13/1/10

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Τουρκικά αλιευτικά σκάφη εκδιώχθηκαν από ελληνικά περιπολικά σκάφη πριν λίγες ώρες από τα Ίμια, κάνοντας σαφές ότι εφέτος στο "κυνήγι της τσιπούρας" η ελληνική πλευρά θα τηρήσει λιγότερο ανεκτική στάση απέναντι στους Τούρκους λαθραίους αλιείς γύρω από τα εν λόγω ελληνικά νησιά. Αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην περιοχή μόνο ένα τουρκικό αλιευτικό και αυτό εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Επίσης αυτή την στιγμή υπάρχουν έξι ελληνικά αλιευτικά στην περιοχή τα οποία ψαρεύουν νόμιμα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Βέβαια στην περιοχή εντοπίστηκε να περιπολεί ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235, αλλά θεωρείται ότι κινήθηκε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων τουρκικών ασκήσεων ανατολικά της Ρόδου. Επίσης τουρκικά ελικόπτερα εθεάθησαν στην περιοχή νότια των Ιμίων.
Το πρωί τουρκικά αλιευτικά είχαν προσεγγίσει τα Ίμια, αλλά ελληνικά περιπολικά τα απομάκρυναν προειδοποιώντας τους ότι βρίσκονται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και ότι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, αν εξακολουθήσουν αυτή την συμπεριφορά. Σε κάποιες περιπτώσεις τα τουρκικά αλιευτικά με τα ελληνικά περιπολικά «ήρθαν πολύ κοντά» και τότε έκανε την εμφάνισή του σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.
Το τουρκικό περιπολικό δεν επενέβη, αυτή την στιγμή εξακολουθεί να επιτηρεί την περιοχή εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις του τουρκικού στόλου, λόγω της χθεσινής ΤASMO και την νέας που ξεκινάει αύριο, πάλι με χρήση πυρών. Σήμερα δέκα τουρκικά μαχητικά F-16 από τις βάσεις της Μπαντίρμα και τοι Μπαλίκεσιρ μπήκαν στο βόρειο και κεντρικό τομέα του Αιγαίου.
Τα 6 μπήκαν από Χίο-Σάμο και προχώρησαν σε τρεις παραβιάσεις του ΕΕΧ και τα 4 από Λέσβο-Λήμνο - απ'όπου και εξήλθαν - και προχώρησαν σε τέσσερις παραβιάσεις του ΕΕΧ.
Στα Ίμια κάθε χρόνο τέτοια εποχή συγκεντρώνονται αλιευτικά των δύο χωρών για την αλιεία τσιπούρας, λόγω της μεγάλων αριθμών του ψαριού που συγκεντρώνεται στην περιοχή για αναπαραγωγή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν πρακτικά αδύνατον για τους Έλληνες αλιείς να ψαρέψουν λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων από τα τουρκικά περιπολικά.


Πηγή : http://www.defencenet.gr/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=-rdtBizYkI4&feature=player_embedded

ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ είπε...

επιτελους να και μια καλη ειδηση!!!!ελπιζω να συνεχισουν ετσι οι φύλακες των συνορων μας(αν τους αφησουν οι εν αθηναις ιουδαιοι)
καλη ψαριά αδερφια!!!!!

Κωνσταντίνος Α. είπε...

αξίζει να το διαβάσετε

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο..Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ»

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/blog-post_9261.html

Ανώνυμος είπε...

Θα μας σώσει ο Πίκος Απίκος^^

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα την δουλευουν χρονια με τους λαθρομεταναστες την δουλεια αυτη με το νομοσχεδιο.

ο αλιβιζατος με την κοππα ηταν πρωτοπαλικαρα του χριστοπουλου στο ΚΕΜΟ που προσπαθει να φτιαξει μειονοτικα ζητηματα στην ελλαδα ακομα και με τους βλαχους!

εδω ενα χαρακτηριστικο βιβλιο του κεμο με τον τιτλο που τα λεει ολα.

Παύλου, Μ. (2004). Η Ελλάδα της Μετανάστευσης: Κοινωνική συμμετοχή, δικαιώματα και ιδιότητα του πολίτη. Αθήνα: Κριτική σειρά ΚΕΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ STRAFOR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CIA ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.greekamericannewsagency.com ΣΠΥΡΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΑΠΕΤΥΧΕ. ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΞΑΝΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005. Η ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (!), ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑΣ (!), ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΓΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ; ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ (!) ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΩΜΗ ΒΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΠΥΡΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός ο κύριος Χιδίρογλου. Πολύ καλός. Τέτοιες φωνές όμως είτε τις κρύβουν είτε τις κατηγορούν!
Έλεος πια με αυτή τη Χούντα που έχουμε πάνω από τα κεφάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ο συμπαθέστατος κύριος Χιδίρογλου μίλησε για "ανίερη συμμαχία". Ποία ανίερη; Αέναη θέλει να πει...
"With one foot in the bank and the other in the socialist movement, and their arses sitting upon the German press."
"Με το ένα πόδι στις Τράπεζες, με το άλλο στο Σοσιαλιστικό Κίνημα και με τον πισινό τους ακουμπάνε πάνω στο Γερμανικό Τύπο".
Τάδε έφη Μπακούνιν υπαινισσόμενος τις σχέσεις του Καρλ Μαρξ με τους συγγενείς του τραπεζίτες της οικογένειας Ρότσιλντ αλλά και τα "Γερμανικά" ΜΜΕ της εποχής...
Απλώς φορούσαν την ιδεολιγική κουκούλα για να μην διακρίνονται...
politesgr.com

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ.....

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...