20/1/10

Εβραϊοναζιστική ανθελληνική προβοκάτσια ο εμπρησμός της Συναγωγής στα Χανιά.

1933: Το Ράιχσταγκ στις φλόγες της ναζιστικής σκευωρίας.
2010: Η Συναγωγή στα Χανιά στις φλόγες της Εβραϊοναζιστικής σκευωρίας.


Ο «εμπρησμός του Ράιχσταγκ» θεωρείται από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των μηχανισμών της αντίδρασης. Οι ίδιοι μηχανισμοί με την ίδια λογική ,οι ίδιοι έμμισθοι «εμπρηστές» κατέστρεψαν τελικά τη Συναγωγή στα Χανιά, μετά τη γενική δοκιμή, πριν 11 μέρες.

Στόχος ο «ρατσισμός και αντισημιτισμός» της ΕΝΟΧΗΣ ελληνικής Κοινωνίας για να περάσει το ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
.Ο εμπρησμός συνδέεται και με τις δηλώσεις και κινήσεις περί ανεξάρτητης Κρήτης.
Ήδη οι εντεταλμένοι θρηνωδοί ομιλούν για 2.400 χρόνια εβραϊκής ζωής στο νησί.

Η ουσία της προπαγάνδας και ο λόγος του εμπρησμού αποκαλύπτονται από τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Συναγωγής, κ. Νίκου Σταυρουλάκη , στην Καθημερινή, ότι , «θα πρέπει να υπάρξει μαζική απάντηση από την κοινωνία των Χανίων απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές».

«Η επίθεση αυτή δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί και άλλα φαινόμενα που δείχνουν ότι πρόκειται για αντισημιτικές επιθέσεις» είπε ο κ. Σταυρουλάκης, υπενθυμίζοντας ότι τους τελευταίους μήνες καταγράφηκαν επιθέσεις σε Εβραϊκές Συναγωγές, νεκροταφεία και μνημεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως στη Λάρισα, στον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Αθήνα», είπε ο κ. Σταυρουλάκης που γνωρίζει περισσότερα από όσα λέει.

Το ρεπορτάζ της Καθημερινής

«Για δεύτερη φορά μέσα σε 11 μέρες η Εβραϊκή Συναγωγή, που στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο κτίσμα στην παλιά πόλη των Χανίων, έγινε στόχος εμπρηστών. Οι δράστες μπήκαν από παρακείμενη οικία στη Συναγωγή αφού έσπασαν την ξύλινη πόρτα του 1ου ορόφου και με άγνωστο τρόπο προκάλεσαν πυρκαγιά, η οποία στην κυριολεξία κατέστρεψε ολοσχερώς το διώροφο κτίσμα» γράφει η «Καθημερινή».

«Παράλληλα έκανε στάχτη 2.500 σπάνια βιβλία και θρησκευτικά κειμήλια, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 300 ψηφιακούς δίσκους, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστη και ο κεντρικός λατρευτικός χώρος. «Εκθέτουν και ντροπιάζουν και έξω από τα όρια της χώρας της Κρήτης αυτές οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού» αναφέρει σε δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., πρώην πρωθυπουργός κ. Κων. Μητσοτάκης. «Καλώ την κυβέρνηση και την ηγεσία της αστυνομίας να πράξουν ό,τι απαιτείται για να συλληφθούν και να δώσουν λόγο ενώπιον της δικαιοσύνης οι βάνδαλοι που προκαλούν και ζημιώνουν τον τόπο μας. Τα Χανιά δοκιμάζονται από αριθμητικά ασήμαντες, ξένες προς το αίσθημα του λαού μας, μειοψηφίες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι το κράτος έχει καταλυθεί. Είναι επιτέλους καιρός να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Οπως είπε στην «Κ» ο γενικός διευθυντής της Συναγωγής, κ. Νίκος Σταυρουλάκης, ό,τι απέμεινε από την εμπρηστική επίθεση μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο και η κατεστραμμένη Συναγωγή έκλεισε. Πρόσθεσε δε ότι «θα πρέπει να υπάρξει μαζική απάντηση από την κοινωνία των Χανίων απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. «Η επίθεση αυτή δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί και άλλα φαινόμενα που δείχνουν ότι πρόκειται για αντισημιτικές επιθέσεις» είπε ο κ. Σταυρουλάκης, υπενθυμίζοντας ότι τους τελευταίους μήνες καταγράφηκαν επιθέσεις σε Εβραϊκές Συναγωγές, νεκροταφεία και μνημεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως στη Λάρισα, στον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Αθήνα.

