21/1/10

Λόγια μεγάλων ανδρών

Το είπε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη "ΝΕΤ", στην εκπομπή του Ντορο-Ανδριανοπουλο-Σημιτο-Πανταγιαδικού, Γιαννάκη Πολίτη σε συζήτηση για το οικονομικό-φορολογικό:

«ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ...»

Ναι, έτσι ακριβώς!

Ο γαμπρός του επί σειρά ετών δημάρχου Κομοτηνής, ( έχει πια πεθάνει), Στογιαννιδη (έχει παντρευτεί τη κόρη του), κ. Πεταλωτής έχει...λέγειν...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ... (ΤΙ ΗΞΕΡΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΠΕΡΝΑΡ ΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ...)

ΚΩΣΤΑΣ Δ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Ευτυχώς, σήμερον ευρισκόμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να αποτελούμε ένα και ηνωμένον Έθνος από του Ταινάρου μέχρι του Έβρου και από της Κερκύρας μέχρι των νήσων των παρακειμένων εις τας Μικρασιατικάς ακτάς. Είμεθα ένα ΈΘνος ομοιογενές κατά 95% περίπου. Αυτό δε το γεγονός μάς κάμνει έναν από τους πιό ομοιογενείς Λαούς της Ευρώπης. Είναι και ένας εκ των σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την αισιοδοξίαν μου διά την ικανοποιητικήν εξέλιξιν των Ελληνικών Πραγμάτων»!!..
Άρθρο στο «Ελεύθερον Βήμα» του Δημήτρη Λαμπράκη, της 9ης Μαΐου 1929.
Κύριε Χατζάρα, υπάρχει και στο Διαδίκτυο στην διεύθυνση

http://www.youtube.com/watch?v=X4MeJgX4uj0

Βάλτε το βίντεο κι εσείς να το δούν όσοι δεν είδαν την χθεσινοβραδυνή εκπομπή σας

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...