21/1/10

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

http://filotimia.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html

Όλοι θυμόμαστε την ιστορία του χιλιανού (αν είναι χιλιανός) λαθρομετανάστη Navardo Pedro (αν τον λένε έτσι), που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με μαχαίρι έναν συνάνθρωπό μας, για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζω.
Ο καλός και αγαθός αυτός άνθρωπος είχε συλληφθεί παράνομα από φασίστες μπάτσους που δεν τον άφησαν να τελειώσει την δουλειά του και να στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον Έλληνα συμπολίτη μας. Στο κρατητήριο που βρισκόταν, ύστερα από εντολή κάποιου κακού Εισαγγελέα περιμένοντας να δικαστεί και να απελαθεί αποφάσισε, για να μην υποβάλλει το ελληνικό δημόσιο στις δαπάνες της δίκης και τα έξοδα της απέλασης, να φύγει με αξιοπρέπεια μόνος του. Έτσι τραυμάτισε τον φρουρό του και προσπάθησε να αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση. Διάφοροι όμως επίορκοι και κακοί αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του. Αυτά γράφαμε στις 8 Ιανουαρίου 2010.
http://filotimia.blogspot.com/2010/01/blog-post_08.html

Αφού παρήλασαν ενώπιον της αυτού εξοχότητος και προσκύνησαν (τον λαθρομετανάστη, επίδοξο δολοφόνο, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών), η ιεραρχία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία του υπουργείου υγείας και διάφοροι άλλοι, πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα ότι ο χιλιανός; Navardo Pedro;; δεν εκρίθη προφυλακιστέος. Έτσι για τα κακουργήματα τα οποία διέπραξε, ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο τον Φεβρουάριο και έτσι ο μελλοντικός αυτός Έλληνας πολίτης κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας. Όσο για τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει να αποδράσει και ο χιλιανός κακούργος τον τραυμάτισε και του έκοψε το αυτί, η Ελληνική Δικαιοσύνη τον έκρινε προφυλακιστέο επειδή υπήρχε κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό……….

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

F.I.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΙΠΑΜΕ..

ας βρεθει καποιος(Η ας βαλουν δυο πληρωμενους) να αποδωσει δικαιοσυνη στο δρομο και να ξεπαστρεψει αυτο το αλλοδαπο συμμοριτικο καθικι..

Ανώνυμος είπε...

Όταν αύριο ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δηλαδή ο απλός Έλληνας ανώνυμος πολίτης κατέβουμε στους δρόμους θέλω (δεν εύχομαι) η αστυνομία που θα σταλεί να μας "καταστείλει" να μη μας αντιμετωπίσει ως αντίπαλους αλλά όπως πρέπει, Έλληνες όπως αυτοί διωκόμενοι από ένα ανθελληνικό κράτος,ένα δικτατορικό καθεστώς,μία παράνομη κυβέρνηση.Ο εχθρός είναι η "παγκόσμια δημοκρατική κυβέρνηση" και όχι εμείς και η νίκη θα είναι όλων των Ελλήνων όχι μόνο δική μας. Έλληνες αστυνομικοί αδέλφια μας συστρατευθείτε μαζί μας ενάντια στον κοινό εχθρό μας, μην στρέψετε τα όπλα σας κατά αδελφών με διαταγή του εχθρού,όλοι μαζί ενωμένοι θα αποτινάξουμε τον δυσβάστακτο ζυγό. Ζήτω η αιώνια Ελλάς,ζήτω το ηρωικό έθνος των Ελλήνων. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ξαναθυμηθεί την Ελλάδα σε τέτοια χάλια. Κάτι ετοιμάζεται.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Κρίμα γιατί ο Χρυσοχοίδης πήγε να ξεκινήσει δυναμικά!
Πίστευα ότι αποκλείεται να υπήρχε κυβέρνηση χειρότερη από της ΝΔ.
Φαίνεται όμως ότι και ο πάτος δεν ήταν αρκετός!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας γίνη μια παρέμβαση, από κάποιον νομικό, για τον άτυχο ειδικό φρουρό που βρίσκεται ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ(!) επειδή εμπόδισε τον Χιλιανό να δραπετεύση.
Ας ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Το ζήτημα είναι κορυφαίας σημασίας.
Πρέπει να του δώσουμε δημοσιότητα μεγάλη.

Ανώνυμος είπε...

"ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ... τώρα ΣΩΘΚΑΜΑΝ φίλε/φίλη μου!!! Θα συμβεί ότι έγινε και με την «Κυπριακή Τραγωδία», δηλαδή να περιμένουμε ύστερα από 35-40 χρόνια τον κάθε «Χαρδαβέλα» του 2040-2050 (βρε πώς περνάν τα έρημα τα χρόνια τα χαμένα!!!) ... να μας κάνει τη χάρη να μας ανοίξει τον αντίστοιχο «Φάκελο της Τραγωδίας της Ελλάδος» και να ασχολούμαστε "επιδερμικά" στα βοθροκάναλα (για την τηλεθέαση ρε γαμώτο!!!) με κάτι έγκλειστα στον Κορυδαλό (αν δεν έχει – εν τω μεταξύ - μετακομίσει ύστερα από επίμονες και πιεστικές ενέργειες του «Πακιστανικού Φόρουμ Νοτίου Ελλαδιστάν») γεροντάκια 80-90 ετών (με τον βαθμό του στρατιώτη, του σμηνίτη και του ναύτη) που έχουν κάνει αίτηση αποφυλάκισης λόγω «ανηκέστου βλάβης» της υγείας τους!!! Κλάφτα ... Χαράλαμπε.