8/1/10

Εβραϊκά παραμύθια και λαθροεμπρησμοί

Κακοί και ρατσιστές οι Έλληνες.Καλοί οι λαθρομετανάστες…

Το λένε εμμέσως πλην σαφώς, οι Εβραίοι της Κρήτης στα Χανιά…

Ο Γιάννης Πιέτρα, ένας Αλβανός μετανάστης που ζει κοντά στην Συναγωγή, μύρισε τον καπνό και κοιτάζοντας τον δρόμο τον είδε να εξέρχεται από την εμπρόσθια όψη – τότε κάλεσε την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και ξεκίνησε να βρει τον διευθυντή που έφτασε λίγο αργότερα μαζί με τον Μπεσνίκ Σεϊτάς που είναι ο επιστάτης της Συναγωγής. Περίπου την ίδια στιγμή ένας νεαρός μαροκινός, ο Νασρ Αλ Ασούντ, εντόπισε τον καπνό που κατευθύνονταν πλέον προς το λιμάνι και υπήρξε ένας πολύτιμος βοηθός του διευθυντή. Μέχρι τις 1.45 πμ η Πυροσβεστική είχε σβήσει την φωτιά και η Αστυνομία είχε ξεκινήσει το έργο της. Αλλά η υπόλοιπη ζημιά θα γίνονταν ορατή μόνο την επόμενη μέρα. H Ανια Ζουκμαντελ-Παπαδάκη, η βιβλιοθηκονόμος μας και ο σύζυγος της έφτασαν λίγο μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αυτό που ήταν αρκετά εμφανές ήταν η απουσία “ντόπιων” παρά τον απίστευτο θόρυβο του συναγερμού της Συναγωγής αλλά και των σειρήνων από δυο πυροσβεστικά οχήματα που ηχούσαν στην γειτονιά. Ακόμα περισσότερο ανησυχητικό και εμφανής έλλειψη κοινωνική ευθύνης υπήρξε η απουσία ευαισθησίας στο γεγονός ότι αν η συναγωγή είχε καταναλωθεί από τις φλόγες τουλάχιστον η μισή Παλιά Πόλη των Χανίων μιας και οι στενοί δρόμοι θα έκαναν αδύνατη την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.
…………………………………………………………………………………
Μέλη της Αδελφότητας της Συναγωγής: η Πάολα Νικοτέρα, ο Κωνσταντίνος Φίσερ, ο Σαμ Κοέν και ο Ντέιβιντ Γουέμπερ βρέθηκαν στο σημείο για να εξετάσουν το τι είχε συμβεί στα βιβλία, στην ίδια την κατασκευή αλλά και να βοηθήσουν την Αστυνομία στην εύρεση στοιχείων, μέρος των οποίων ήταν μια πλάκα σαπουνιού που είχε εκτοξευθεί ενάντια στον εξωτερικό τοίχο. (Μέρος της κλασικής αντισημιτικής ρητορείας στην Ελλάδα είναι “Θα σε κάνω σαπούνι !”).

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=93109&cid=4

Ώστε έτσι… ε;
Τον "Απίστευτο θόρυβο" του συναγερμού δεν τον άκουσαν ούτε οι καλοί μετανάστες που μύρισαν τον καπνό και ενδιαφέρθηκαν;
Συναγερμός, που δεν τον ακούσαν οι καλοί μετανάστες όταν παραβιάστηκε η συναγωγή, ούτε όταν ξεσπούσε η φωτιά που μύρισαν και δεν άκουσαν οι καλοί μετανάστες;
Αυτόν τον συναγερμό έπρεπε να ακούσουν οι ντόπιοι;
Τόσο κακοί οι ντόπιοι λοιπόν… ε;
Προτίμησαν να καούν με τα σπίτια τους, παρά να σώσουν την συναγωγή τα σπίτια τους και τη ζωή τους;
Τόσο κακοί οι ντόπιοι; Ε;
Ώστε πέταξαν και πλάκα σαπούνι οι ντόπιοι;
Αλήθεια, πριν τη λαθρομεταναστευτική λαίλαπα, σας είχαν κάνει και άλλες τέτοιες επιθέσεις οι ντόπιοι;
Ή μήπως, λέω μήπως, τώρα με το θέμα της ιθαγένειας είναι ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί είναι οι αλλοεθνείς ψηφοφόροι και συνάμα υποψήφιοι;
Τάσσος

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε μόνο στο δημοψήφισμα. Ο νόμος για τους λαθρομετανάστες και ο Καποδίστριας Β' είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Αν ψηφιστεί ο Καποδίστριας Β' ο Γιωργάκης (κι ο κάθε Γιωργάκης) θα γεμίσει την Βουλή με Τσενάι, Αλιβιζάτους, Τσιτσιλίκιδες, Βαλιανάτους και Δραγώνες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ε; Ρατσιστές οι Έλληνες; Ας δούνε λοιπόν οι Έλληνες και ειδικά οι Κρητικοί, τι έκαναν οι Εβραίοι όταν πολιορκούσαν οι Οθωμανοί τον Χάνδακα της Κρήτης...
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΕΒΛΙΑ ΤΣΕΛΕΜΠΙ.
"Σκοτώθηκαν στην πολιορκία 88.000 άτομα. Κατα τις διαπραγματεύσεις ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ!!!"

