15/1/10

Οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί στο Δημόσιο

Η «πράσινη» συμμορία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Πάκης

Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου.

Οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που θα πολιτογραφήσει ο Τζέφρης, θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο. Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12) «Οι πολιτιγραφημένοι μπορούν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι ενα χρλονο μετά την πολιτογράφηση τους».

Άρθρο 12 Ιθαγένεια
1. Ως υπάλληλοι διορίζονται μόνο Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες.
2. Οι πολίτες των κρατών − μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπεται να διορίζονται σε θέσεις οι οποίες
δεν εμπίπτουν στην εξαίρεση της παρ. 4 του άρθρου 39 της Συνθ. Ε.Κ., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για αυτούς σε ειδικό νόμο.
3. Ο διορισμός αλλοδαπών πολιτών των κρατών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής ’Ενωσης επιτρέπεται
μόνο στις προβλεπόμενες από ειδικούς νόμους περιπτώσεις.
4. Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, δεν μπορούν να διορισθούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της.


Έχουν ρυθμίσει και το «προβληματάκι» των μαφιόζων, των λαθρεμπόρων ανθρώπων.

Με το άρθρο 41 παρ.1 του νόμου 3731/2008, καταργήθηκε το κώλυμα πολιτογράφησης, για όσους έχουν παραβιάσει τον νόμο περί διακίνησης και εγκατάστασης αλλοδαπών.

Η βουλή ψηφίζει για τη Μαφία.

Οι ίδιοι οι νόμοι που ψήφισαν αποκαλύπτουν τα σχέδια τους. Και την μεθοδικότητα.
Ο Παυλόπουλος είναι φίλος και συνεργάτης του ανθρωπιστή ΑΛΕΒΙ(ζάτου).Μαζί και στο «Περιστύλιο».

Οι προδότες στο Γουδί.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
τι θα κάνουμε, θα οργανωθούμε επιτέλους ή μόνο ρητορικές επιθέσεις; Ο Λαός περιμένει και θα στηρίξει αρκεί να φανούν οι ήρωες...που θα κάνουν το πρώτο βήμα. η Ελλάδα δεν έχει πολύ καιρό ακόμη πριν ισοπεδωθεί τελείως!!!

Ανώνυμος είπε...

...και μια και θα δείτε τον Άδωνι να τον ρωτήσετε γιατί κρύβετε ο Καρατζαφύρερ εδώ και τρεις μήνες??? Από κει που έσκουζε στην εποχή Καραμανλή, τώρα ύπνος βαθύς. Μήπως τελείωσε η εργολαβία και περιμένει καινούριο πακέτο...?

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης πρόδωσε τον ελληνικό λαό. Τι φοβούνται οι ΠΑΣΟΚΟΙ; Να μιλήσουν. ΘΑ διαλυθεί εντελώς το ΠΑΣΟΚ! Μόνο οι Πακιστανοί θα το ψηφίσουν. Είναι ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός όλων των εποχών!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπαίνουν αυτοί μαζικά. Πρώτον ως "μειονοτικοί" και φυσικά ως πολύτεκνοι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα λειτουργούν τα γραφεία της επιτροπής εθνικής σωτηρίας;

Ανώνυμος είπε...

τελικά δεν είναι θέμα δημοψηφίσματος, ο τζεφρυ και η δικηγορική μαφία το αντίστρεψε το σλογκαν και λεει οτι δεν τιθεται δημοψηφισμα για ανθρωπινα δικαιωματα !!!, έπαιξε ωραία το επικοινωνιακό, όμως τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα δεν περιέχουν όρους αποδοσης ιθαγένειας όμως αυτός επιμένει λές και ζεί σε άλλον πλανήτη χαρακτηρίζοντας τους πάντες ως φασίστες, όλοι κρύβουν οτι επρόκειται για εσχατη προδοσία, καταστρατήγηση του συντάγματος και παραχωρηση εθνικής κυριαρχίας σε λαθροτουρίστες, πρέπει να εφαρμοστεί το 120 4 αρθρο του συνταγματος και να συλληφθούν ή να εκτελεστούν την ωρα που κάνουν το εγκλημα στην βουλή.
το εγκλημα είναι διαρκές.