Η Συναγωγή των Χανίων είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση και στις 5 Ιανουαρίου. Οι δράστες, με εμπρηστικό μηχανισμό, είχαν προκαλέσει και πάλι σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του κτίσματος. Τότε είχαν καεί η ξύλινη οροφή, το πάτωμα, η εσωτερική σκάλα.

Η Συναγωγή των Χανίων είναι το μοναδικό ίχνος εβραϊκής παρουσίας στην Κρήτη μετά τα 2.400 χρόνια εβραϊκής ζωής στο νησί. Το 1999 είχε ολοκληρωθεί η αναστήλωσή της και είχε αρχίσει να λειτουργεί ως επισκέψιμο μνημείο πολιτισμού, κόσμημα αρχαιολογικό, αρχιτεκτονικό και συγχρόνως τόπος μνήμης για τους 265 Εβραίους των Χανίων που εκτοπίστηκαν από τους ναζί με πλοίο που βυθίστηκε.

Με ανακοίνωσή τους, τους εμπρησμούς στη Συναγωγή Χανίων καταδίκασαν οι κοινωνικοί και ιστορικοί επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, που συμμετέχουν στη «Συνάντηση Κοινωνικής Ιστορίας για τη Δεκαετία του ’40».

Του Παντελη Xουλακη
kathimerini.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και παλαιότερα η βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στα Ιωάννινα και οι επίθεση στην συναγωγή του Βόλου, για να αναφερθώ σε δύο μόνο περιπτώσεις, "Εβραϊοναζιστική ανθελληνική προβοκάτσια" ήσαν κι αυτά; Ή μήπως φταίει ο συστηματικά καλλιεργούμενος αντισημιτισμός στην Ελλάδα, ο οποίος βρίσκει ευήκοα ώτα σε ανεγκέφαλους;

Ρίξε μια ματιά σε όλες τις ιστοσελίδες του πατριωτικού χώρου και δεν θα βρεις παρά αντισημιτικά εμέσματα, τα οποία όντως θυμίζουν Γ' Ράιχ. Ποιος ευθύνεται για το χάλι αυτό, αν όχι όλοι εσείς που σταλάζετε το ναζιστικό, ρατσιστικό δηλητήριο στους κοκορόμυαλους, οι οποίοι μετά πάνε και καίνε συναγωγές, ή προβαίνουν σε βεβηλώσεις εβραϊκών νεκροταφείων.

Αν ήσουν κι εσύ άνθρωπος υπεύθυνος και χωρίς παρωπίδες, θα έβλεπες ότι δεν προσφέρεις καλές υπηρεσίες μ' αυτό.

Ίσως δεν θα αναρτήσεις το σχόλιο αυτό, αλλά θα το διαβάσεις κι ελπίζω να σκεφτείς αυτά που σου γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Τι σύμπτωσις! Τόσα χρόνια δεν είχαμε εμπρησμούς. Τώρα εμφανίστηκε η "ακροδεξιά", ο "αντισημιτισμός" και οι εμπρησμοί.
Απλά μια απορία. Χιλιάδες χρόνια τώρα που διώκονται ή στην καλύτερη είναι αντιπαθείς οι άλλοι φταίνε συνέχεια; Γιατί διώκουν μόνο αυτούς; Γιατί δεν υπάρχει παγκόσμιος και διαχρονικός αντιπολωνισμός για παράδειγμα;
Μήπως γιατί κάτι δεν κάνουν καλά αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα που αυτοαποκαλείται σοσιαλίστρια, να απαξιώνει την άμεση δημοκρατία;