Το λέει ξακάθαρα ο Οθωμανός. Διαπραγματεύσεις, κρύψιμο και εμφάνιση τους μετά την κατάληψη...
Δεν άνοιξαν την Κερκόπορτα μόνο στην Πόλη! Να τα μαθαίνουν αυτά ειδικά οι "ρατσιστές Κρητικοί".

*ΕΒΛΙΑ ΤΣΕΛΕΜΠΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα χτες στις ειδήσεις σε κάποιο μεγαλοκάναλο ότι 3 Ελληνικές οικογένειες και 1 αλλοδαπών απευθύνθηκαν στο συνήγορο του πολίτη και ζήτησαν αποκαθήλωση του Σταυρού και των εικόνων απο τα σχολεία και απαγόρευση των εκκλησιασμών.

3 Ελληνικές οικογένειες!!!

Μετά απο όλο το πανηγύρι στα blogs και όπου αλλού είναι δυνατόν να υπερασπιστούμε τα Ιερά και τα Όσια μας (???) απο όσους τα απειλούν, τα καταπατούν και τα προδίδουν... ΝΑ...
3 Ελληνικές οικογένειες που αμφισβητούν πρώτες Ιερά και Όσια 2 χιλιετιών με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές Ελλήνων και για τα οποία χύθηκε το αίμα των πιό κοντινών μας προγόνων, αυτών που με αυτά μέσα στην καρδιά τους, μας κληροδότησαν την Ελευθερία μας!

Προ ολίγου στις ειδήσεις του ALTER άκουσα ότι συζητείται να καταργηθούν οι παρελάσεις και να αντικατασταθούν με "συζητήσεις" των μαθητών με τους καθηγητές στα σχολεία.
Παύουν δηλαδή τα παιδιά μας να εορτάζουν τις εθνικές επετείους "μαζί" μας, με τους γονείς που τα καμαρώναμε, τώρα δεχόμαστε στις ανοιχτές μας πόλεις και κοινωνίες τα παιδιά μας να ακούν αυτά που θα τους λέει ένας δάσκαλος... δασκαλεμένος... κι ένας συμαθητής... ταξιδεμένος...

Το επόμενο που έχουμε να περιμένουμε;

Ε... άντε και άλλες 3 "Ελληνικές" οικογένειες να ζητήσουν απλά...

ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ όχι μόνο απο σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες αλλά και απο την Ακρόπολη!

Παραθέτω μικρό μέρος διαλόγου που βρήκα στο ιντερνετ (μιάς και δεν ξέρω πώς να κάνω post το link)

Έπαρση και υποστολή σημαίας. Ποιος είναι ο συμβολισμός;
Ψάχνω αρκετή ώρα τώρα να βρω την απάντηση αλλά δεν έχω βρει κάτι. Γνωρίζει κανένας τι συμβολίζουν αυτές οι διαδικασίες;

Re:
ειναι και αυτος ενας τροπος καθημερινης πλυσης εγκεφαλου και αναπτυξης φανατισμου..

Re:
Ναι, σύμφωνοι. Η καλύτερη απάντηση ήταν ότι την κατεβάζουμε για να την ανεβάσουμε την επόμενη μέρα.
Ωστόσο εγώ ρώτησα τον συμβολισμό. Δεν είπα πείτε την εξυπνάδα σας

Re:
ναι δικιο εχεις..
σ αυτη την περπτωση: δεν ξερω

Re:
Εψαξα αρκετη ωρα στο google και στην wiki και θα συμφωνησω με τον otinanai.
Ουσιαστικα εχουν 2 βαρυγδουπες λεξεις (επαρση / hoist , υποστολη / lower) για μια απλη διαδικασια και σε περιπτωσεις υπαρχει κοσμος να καθεται προσοχη. Περα απο αυτο, δεν βρηκα απολυτος κανενα συμβολισμο ή ο,τιδιποτε σχετικο. Το πιο κοντινο που εφτασα ηταν το πρωτοκολλο της σημαιας ή κατι τετοιο στην αγγλικη wiki

....Παρακάτω βέβαια υπάρχουν κάποιοι που... θυμούνται απο το στρατό και δίνουν κάποιες εξηγήσεις για το θέμα.