που είναι οι εισαγγελείς να παρέμβουν;;

για θέμα εσχατης προδοσίας και εθνικής ασφαλεια τιθεται ή δεν τιθεται η εκτέλεση αποδοσης θανατικής ποινης;;


έχουμε πολιτική χούντα και συγκαλύψη απο τη δικαστική εξουσια.
αίσχος

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρεεε!!!Είμαστε έτοιμοι οι Έλληνες να κατέβουμε στο δρόμο,ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Kαταργήθηκε το κώλυμα διορισμού για τους διακινητές λαθρομεταναστών"
Ελα τώρα . Σιγά το ζήτημα. Να δεις που σε λίγο θα τους διορίζουν λιμενάρχες.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και πολλά χρόνια η Βουλή ψηφίζει για την μαφία.
Τους ανεχτήκαμε για 35 χρόνια να κλέβουν , να λεηλατούν και να ξεπουλάνε αυτή τη χώρα κατά τον χειρότερο τρόπο ,κάνοντας ότι δεν βλέπουμε μπας και βολευτούμε σε καμιά δουλίτσα ή τσιμπήσουμε τίποτα ψίχουλα. Μη τυχόν και βολέψουμε τα παιδιά μας κάπου.Τελείωσαν τα ψέματα όμως και φτάσαμε πια στον πάτο του βαρελιού.
Τώρα που δεν έχουν τι άλλο να κλέψουν θα φάνε τις σάρκες μας. Ψόφησε λοιπόν ο γάιδαρος και χρειάζονται νέα πελατεία και νέο λαό μουσουλμανικό,ασιατικό,οτιδήποτε .
Και εσύ ψάχνεις για ήρωες να σε σώσουν . Αλλά δεν ξέρεις που είναι. Να σου πω εγώ που είναι ο ήρωας. Εκεί που ήταν πάντα.Μέσα σου είναι ,και μόνο αν τον βρεις μπορεί κάτι ν' αλλάξει.

Ανώνυμος είπε...

1η Μαρτίου 2007
Στην (24χρονη) κατάληψη Ungdomshuset στην Κοπεγχάγη, εισβάλουν δυνάμεις της αστυνομίας και της αντι-τρομοκρατικής, με τη στήριξη ελικοπτέρου και ειδικών δυνάμεων. Η προαναγγελμένη απόφαση είναι αποτέλεσμα της αγοράς του κτιρίου της κατάληψης από σέχτα ακροδεξιών χριστιανών. Το αποτέλεσμα; Πολυήμερες άγριες συγκρούσεις στους δρόμους της Κοπεγχάγης και εκατοντάδες συλλήψεις. Σπύρο ο καλεσμένος χτες στην εκπομπή έκανε λάθος, το κτίριο των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, δηλαδή η κατάληψη Villa Amalias, λειτουργεί σαν κατάληψη όχι 10 χρόνια όπως είπε, αυτός ο χρόνος είναι ο 20ος κατάληψης!
Άλλα να τα λέμε όμως όλα Σπύρο. Το 2006 η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, πρόεδρος της οποίας είναι ο σοφός Γ. Μπαμπινιώτης, απαιτεί την έξωση 4 δημοτικών σχολείων (!) που στεγάζονται στην διασταύρωση των οδών Μάγερ και Σουμερλή, ώστε η μη κερδοσκοπική εταιρεία να εκμεταλλευτεί το κτίριο. Άμεση συνέπεια αυτής της κίνησης είναι ότι εκατοντάδες μαθητές θα στεγαστούν σε 6όροφη πολυκατοικία (!) της οδού Μ. Βόδα. Όμως τα μακροπρόθεσμα σχέδια προβλέπουν την στέγαση τους στο κτίριο των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, ιδιοκτησίας ΟΣΚ. Δύο λόγια για τον ΟΣΚ τώρα. Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων είναι μια εταιρεία με τεράστια ακίνητη περιουσία, την οποία εσχάτως εκποιεί, δηλαδή ξεπουλάει ή αμελεί εσκεμμένα να την διεκδικήσει. Ένα παράδειγμα στη συγκεκριμένη περιοχή, αποτελεί η μη διεκδίκηση της δικής του μεγάλης έκτασης των οδών Ιουλιανού και Γ Σεπτεμβρίου από ιδιώτες. Κύριοι τεχνοκράτες του ΟΣΚ πως πωλούνται ή χάνονται οι εκτάσεις; Με τι διαδικασίες; Σε ποιούς; Ποιά χρήση αποκτούν αυτές οι ιδιοκτησίες μετά την πώληση τους και πως αποχαρακτηρίζονται από σχολικά κτίρια;
Αυτά και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για την Villa Amalias, την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, τον ΟΣΚ και κυρίως για το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΑΠΟΛΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (!) ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Η λειτουργία του εγκρίθηκε με υπ’ αριθμό 5842/2001 απόφαση του Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι βασικοί σκοποί του Συλλόγου είναι:

Η υπεράσπιση και κατοχύρωση των κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα
Η γνωριμία τους με τον ελληνικό πολιτισμό και η καλλιέργειά του, καθώς και η γνωριμία με άλλους πολιτισμούς
Η πληροφόρηση για θέματα που σχετίζονται με την ζωή τους στην Ελλάδα με κύριο σκοπό την ομαλή τους ένταξη στην ελληνική κοινωνία, διατηρώντας την πολιτιστική τους ταυτότητα.
Η προώθηση των πολιτιστικών σχέσεων Ελλάδα και Αλβανίας
Η εκπόνηση και πραγματοποίηση προγραμμάτων για τη διάσωση της πολιτιστικής ταυτότητας τους και την καλύτερη ένταξη στο πολιτιστικό πλαίσιο που ζουν, την πνευματική ολοκλήρωση και την κοινωνική ένταξη των μελών και ιδιαίτερα των νέων
Η εκπόνηση και πραγματοποίηση προγραμμάτων πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, παιδαγωγικών και άλλων για τους μετανάστες στην Ελλάδα
Η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες κοινότητες και ενώσεις που επιδιώκουν ανάλογους σκοπούς στην Ελλάδα και σε τρίτες χώρες
Η συστηματική μελέτη και παρακολούθηση των προβλημάτων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, όπου αυτοί είναι εγκατεστημένοι, και η προσπάθεια για την επίλυσή τους
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα συνεργάζεται με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς και φορείς όπως οι:

Human Rights Watch,
Amnesty International,
Minority Rights Group,
Ευρωπαϊκό Λόμπι Γυναικών,
Συνήγορος του Πολίτη,
Αλβανική Πρεσβεία,
Αμερικανική Πρεσβεία,
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας,
ΙΜΕΠΟ – Ελληνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης
ΕΛΙΑΜΕΠ – Ελληνικό Ινστιτούτο για την Ελληνική και Εξωτερική Πολιτική
ΚΕΜΟ,
ΑNTIGONE,
ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση),
Hellenic League for Human Rights, o Εργαστήρι Μελέτης της Μετανάστευσης και Διασποράς του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι,
Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Αλβανικό Κέντρο Κινηματογράφου
ΕΡΓΟΝ Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Έντυπα και Ηλεκτρονικά ΜΜΕ (Τα Νέα, Καθημερινή, κ.α.)
Ελληνικό Forum Μεταναστών
Άλλες Οργανώσεις Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, κ.α.
Το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών από το 2005 έως σήμερα συμμετέχει, ως ισότιμος εταίρος, στην υλοποίηση του Έργου Οι Διαστάσεις της Ξενοφοβίας και η Προώθηση Πολυπολιτισμικών Προτύπων που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL Β’ Κύκλος.

Διεύθυνση: Αγ. Ιωάννου Θεολόγου 15 Περιστέρι

ΑΓΑΠΗΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ; ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάει κανένας στο Γουδί το πολύ μέχρι την νότια Γαλλία όπως πήγε ο Στεργιάδης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...

Υφυπουργέ κ. Θεοδώρα Τζάκρη θέλουν κι άλλου να απολαύσουν ανθελληνικό σόου από κοντά. Φέρε μαζί σου και την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν υπάρχει πρόβλημα, το κράτος πληρώνει καλα!

(ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο.)

SOS Ρατσισμός
Χ. Τρικούπη 88,

YRE - ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 1

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΡΗΓΜΑ"
Καρέα 11

Εθνικό Εστιακό Κέντρο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία HLHR-KEMO
Μπόχαλη 63,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 67 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας
Ναυαρίνου 18-20

Κέντρο Πληροφόρησης & Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη-Βία ''ΑΝΤΙΓΟΝΗ''
Ποσειδώνος 4 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΒΙΑ
ΠΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ 11, ΑΘΗΝΑ

ΡΗΓΜΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
POSTE RESTANTE ΘΗΣΕΙΟΥ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 33

Aλλά το καλύτερο, σου το κρατήσαμε για το τέλος

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

εκεί σε περιμένουν, λεβεντογυναίκες με ανοιχτές αγκάλες...

ΘΕΟΔΩΡΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΟΠΟΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΓΟΒΑΚΙΑ...

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΣΠΥΡΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE.

ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΚΟ Ο ΝΟΜΟΣ Ν.3721/2008 (ΦΕΚ 243 Α΄/26.11.2008) «Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2006».

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣE ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. Ο 3721/2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΔΕΝ ΜΠΟΡEI ΝΑ ΒΡEI ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2006..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Άρθρο 12 Ιθαγένεια
1. Ως υπάλληλοι διορίζονται μόνο Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες.
2. Οι πολίτες των κρατών − μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπεται να διορίζονται σε θέσεις οι οποίες
δεν εμπίπτουν στην εξαίρεση της παρ. 4 του άρθρου 39 της Συνθ. Ε.Κ., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για αυτούς σε ειδικό νόμο.
3. Ο διορισμός αλλοδαπών πολιτών των κρατών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής ’Ενωσης επιτρέπεται
μόνο στις προβλεπόμενες από ειδικούς νόμους περιπτώσεις.
4. Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτο−
γράφηση, δεν μπορούν να διορισθούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κ.Χατζάρα.
Σε εμάς τους γηγενείς το ΑΣΕΠ ζητά 2 ξένες γλώσσες σε επίπεδο Αριστο και ένα τουλάχιστον Master ή PHD, για να καταλάβουμε μια θέση των 700- 900 Euro.
Τους 50.000 άνεργους Καθηγητές (ΜΕ), το ΑΣΕΠ τους "ξεσχίζει" με εξετάσεις & ύλη τεραστίων/γιγαντιαίων διαστάσεων και ανάκριση "Παιδαγωγικών Φρονημάτων" .
Σε αυτούς τους "ταλαίπωρους" τα προσόντα αυτά δεν θα είναι αναγκαία για τον Διορισμό. Τι συμβαίνει επιτέλους με το ΑΣΕΠ της "Αξιοκρατίας".

dimitrakis είπε...

απείλησε με εκλογές ο Τζέφρευ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θύελλα αντιδράσεων για τις γονικές παροχές;
Μα, Κατακλυσμός αντιδράσεων υπάρχει για το νομοσχέδιο που προβλέπει χορήγηση ιθαγένειας και δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες με το κιλό.
Εκεί δε βλέπω να υπάρχει οπισθοχώρηση, αντιθέτως το προσμετρούν στα θετικά.
Πολύ ύποπτο.
Δεν πήραν είδηση ότι περιμέναμε να τους διώξουν και όχι να μας παγοσμιοποιήσουν;
Η μειοψηφία που επιθυμεί τον αχταρμά δε θα επιβάλλει στους Έλληνες την αλλαγή της ταυτότητας τους.
Οι Έλληνες πολέμησαν για την εθνική ανεξαρτησία τους.
Δε θα`ρθεί το νεοΠΑΣΟΚ να μας κάνει με το ζόρι αεθνική μάζα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, αρχίζουν και πιάνουν οι κατάρες σας: Ψόφησε η μαμά του Αντώνη Λιάκου (σημερινά «Νέα», σελίς 61). Λεγόταν Ιωάννα Λιάκου, ήταν 92 ετών και την κηδεύουν αύριο Σάββατο 1 μ.μ. στο Στενό Ορεινής Κορινθίας. Ο Λιάκος είναι γεροντοπαλλήκαρο, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και ζητάει αντί στεφάνων να κατατεθούν τα χρήματα στον «Ξενώνα Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο»!.. Μέχρι τέλους ανθέλληνας ο αλήτης...

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ- ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΔΑΧΗ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!)
ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΝΟΣΦΙΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΤΥΠΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΛΟΚΡΑΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ,ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΥΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΛΒΑΝΑΡΑ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ-ΣΚΙΠΤΑΡΟΝΑΖΙΣΤΗ("ΑΛΒΑΝΟΕΘΝΙΚΙΑ").