Παρακολουθούσα την Δευτέρα το βράδυ την εκπομπή του Χατζηνικολάου για το μεταναστευτικό. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό όταν άκουσα την υφυπουργό εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη να απαξιώνει την άμεση δημοκρατία! Ότι ο subcomandante Marcos και οι Ζαπατίστας υποστηρίζουν τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φυσικά η κ. Τζάκρη δεν θα το γνωρίζει. Πολύ πιθανό μάλιστα να νομίζει ότι οι Ζαπατίστας (αν τους έχει ακούσει ποτέ) είναι φασίστες! Όμως ο Γιωργάκης Παπανδρέου παλαιοτέρα εμφανιζόταν ως υποστηρικτής της συμμετοχικής δημοκρατίας! (Δυστυχώς η Ελλάδα είναι τόσο ξεφτιλισμένη χώρα, που εμφανίζεται ένας παντελώς ανίκανος πολιτικός όπως ο Γιωργάκης και έχει το θράσος να λέει τις ιδέες του subcomandante Marcos!) Αυτό η κ. Τζάκρη το ξέχασε; Γιατί κ. Τζάκρη ο αρχηγός σας έλεγε ψέματα στον Ελληνικό λαό; Όπως όλοι στο ΠΑΣΟΚ, έτσι και η κ. Τζάκρη δεν είναι σοσιαλίστρια. Γιατί εάν ήταν πράγματι σοσιαλίστρια, ούτε εμφάνιση κοκέτας θα είχε, ούτε την άμεση δημοκρατία θα απαξίωνε, ούτε όλος ο αγώνας της θα ήταν για την επιβολή της Νέας Τάξης. Αυτά δεν φοβάμαι να της τα πω και μπροστά της αν μου δοθεί η ευκαιρία. Η (κατά τα αλλά) λίαν αγαπητή κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, αφού είναι παντελώς αστοιχείωτη ιδεολογικά, αφού δεν έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί από πολιτικός και να αφοσιωθεί στο παιδάκι της, στον σύζυγο της και στο παλιό της επάγγελμα την δικηγορία, τότε καλυτέρα να σιωπά. Γιατί με αυτά που λέει όχι μόνο εκτίθεται, αλλά και προκαλεί. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα νεοταξικό, φασιστικό, καπιταλιστικό κόμμα. Να πάψει επιτέλους να αυτοαποκαλείται σοσιαλιστικό και να ντροπιάζει τον σοσιαλισμό. Όσοι υποστηρικτές του πιστεύουν πραγματικά στον σοσιαλισμό, πρέπει να το εγκαταλείψουν αμέσως.

Ένας υποστηρικτής του ελευθεριακού σοσιαλισμού.

giorgos είπε...

DEN KATALAVA TI SHESI EHOYN OI NAZI ME TOYS EVRAIOYS GIATI TOYS VAZAITE MAZI ?

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία βρωμάει από χιλιόμετρα. Αφού έβλεπαν ότι υπήρχαν προηγούμενες απόπειρες δεν έβαλαν οι ίδιοι 24ωρη φύλαξη.
Ηταν πολύ φτωχοί φαίνεται δεν είχαν τα λεφτά για κάτι τέτοιο !

Ανώνυμος είπε...

Πάντα εχθροί του Ελληνισμού!
Πρωτεργάτες κάθε ανθελληνικής κίνησης.
Από την αρχαιότητα έως και σήμερα

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΜΜΕ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΚΡΑΤΟΣ).

ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΩΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΕΠΟΙΚΟΙ.

ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΣΗ.

ΣΚΟΠΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ.ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΤΕΛΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΟΗΘΑ Η ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΤΥΠΑ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΝΟΜΙΜΟΙ"!

ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 'ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!

ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ...

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΜΜΕ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΚΡΑΤΟΣ).

ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΩΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΕΠΟΙΚΟΙ.

ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΣΗ.

ΣΚΟΠΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ.ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΤΕΛΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΟΗΘΑ Η ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΤΥΠΑ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΝΟΜΙΜΟΙ"!

ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 'ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!

ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ...

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

Χουλακη, ποσα τσακωσες απο τους ΚΙΣαδες να γραψης αυτες τις μαλακιες;

Ανώνυμος είπε...

Απογραφή 2011: γιατί βιάζεται τόσο η κυβέρνηση για την ιθαγένεια


Υπάρχουν δύο μεγάλες απορίες για την στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας
Γιατί υιοθετούνται τόσο χαλαρές προϋποθέσεις
Γιατί το μέτρο προωθείται με τόση βιασύνη
Οι χαλαρές προϋποθέσεις συνίστανται κυρίως στους μικρούς χρόνους παραμονής που απαιτούνται (από "10 στα 12" στα "5 στα 10"), στην κατάργηση κριτηρίων ενσωμάτωσης (όπως η γνώση ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού), και στη κτήση της ιθαγένειας από ανήλικους (με ελάχιστες προϋποθέσεις είτε γέννησης είτε φοίτησης για λίγα χρόνια σε σχολεία).


Η απάντηση είναι σχετικά απλή: οι χαλαρές προϋποθέσεις σε συνδυασμό με την υιοθέτηση πολιτογραφήσεων με απλή δήλωση και προθεσμίας διετίας για την απάντηση αποσκοπούν στην πολιτογράφηση του μεγίστου δυνατού αριθμού μεταναστών. Επιπλέον η κτήση ιθαγένειας από άβουλους ανηλίκους έχει ως στόχο να κατοχυρώσουν ελληνική υπηκοότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι έτσι ώστε να μην μπορεί να τους αφαιρεθεί μετά από ενδεχόμενη νέα αλλαγή του δικαίου ιθαγένειας.


