13/1/10

Έκρηξη και εντός του ΠΑΣΟΚ για το λαθρο-νομοσχέδιο

Ο τ. αντιπροέδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
κ. Παναγιώτης Κρητικός, καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του λαθρο-νομοσχεδίου στη Βουλή....


...και χαρακτηρίζει, «Πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη η νομοθετική πρωτοβουλία Saragusi με επιπτώσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο», τη «Νομοθετική πρωτοβουλία», της κυβέρνησης για μαζικές ελληνοποιήσεις των παρανόμων οικονομικών μεταναστών

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κρητικού:

«Ο Πολιτικός και Κοινωνικός Σύνδεσμος « Ο Νικόλαος Ζορμπάς» σε σχέση με τη διαδικασία αθρόας νομιμοποίησης (παραχώρηση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων) δεκάδων χιλιάδων παρανόμων οικονομικών μεταναστών ποικίλης προέλευσης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του διότι:

I. Θεωρεί τη νομιμοποίηση αυτή πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη σε σχέση με τις επιπτώσεις που θα έχει μεσοπρόθεσμα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο.

II. Η λύση του μεταναστευτικού προβλήματος αντιμετωπίζεται προληπτικά, με μέτρα αποκλεισμού της λαθρομετανάστευσης και δευτερευόντως με νομιμοποίησή τους.

Ο «Σύνδεσμος» καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και να προσανατολιστεί στη σκέψη διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αποκρούοντας εισηγήσεις ειδημόνων, δηλαδή « φωτισμένων ηγεσιών» περί δήθεν αναρμοδιότητας του λαού για ζητήματα που αφορούν σε ατομικά δικαιώματα.

Στη Δημοκρατία μια είναι η φωτισμένη ηγεσία: Ο ΛΑΟΣ

Όταν μάλιστα υπάρχουν ζητήματα μείζονος Εθνικής σημασίας, όπως το εν λόγω, προέχει η ανάγκη ενεργοποίησης του άρθρου 44 παρ.2 του Συντάγματος, ώστε να αποφανθεί ο Λαός με Δημοψήφισμα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
« Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Κρητικός

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλώς ο άνθρωπος εκανε λογική αναλυτική παρέμβαση στα πρώτυπα σκέψης ευρωπαίων σοσιαλιστών οι οποίοι σέβονται εκτός απο τα προβλήματα των λαθρομεταναστών τον λαό τους και την πατρίδα τους.
Λογική παρέμβαση η άνωθεν για το κοινό συμφέρον πατρίδας και μεταναστευτικής πολιτικής η οποία βλέπει μπροστά και δεν έχει σχέση με ρατσισμό και υπερβολές.

Ανώνυμος είπε...

Την βόμβα δεν την έριξε ο Π.Κρητικός αλλά ο Νεοκλής Σαρρής.Είπε ότι ο συντάκτης του λαθρονομοσχεδίου Αλιβιζάτος είχε δικηγορικό γραφείο μαζί με τον Παυλόπουλο !
Δεν τους έφτανε το περιστύλιο ήθελαν και γραφείο μαζί...

dimitrakis είπε...

ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα
Έχετε το τύχη το blog σας να έχει και τηλεοπτική φωνή και ως εκ τούτου έχετε αυξημένο βάρος ευθύνης για την παραπέρα πορεία της Ελλάδας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο που διακυβέβευεται το μέλλον των παιδιών μας αλλά και ημών που από κράτος κυρίαρχο οι εγκάθετοι θέλουν να το μεταβάλουν σε ένα άμορφο πολυεθνικό κυμά για να μπορούν έτσι εύκολα να εφαρμόσουν τα εθνοκτόνα σχέδιά τους.
Το ενδιαφέρον του Πακιστανού πρωθυπουργού για την απόδοση ιθαγένειας σε πακιστανόπουλα δείχνει καθαρά το τι μέλλει γενέσθαι. Τα παιδιά αυτά θα έχουν το αυξημένο και σκόπιμο ενδιαφέρον των μητέρων πατρίδων και έτσι de facto θα προκύψουν οι μειονότητες που θα καθοδηγούνται από την μητέρα πατρίδα. Αλβανοί, Πακιστανοί κλπ εθνότητες θα κυριαρχήσουν λόγω πληθυσμιακού μεγέθους αλλά και λόγω του ότι κατευθύνονται από κέντρα ξένα, οικονομικώς ισχυρά και εχθρικά προς τον Ελληνισμό. Αυτά είναι λίγα από τα δεινά που μας αναμένουν και δεν θα αργήσουν και τα αιτήματα περί αυτονομίας ή και απόσχισης εδαφών της ελληνικής επικράτειας.
Αν κάποιος καλόπιστος δεν τα καταλαβαίνει αυτά τότε είναι επιεικώς ηλίθιος. Το ζήτημα είναι ότι αυτοί που έχουν την εξουσία προσποιούνται ότι δεν τα καταλαβαίνουν και αυτό συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με τον ποινικό μας νόμο.
'Ενοχοι λοιπόν εσχάτης προδοσίας στην λαϊκή συνείδηση είναι αυτοί που κωφεύουν στο πανεθνικό αίτημα περί διενέργειας δημοψηφίσματος. Το έγκλημα είναι διαρκές και αρχίζει η παραγραφή του όταν θα αποκατασταθεί η νομιμότης που θα εκφρασθεί μέσα από γνήσιο και αδιάβλητο δημοψήφισμα όπως έγινε και με το πολιτειακό και στο οποίο βέβαια δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι απέκτησαν ιθαγένεια με τον αντισυνταγματικό νόμο του Παπανδρέου. Κάθε δικαιολογία των εγκάθετων που αρνείται την έκφραση του λαού μέσα από το δημοψήφισμα αποτελεί κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας και ο Έλληνας έχει το δικαίωμα να αντισταθεί με κάθε μέσο ακόμα και με την βία όπως προβλέπεται από το αρθ 120 του Συντάγματος.
Ας γίνει λοιπόν ο κ. Π. Κρητικός μπροστάρης σε αυτό τον μεγάλο αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας, το οφείλει στην Δημοκρατία την οποία υπηρέτησε τίμια και στην πατρίδα του την Ελλάδα που τον αγκάλιασε και τον τίμησε με τα ανώτατα αξιώματα. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΑΚΤ

Ανώνυμος είπε...

1.Ο κ.Νεοκλής Σαρρής όντως είπε αυτό που αναφέρει ο Ανώνυμος 04:01:00
και προσέθεσε ότι η κα Δραγώνα δεν έχει απαντήσει ακόμη για τα πτυχία της.Την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη βράδυ)θα αναφερθεί εκτενώς στην κα Δραγώνα.Ως ακαδημαϊκός και μάλα πολυμαθής γνωρίζει αρκετα.
2.Είπε ακόμη για τις πολιτισμικές εκδηλώσεις που οργανώνει το ελληνικό κράτος με χρήματα του ελληνικού λαού στην Τουρκία στα πλαίσια της δήθεν συμφιλίωσης.
3."Στην μη εκλογή της κας Ντόρας Μπακογιάννη, συνετέλεσε και η οικογένεια του δολοφονηθέντος στην Κύπρο....Αυτό μεταξύ μας" είπε στην εκπομπή του κυρίου Κ.Χούντα.

Υ.Γ α)Τώρα που αρχίσανε να πεθαίνουν ενδομητρίως έμβρυα εμβολισθέντων Ελληνίδων ΑΥΤΟΙ συνεχίζουν να πιέζουν τον κόσμο να εμβολιαστεί?
β)Όλοι οι δάσκαλοι παιδαγωγοί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα SCHOOLIGANS να δουν τί μηνύματα δέχονται τα ελληνόπουλα!
γ)Αν το ΠΑΣΟΚ είχε κι άλλα στελέχη σαν τον κ.Κρητικό τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.
δ)Τώρα που θα εφαρμοστεί το σχέδιο Καλλικράτης εντελώς θα ερημώσουν βραχυπρόθεσμα τα ελληνικά χωριά και ο φαύλος κύκλος θα ανακυκλώνεται!

Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΣΠΥΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Έχω βρει μια ανακοίνωση του ΣΕΚΕ το 1917 που έλεγε ότι το τότε Σοσιαλιστικό κόμμα είχε διαβρωθεί από τους περιούσιους.... Μετά από λίγο δημιούργησαν αυτοί το ΚΚΕ και μετά από μερικά χρόνια ήρθε η καταστροφή στην ΙΩΝΙΑ.

Σχετικά με τον Σαρρή και την καταγγελία του υπάρχει σε βίντεο;

Αν είναι δυνατόν η χθεσινή εκπομπή να ανέβει στο youtube.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η διεύθυνση, τηλέφωνο, fax και email των γραφείων του πολιτικού και κοινωνικού συνδέσμου του οποίου πρόεδρος είναι ο κ. Π. Κρητικός είναι τα ακόλουθα:

Γραφείο:
Στουρνάρη 12, Αθήνα, Τ.Κ. 10683
Τηλ: 210 3838420, κιν: 6937051808
Fax: 210 8137486, e-mail: pkritikos14@yahoo.gr

Ας κατακλύσουμε το γραφείο με τηλέφωνα, emails, fax ζητώντας την ανάληψη πολιτκών και άλλων πρωτοβουλιών από τον πρόεδρο κ. Π. Κρητικό για το μεγάλο εθνικό θέμα της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες.
Έχει κύρος και μεγάλη πολιτική πείρα ας τον βάλουμε μπροστά!!!
ΑΚΤ