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ "ΚΡΥΦΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ" ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΤΙΣ 22 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ "ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ" ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσμα δασκάλων από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών



Ενώ η αρμονική συνύπαρξη στο σχολείο παιδιών Ελλήνων και μεταναστών αποτελεί ισχυρό ζητούμενο της ελληνικής κοινωνίας και πρόσταγμα της ελληνικής πολιτείας, στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζεται στις 22 Ιανουαρίου 2010 η Στέλλα Πρωτονοταρίου, πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, με την κατηγορία ότι παραχώρησε τους χώρους του σχολείου για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των αλλόγλωσσων μαθητών. Μαζί της δικάζεται και η δασκάλα η οποία δίδαξε τη μητρική γλώσσα στους μαθητές του σχολείου. Μάρτυρας κατηγορίας ο νυν διευθυντής του 132ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιουτλάκης.



Εμείς, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι οποίοι συναποφασίσαμε με την πρώην διευθύντρια τις εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που εφαρμόστηκαν στο 132ο Δημοτικό Σχολείο, καλούμε όλους και όλες εσάς που αγωνιζόσαστε καθημερινά για μια καλύτερη εκπαίδευση, να παρευρεθείτε την ημέρα της δίκης στο δικαστήριο για να βεβαιώσουμε με την παρουσία μας όχι μόνο την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Στέλλα Πρωτονοταρίου αλλά και την πρόθεσή μας να αγωνιστούμε για έναν δικαιότερο κόσμο και ένα σχολείο που θα περιλαμβάνει ισότιμα όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με δεύτερη αναφορά του ίδιου προσώπου έχει σχηματιστεί δικογραφία και διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση από την αστυνομία σε βάρος της Στέλλας Πρωτονοταρίου για δήθεν παράβαση καθήκοντος, επειδή μαζί μας εφάρμοσε προγράμματα διδασκαλίας της αλβανικής μητρικής γλώσσας και μαθήματα ελληνικών στους μετανάστες γονείς.



Δάσκαλοι που εργάστηκαν και εργάζονται στο 132ο Δημοτικό Σχολείο



Κορρέ Χρυσή Μακρυγιάννης Γεώργιος

Μάστορα Πολυξένη Παπαδοπούλου Ευρώπη

Βασιλάκου Παρασκευή Παυλοπούλου Ολυμπία

Βουλαλάς Κλεάνθης Τσιροπούλου Μαρία

Σκαρτσίλας Σωτήρης Ευθυμίου Τερέζα

Σταυροπούλου Ηλιάνα Γεμιδοπούλου Αικατερίνη

Χαραβιτσίδης Πέτρος Ταζοπούλου Στεργιανή

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ

ΤΟΥ 132ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ





Στις 22 Ιανουαρίου 2010, η πρώην διευθύντρια του 132ου Δημ. Σχολείου Αθηνών, κα Στέλλα Πρωτονοταρίου, θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενη για « χρήση αιθουσών του σχολείου για διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας σε μαθητές αλβανικής καταγωγής, χωρίς γραπτή άδεια από τη υπηρεσία». Συγκατηγορούμενή της είναι η (διορισμένη από την υπηρεσία) δασκάλα Αλβανικών και μάρτυρας κατηγορίας ο διάδοχός της στη διεύθυνση του σχολείου κος Εμ. Γιουτλάκης.



Το κατηγορητήριο εστιάζει στη διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας, απομονώνοντας τη συγκεκριμένη δράση από ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων και πρακτικών που η κα Πρωτονοταρίου είχε συναποφασίσει με το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, με στόχο την ομαλή ένταξη των μαθητών και των οικογενειών τους, την καταπολέμηση της μαθητικής διαρροής και τη συνοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι δράσεις αυτές είχαν εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια του προγράμματος Ολυμπιακής Παιδείας και συνεχίστηκαν μετά το πέρας του προγράμματος σε εθελοντική βάση. Περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, διδασκαλία Ελληνικών σε μετανάστες γονείς, ώστε να μπορούν να βοηθούν τα παιδιά τους στα μαθήματα, αλλά και να επικοινωνούν καλύτερα με το σχολείο. Τα μαθήματα μητρικής γλώσσας (αλβανικής και αραβικής) αποσκοπούσαν , όπως ενημερωθήκαμε, στη βελτίωση της γλωσσικής ικανότητας των αλλοδαπών μαθητών και στην καλύτερη σχολική τους επίδοση, σύμφωνα με τα πορίσματα της παιδαγωγικής επιστήμης ,αλλά και την πρακτική που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες πρωτοβουλίες επηρεάζουν θετικά το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού του σχολείου (και τους Έλληνες μαθητές), αφού αντισταθμίζονται τα ελλείμματα και ανεβαίνει το γνωστικό επίπεδο. Εξάλλου η επί της ουσίας διαπολιτισμική προσέγγιση στο χώρο του σχολείου εφοδιάζει τα παιδιά μας με αξίες, εμπειρίες και δεξιότητες πολύτιμες για την μετέπειτα ζωή τους.



