπη της.

ΥΓ. Δυστυχως η κυρια Σαλεχ ειναι πολυ απασχολημενη ικανοποιωντας τα στελεχη της κυβερνησεως... Θα διατεθει μονο σε περιορισμενο αριθμο νεοψηφοφορων κατοπιν κληρωσεως.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει λίστα ανά νομό με Έλληνες πατριώτες (υδραυλικούς,ηλεκτολόγους, ψηκτικούς,λιοπούς επαγγελματίες).
Να αναρτηθούν σε ένα blog, για να καλούμε αυτούς,όταν χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, όταν παραγγέλνουμε φαγητό απ' έξω και οι ντελίβερι είναι πακιστανομαυριτανοί να μην ξαναπαίρνουμε από το εν λόγω μαγαζί και να κάνουμε στον καταστηματάρχη γνωστό το λόγο που θα επιλέγουμε άλλο φαγάδικο.
Πολλές καφετέριες και ταβέρνες έχουν γεμίσει από πακιστανά που τα χρησιμοποιούν για δουλείες του ποδαριού. Όταν βλέπουμε έναν τέτοιο μπορούμε να συκωνόμαστε να φεύγουμε και να ακυρώνουμε τη παραγγελία κάνοντας γνωστό το λόγο αποχώρησης μας.
Καιρός να βάλουμε τους ασυνείδητους Έλληνες στη θέση τους. Κάποια μέρα θα μας ευγνωμονούν και οι ίδιοι!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σας είναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Και μην ξεχάσουμε τον ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ για τους προδότες και τους αποστάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΩΣ ,ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ .

Unknown είπε...

Πριν κάποιες εκατονταετίες το MAYFLOWER έφερνε στα παράλια της Αμερικής κάποιους απεγνωσμένους DESPERADOS. Οι Ινδιάνοι, Λαός με τεράστιο Πολιτισμό, τους περιέθαλψαν και μοιράστηκαν τα υπάρχοντα τους με τους "αποβιβασθέντες" οι οποίοι θα είχαν πεθάνει στο κρύο εκείνου του χειμώνα εάν οι Ινδιάνοι δεν τους Αγκάλιαζαν.
Μέσα από μια διαδικασία που περιέλαβε τον χαρακτηρισμό των Ινδιάνων ως σφαγέων και βαρβάρων, οι "αποβιβασθέντες ναυαγοί" έκαναν τους Ινδιάνους μουσειακό είδος.
Η Θέση μας είναι ότι δεν πρέπει όλοι οι Λαοί, οι Έλληνες, Οι Ιρακινοί, Οι Μαλτέζοι, Οι Κινέζοι, Οι Ισπανοί και όλα τα Έθνη, να γίνουμε...Ινδιάνοι(Avatars) στον Τόπο μας, χωρίς οντολογική υπόσταση και πολιτισμό .

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...