Η απογραφή του 2011


Τα προαναφερθέντα αφορούν την προφανή πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει μια μεγάλη νέα δεξαμενή πράσινων ψηφοφόρων. Η δε βιασύνη του να περάσει ένα διχαστικό νομοσχέδιο από την αρχή της κυβερνητικής θητείας έχει ως στόχο να κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων ο μέγιστος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων.

Ανώνυμος είπε...

Όμως υπάρχει και ακόμα ένας λόγος για τη βιασύνη: η απογραφή του 2011 με βάση την οποία θα γίνουν οι επόμενες εκλογες, και στην οποία θα καταγραφεί ο πληθυσμός της χώρας.


Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι' αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία του Πρωθυπουργού) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005.


Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι' αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.


Επιπλέον η καταγραφή των αλλογενών στο εκλογικό σώμα είναι απαραίτητη για την υιοθέτηση μέτρων τύπου θετικών διακρίσεων (affirmative action). Αυτά τα μέτρα, τα οποία υιοθετούνται από αριστερά κυβερνητικά κόμματα στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν ως στόχο να εκπροσωπούνται οι "μειονότητες" κατ' αναλογικό ποσοστό στις διάφορες θέσεις και αξιώματα, π.χ. στην Αστυνομία, στα Πανεπιστήμια, στο Δημόσιο, κτλ.


Το σχέδιο ΠΑΣΟΚ


- Έχοντας εξασφαλίσει την ευγνωμοσύνη των μεταναστών μέσω της πολιτογράφησης
- Έχοντας εξασφαλίσει τον νέο εκλογικό χάρτη μέσω της απογραφής του 2011
- Έχοντας εξασφαλίσει τους νέους "πελάτες" του 2011 μέσω θετικών διακρίσεων με βάση την απογραφή του 2011


Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει στις εκλογές του 2013 παντοδύναμο, έχοντας εξασφαλίσει ένα +5% τουλάχιστον ψηφοφόρων από την ήδη καλή του αφετηρία.


Τρία μόνο προβλήματα έχει στην υλοποίηση του σχεδίου του:
Η απόρριψη του "Γερμανικού" εκλογικού συστήματος δεν θα του δώσει το πολυπόθητο μπόνους στις μονοεδρικές΄έως το 2017. Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να σαρώσει τις μονοεδρικές, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση στις τοπικές κοινωνίες ενώ η αντιπολίτευση θα περιοριστεί να πάρει τις έδρες της μόνο από τις ευρύτερες περιφέρειες.
Τουλάχιστον το 1/2 των μεταναστών ηλικίας έως 35 ετών (δηλαδή οι άνδρες) δεν πρόκειται να δείξουν καμιά ζέση να γίνουν Έλληνες, αφού αμέσως θα πρέπει να καταταγούν στον Στρατό. Κι αν/όταν περάσει η κυβερνητική ρύθμιση θα δείτε την μεγάλη δυσαναλογία αιτημάτων πολιτογράφησης ανάμεσα στα δύο φύλα.
Η τεράστια κοινωνική έκρηξη λόγω της βέβαιης οικονομικής αποτυχίας αλλά και των ορατών αποτελεσμάτων της πολιτογράφησης μεταναστών θα οδηγήσει (αν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση) σε μεγάλη μεταστροφή της ψήφου των πραγματικά ιθαγενών.
Ο λαός έχασε την ευκαιρία του 2009 να αποτρέψει την εθνική καταστροφή. Αν χαθεί η ευκαιρία του 2013 δεν θα υπάρξει άλλη.


http://d-politiki.blogspot.com/2010/01/2011.html

Ανώνυμος είπε...

@Τετ Ιαν 20, 11:43:00 πμ
Και παλαιότερα η βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στα Ιωάννινα και οι επίθεση στην συναγωγή του Βόλου, για να αναφερθώ σε δύο μόνο περιπτώσεις, "Εβραϊοναζιστική ανθελληνική προβοκάτσια" ήσαν κι αυτά;

...................................
Οχι, αυτα ηταν εργα του γιου του ραββινου! Το απεδειξε ο Πλευρης στη δικη του προσκομιζοντας αποσπασματα (...απο τα ψιλα) εφημεριδων και σας το βουλωσε. Τωρα η προπαγανδα σας συνεχιζεται.