Η επιλεκτική αναφορά στα μαθήματα Αλβανικών στοχεύει προφανώς στην πρόκληση εθνικιστικών αντανακλαστικών και στην απόδοση «ύποπτων» κινήτρων στην κα Πρωτονοταρίου και τους συναδέλφους της.



Ως γονείς του 132, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το ήθος της κας Πρωτονοταρίου, την παιδαγωγική της ευαισθησία, την αποτελεσματικότητα με την οποία άσκησε επί σειρά ετών τα διευθυντικά της καθήκοντα. Στη διάρκεια της θητεία της, το σχολείο μας αναβαθμίστηκε, κέρδισε διακρίσεις και εύσημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ενώσει τη φωνή του με τους δεκάδες συλλόγους και φορείς που έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στις διωκόμενες εκπαιδευτικούς και να ζητήσει

- Να απαλλαχθούν από κάθε κατηγορία

- Να δικαιωθούν η κα Πρωτονοταρίου και οι δάσκαλοι του 132 για τις παιδαγωγικές τους επιλογές

- Να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης του σκοταδισμού και της ξενοφοβίας, ένα αισιόδοξο μήνυμα για την παιδεία και την κοινωνία του αύριο



Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

του 132ου Δημ. Σχολείου Αθηνών



Η πρόεδρος Η γραμματέας

Χατζηδιαμαντή Ελένη Παγουλάτου Ολυμπία

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_1_10_1110.php

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα από Οργανωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.
Σήμερα 15-1-2010 και ώρα 15.50 περνάω οδηγώντας την οδό Πατησίων. Στο ύψος περίπου της πρώην ΑΣΟΕΕ, στην κάθοδο προς Ομόνοια και για ένα συνεχόμενο μήκος 200 μέτρων στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν απλωμένα μπροστά από μαγαζιά δεκάδες αλλοδαποί επιδιδόμενοι στη μοναδική γι αυτούς ενασχόληση επιβίωσης πώλησης λαθραίων εμπορευμάτων, ....χωρίς ταμειακή μηχανή και αποδείξεις φυσικά.Πως θα μπορούσαν άλλωστε.
Και ερωτώ γι αυτό το χάλι της παραοικονομίας ,κύριοι Υπουργοί, που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια όλων των νόμιμων εμπόρων της περιοχής δεν συμμαζεύεται; Την στιγμή που όλοι καλούνται να επιδείξουν φορολογική συνείδηση , το κράτος ανέχεται το παρεμπόριο προκλητικά. Βεβαίως φαντάζομαι ότι οι λόγοι που σας οδηγούν να κάνετε τα στραβά μάτια, χωρίς αυτό να σας δικαιολογεί καθόλου σε μένα, είναι ότι αν επιχειρήσετε να επιβάλετε το νόμο θα έλθετε αντιμέτωποι με το οξύ πρόβλημα επιβίωσης αυτών των ανθρώπων το οποίο θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Τα λέω αυτά γιατί από τη μια η πείνα δεν πολεμιέται, αλλά και από την άλλη κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον πολίτη δεύτερης κατηγορίας, έναντι του νόμου, στην ίδια του τη χώρα.
Και επειδή δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα επιβίωσης αυτών των ανθρώπων που είναι ήδη εδώ, τώρα προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλους.
Προειδοποίηση: Εάν δεν πάρετε μέτρα ΤΩΡΑ δεν θα αρχίσουμε το ξύλο με τους μετανάστες, αυτό θα σας βόλευε για να ασκήσετε το γνωστό παιχνιδάκι του προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά το ξύλο θα το τρώτε παντού εσείς οι ίδιοι όπου κι αν τολμήσετε να εμφανιστείτε.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...