21/1/10

O «ακροδεξιός» Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Στρατός της Ανοιχτής Κοινωνίας

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Ευτυχώς, σήμερον ευρισκόμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να αποτελούμε ένα και ηνωμένον Έθνος από του Ταινάρου μέχρι του Έβρου και από της Κερκύρας μέχρι των νήσων των παρακειμένων εις τας Μικρασιατικάς ακτάς. Είμεθα ένα ΈΘνος ομοιογενές κατά 95% περίπου. Αυτό δε το γεγονός μάς κάμνει έναν από τους πιό ομοιογενείς Λαούς της Ευρώπης. Είναι και ένας εκ των σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την αισιοδοξίαν μου διά την ικανοποιητικήν εξέλιξιν των Ελληνικών Πραγμάτων»!!..

Άρθρο στο «Ελεύθερον Βήμα» του Δημήτρη Λαμπράκη, της 9ης Μαΐου 1929.

Είναι σαφές, από τη δήλωση του Ελευθερίου Βενιζέλου, ότι η «κοινοπραξία» των, ΑΛΕΒΙζάτου, Δήμου, Παπανδρέου, ΣΑραγκούση, Παυλόπουλου, Σόρος, Δραγώνα, Λιάκου, Κοππά, Φραγγουδάκη, Βερέμη,Σωμερίτη,ΚΚΕ,ΣΥΡΙ(ΓΓ)Α, κλπ κλπ εκφράζει κάτι απολύτως διαφορετικό.
Η «κοινοπραξία», είναι φερέφωνο της ΑΟΡΑΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
Για την επάνοδο στη Δημοκρατία, όλοι αυτοί πρέπει να πάνε στον Κορυδαλλό, όπως και η ορατή Χούντα της Cia.

Οι "σταθμοί" της προδοσίας.

1974.Προδοσία στην Κύπρο
1996.Προδοσία στα Ίμια
2004. Προδοσία με το σχέδιο Ανάν.
2010. Προδοσία, με το Λαθρονομοσχέδιο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν είμαστε υπό κατοχήν από τις σκοτεινές δυνάμεις, να το ξέρουμε. Δε θα τους χειροκροτήσουμε όμως και από πάνω!

Ανώνυμος είπε...

Το ψήφισμα της ΕΕ για την αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων στην Ελλάδα ακυρώθηκε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όσους τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στον Τζωρτζ Σόρος και τις μαριονέτες του στην Ελλάδα.

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Το in.gr ανακοινώνει στη σημερινή του σελίδα τα αντιρατσιστικά συλλαλητηρια που θα γίνουν την επομένη εβδομάδα.
Επισης φιλοξενεί δηλωση της Κουνεβα.
Αξιζει κυριε Χατζαρα να ρίξετε μια ματια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑ 10.000.000 ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ). ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΗΣ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΣΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΗΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.(ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.(ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ).
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΤΟ ΤΟΠΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ...... ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ
ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