Απορίας άξιον: Σε τί σχολείο έχουν φοιτήσει οι οι απορώντες νέοι;
Φυσικά σε αυτό που βοηθά στην "ενσωμάτωση" των ξένων στην Ελληνική κουλτούρα κα πολιτισμό "γεφυρώνοντας" τις αποστάσεις.
Στο ίδιο σχολείο που τα παιδιά μας θα κουβεντιάζουν με τους δασκάλους και τους "διαφόρων" φυλών και χρωμάτων συμαθητές τους την "ΟΥΣΙΑ" των Εθνικών μας Επετείων...
όσπου και αυτές να ενοχλήσουν άλλες 3 Ελληνικές οικογένειες που θα ζητήσουν να... αφαιρεθούν απο την διδακτέα ύλη των παιδιών τους...

Ανώνυμος είπε...

Να μια είδηση :
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/01/2010_317449

Σφαίρες εναντίον μεταναστών στο Ροζάρνο της Καλαβρίας

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
ΜΕΧΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
και το Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πατριώτης η Προδότης ;;;;;;;

Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
θα μιλά για όσας .
Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ??

ΙΠΠΟΣΘΕΝΗΣ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ:
- ΕΓΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΕΠΕΤΙΘΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟ ΝΑΟ ? ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ? Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΑΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
- ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ? ΕΚΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ – ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
- ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΑΤΟΜΩΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ U.S.A. ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ .χατζάρα αν θέλετε πρόσθεστε το στο αρθρο..


σχολιάζει αναγνώστης

μάλλον τους εβραίους τους ζάλισε η καμπάλα..

η φράση " θα σε κάνω σαπούνι "
στο google... οπως θα δείτε εαν την πληκτρολογήσετε δεν υπάρχει διότι δεν χρησιμοποίουν την συγκεκριμένη την ορολογία ούτε οι πιο "ακραίοι εθνικιστές", αν την χρησιμοποιούσαν λεκτικώς σίγουρα θα είχε αποτυπωθεί μέχρι τώρα και στο διαδίκτιο, αλλά στην Ελλάδα εβραιοναζισμός δεν υφίσταται, εκτός και αν επρόκειται για τους αναρχοναζίδες "αντι φά", ή διάφορους άλλους προβοκάτορες που τα παίρνουν χοντρά απο γνωστές εκλεκτές υπηρεσίες

δείτε

http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%98%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89+%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=&aq=f&oq=


όπως επίσης και με την φράση " Θα σας κάνω σαπούνι " ή "σαπούνια"

http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%98%CE%B1+%CF%83%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89+%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=&aq=f&oq=

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ " θα σε κάνω σαπούνι "

...είναι του εβραίου συντάκτη του κειμένου προπαγάνδας.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος απο την Ισοτιμία ήθελε να κρατήσει αποστάσεις και είναι σεβαστό!
Αλλά μη μας συγκρίνει νόμιμους μετανάστες Έλληνες με παράνομους που πλήρωσαν λαθρέμπορους και ήρθαν μέσω Τουρκίας ή απο όπου αλλού.
Επίσης ας μην συγκρίνουμε την εγκληματικότητα που είχαμε προ λαθροψηφοφόρων και αυτή μετά λάθρο.
Ακόμα θυμόμαστε την εταιρεία δολοφόνων ή το Ρωχάμη. (που δεν είχε σκοτώσει και κανέναν)
Και τα θυμόμαστε γιατί ήταν μια στο τόσο τα εγκλήματα και παθαίναμε σοκ.
Τώρα οι πλέον φρικιαστικές πράξεις γίνονται καθημερινά!!
Επίσης καλό είναι να καταλάβουμε πως ο κόσμος έχει αλλάξει. Δεν υπάρχουν ιδεολογίες απο τα κόμματα. Ούτε τα κόμματα γενούν ιδεολογία.
Υπάρχει μόνο "open society". Το αν θα εφαρμοστεί μέσω κουκούλων (διεθνισμού ή νεοφιλελευθερισμού ) το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Μια παγκόσμια κυβέρνηση και κατα τόπους οι νόμοι να ετοιμάζονται απο τις ΜΚΟ. Οι οποίες θα εποπτεύουν αν είμαστε και "ανοικτή κοινωνία". Καλό είναι να ανακαλύψουν κάποιοι το Google γιατί ακόμα ομιλούν με όρους δεκαετίας '80 ενώ βρισκόμαστε στο 2010!!
ΦΙΛΟΓΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά επεισόδια στην Ιταλία ανάμεσα σε μόνιμους κατοίκους και μετανάστες

http://www.newsblog.gr/?p=30660

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα κάθε μέρα και δύο θέσεις πιό πάνω στα ενημερωτικά
topsites. Θέση 31 σήμερα

http://www.twingly.com/top100?lang=el

Άλλο ένα πατριωτικό site br;isketai στη θέση 5. Συμμετέχει στη συλλογή υπογραφών

GREEK ALERT

Σκοπό μας πρέπει να είναι να κερδηθεί η μάχη στο internet.
Τα 5 πρώτα site να είναι πατριωτικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://esfigmenou.blogspot.com/ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 107 ΖΗΛΩΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΟΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΓΕΙΡΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ, ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. ΤΖΑΜΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ)ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ, ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΣΟΒΑΡΑ; ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ!!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!