Τετ Ιαν 20, 01:16:00 μμ

Τωτε δεν καταλαβες, η δε θες να καταλαβεις, τιποτα...

demetriosmaximos είπε...

Από ανθρώπους πού παίζουν παιχνίδια μέ τους νεκρούς τους,περιμένεις τα πάντα.
Νά προτείνω ένα βιβλίο πρός μελέτην:Ροζέ Γκαρωντύ (Roger Garaudy)
Οι Θεμελιώδεις Μύθοι Της Ισραηλινής Πολιτικής
Εκδόσεις: Νέα Θέσις
Τον Έλληνα ο μαμμωνάς δέν θα τον κυριεύσει.

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΧΑΤΖΑΡΑ σας ενημερωνω οτι η συναγωγη των χανιων κτιστικε επι κων/νου καρα-αμαν-αλη(ντονμες σαββατιανος)το 1975,με αποφαση του ιδιου του πρωθυπουργου τοτε και με χρηματα απο το υπουργειο πολιτισμου,δηλαδη του ελληνικου λαου !
βλεπετε με την (ελληνορθοδοξη) κυπρο θα ασχολουμεθα τοτε ,που αλλωστε κειται μακραν,οχι βεβαια!
το αιμα νερο δεν γινεται!!!!!
οσο για τον φιλο ιουδαιο,που γραφει τι σχεση ειχαν οι ναζι με αυτους,θα του προτεινω να διαβασει και λιγο ιστορια για τον κο ΝΑΖΙ ΙΩΣΗΦ απογονο τραπεζιτων και προδρομο του σιωνισμου 1570 περιπου διοικητη των νησων αιγαιου τοτε,με σουλτανο τον σουλειμαν και επισης σφοδρος εραστης του υιου του ΣΕΛΙΜ .ο σφοδρος ερωτας των 2 ανδρων, εχει μεινει στην ιστορια!!!!!
επισης κε ΧΑΤΖΑΡΑ,θελω να προτεινω ενα στοιχειωδες οικονοκικο μετρο ισοτητος ολων των ελληνων πολιτων.το 1977 ψηφιστικε νομος επι ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ -ΑΛΗ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ που συλλεγονται απο τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ της ελλαδος να αποδιδονται στο διεθνες ιουδαικο πρακτορειο!!!!! δεν νομιζω αυτο να γινεται ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κανείς να ρίξει μια ματιά στα περιούσια blog, bloggers και στους σχολιαστές τους.
Όλοι υπέρ Δραγώνας.
Όλοι τους υπέρ λάθρο και "ανοικτής κοινωνίας".
Όλοι να καλλιεργήσουν ενοχές και τύψεις για τον "κακό Έλληνα". (Και όπως αποδείχθηκε στο παρελθόν μια φωτιά την είχε βάλει ο γιος του ραββίνου.)
Μεγάλο θράσος να μιλάνε για ακροδεξιά οι εφευρέτες του εθνικοσοσιαλισμού-εθνικιστικής θρησκείας και αυτοί που συνεργάστηκαν με τη Χούντα να αναγνωριστεί το περιούσιο ίδρυμα τους. Γιατι επι Χούντας αναγνωρίστηκε.
Τότε μια χαρά ήταν η ακροδεξιά.
Ότι να ναι και όπως φυσάει ο άνεμος δηλαδή.
Φταίνε οι κακοί Έλληνες που πολέμησαν το φασισμό και είχαν χιλιάδες νεκρούς, που τους έκρυβαν για να τους προστατεύσουν, αλλά δεν φταίει ο Ραββίνος τους που τους "έδωσε" στην ψύχρα στους Γερμανούς...
ΥΓ: Τόσοι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι υπάρχουν εδώ. Εσείς θέλατε "ανοικτές κοινωνίες". Λουστείτε την τώρα και μην κατηγορείτε τους Έλληνες.
Και σκεφτείτε τι θα κάνουν οι φανατικοί Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα αν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν.
Λίγο φιλότιμο επιτέλους και ξυπνήστε γιατί χάσατε τον έλεγχο γενικώς.

Ανώνυμος είπε...

γκοίμ= καταναλώσιμος, όχι γουρούνι.

Ανώνυμος είπε...

σχολια όπως το παρακάτω αλλά και άλλα πολλά από την ανθελληνική ιστοσελίδα "abravanel"
φανερώνουν την πραγματικότητα.

Louis είπε
07/01/2010 στο 21:43
The foreign media (New York Times, BBC, etc) should be alerted… A boycott of the local tourism would help… Maybe the Chaniotes will wake-up.