21/1/10

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.

1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ «ΝΟΜΙΜΩΝ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Κοροϊδεύουν την κοινωνία. Και την κοροϊδεύουν «ψιλό γαζί».
Νόμιμος μετανάστης είναι μόνον αυτός που εισήλθε στην Ελλάδα νόμιμα. Με νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο δηλαδή (διαβατήριο) και με νόμιμη βίζα εισόδου. Όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου είναι παράνομοι και ως εκ τούτου παράνομη είναι και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και οδήγησε στην εξ ίσου παράνομη «νομιμοποίησή» τους.

Γράφει ο reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_2003.html

ΡΩΤΑΜΕ και φυσικά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είναι ή δεν είναι εξ ορισμού παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα μιας κυρίαρχης χώρας και εισέρχεται σ αυτήν ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ???
Είναι ή δεν είναι παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος στερείται βίζας κατά την είσοδό του στη χώρα έστω και αν δε στερείται επίσημου ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατηρίου)???
Συνιστά η δε συνιστά παράνομη πράξη η αυθαίρετη νομιμοποίηση του παρανομούντος ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα της χώρας δηλαδή την Ελληνική επικράτεια???
Για ποιους νόμιμους μετανάστες μιλάτε λοιπόν???


2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Ποιάς νομιμοποίησης???
Με ποιά διαδικασία νομιμοποιήθηκαν οι ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων που κατέκλυσαν τη χώρα κατευθυνόμενοι από το τουρκικό καθεστώς???
Με ποιο ταξιδιωτικό έγγραφο πιστοποιήθηκε η ταυτοπροσωπία και η χώρα προέλευσής τους???
Από ποιόν ζητήθηκε να προσκομίσει πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από την πρεσβεία της χώρας του προκειμένου οι ελληνικές αρχές να έχουν σαφή γνώση της ταυτότητας του «νομιμοποιούμενου» λαθρομετανάστη???
Ποια δημόσια υπηρεσία ξέρει πως λέγονται πραγματικά, ποιο ποινικό παρελθόν έχουν και από πού κρατάει η σκούφια τους, όλων αυτών που σήμερα εμφανίζονται ως «νομιμοποιημένοι???

Δεκάδες καταγγελίες εκκρεμούν για παραμάγαζα παράνομων νομιμοποιήσεων σε Δήμους και Νομαρχίες.

Ποιος τις διερεύνησε???
Τι προέκυψε από την έρευνα???
Ποια πλασματική νομιμοποίηση ακυρώθηκε και πότε???

3. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ:
Ας αναρωτηθούμε πριν απ όλα για το αν και κατά πόσο συνάδει με την ευαισθησία όσων το επικαλούνται αυτό το παραμύθι, με την άρση του «απαγορευτικού» για την πολιτογράφηση εκείνων που έχουν συλληφθεί για δουλεμπόριο.

Δηλαδή για το τσαλάκωμα του πρώτιστου ανθρωπίνου δικαιώματος που είναι αυτό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταστεί εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού.

Γιατί κύριοι δήθεν ευαίσθητοι, αντί να επιβάλετε τις αυστηρότερες των ποινών, αποφασίσατε να επιτρέψετε την πολιτογράφηση ακόμη και των δουλεμπόρων???
Είναι αυτό ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει να προστατευθεί???
Είναι το παραβιασμένο ανθρώπινο δικαίωμα των εξαθλιωμένων, ένα πταίσμα το οποίο αξίζει να προσπεραστεί???

Αλλά και παρακάτω.

Προκύπτει άραγε από κάποιον διεθνή κανόνα δικαίου πως συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα του εισβολέα να συναποφασίζω εγώ και ο εισβολέας για το μέλλον του τόπου μου???
Πόνεσε αυτός για τον τόπο μου για να δικαιούται να αποφασίζει μαζί με μένα για το μέλλον του και για τη ζωή μου???
Εμπνεύστηκε αυτός ο εισβολέας από τα ιδανικά και τα οράματα των προγόνων μου???
Πλήρωσε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία που εσείς χρεοκοπήσατε???
Κατέβαλε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια φορολογικές εισφορές στο κράτος που θέλετε να του χαρίσετε αφού πρώτα φροντίσατε να το έχετε χρεοκοπήσει και αυτό???
Άφησε στην εθνική οικονομία έστω ένα ευρώ από τα μαύρα και αφορολόγητα έσοδα που εισέπραξε όσα χρόνια βιάζει αυτή την πατρίδα, ή μήπως πλούτισε μ αυτά τα μαύρα λεφτά τις τράπεζες όπου γης, και πάντως πλην Ελλάδας???
Πως μπορείτε λοιπόν ανερυθρίαστα να λέτε πως ο λαθρομετανάστης συνέβαλε στην ανάπτυξη και την Εθνική μας οικονομία???
Από πού λοιπόν προκύπτει πως το ανθρώπινό του δικαίωμα στη ζωή.
το ανθρώπινό του δικαίωμα στην υγεία, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
το δικαίωμα του στη μόρφωση, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
από πού προκύπτει πως όλα αυτά τα επιμέρους δικαιώματα ( που όμως συνυπάρχουν με υποχρεώσεις) ταυτίζονται με τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη???

Αλλά ας προχωρήσουμε και ακόμη παρακάτω.

Σ αυτή τη ζωή υπάρχουν άραγε μόνο ανθρώπινα δικαιώματα???
Ανθρώπινες υποχρεώσεις υπάρχουν για τους εισβολείς???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη ζωή μου υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη γειτονιά που γεννήθηκα υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους στο σεβασμό της νομιμότητας υπάρχει???
Υπάρχει μήπως η υποχρέωσή τους να σεβαστούν τις πολιτισμικές και άλλες αξίες της χώρας που τους φιλοξενεί???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να εισφέρουν στην υγεία την οποία θέλουν να απολαμβάνουν για να τη στερείται ο ιθαγενής πληθυσμός???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να συνεισφέρουν στον κρατικό νταβατζή που ακούει στο όνομα ΕΦΟΡΙΑ???

Για όλες αυτές και για δεκάδες άλλες ανθρώπινες υποχρεώσεις, τι έχετε να πείτε κύριοι ανοιχτοχέρηδες που αρχίσατε να μοιράζετε την πατρίδα λες και την πήρατε προίκα από τον πατέρα σας ενώ δεν είστε τίποτε περισσότερο από σώγαμπροι της εξουσίας???


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Πουλάτε την Ελλάδα κι αυτό είναι ανέντιμο και ανεπίτρεπτο γι αυτό και δε θα σας περάσει.

2. Βγάζετε στο σφυρί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, κι αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και πολιτική εκτροπή, γι αυτό και θα κριθείτε.

Και η κρίση του Ελληνικού λαού θα είναι και ΑΥΣΤΗΡΗ και ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

3. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε παρανόμους. Και το χειρότερο. επιχειρείτε να Ελληνοποιήσετε εισβολείς, κι αυτό είναι ανέντιμο απέναντι στην πατρίδα που ορκιστήκατε να υπηρετείτε.

4. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε την παράνομη «νομιμοποίηση» των εισβολέων. Κανείς τους δεν είναι νόμιμος γιατί στερούνται όλοι νομίμων εγγράφων. Κανείς τους δεν νομιμοποιήθηκε νόμιμα γιατί από κανέναν δε ζητήθηκε να αποδείξει την ταυτότητα, τη μη παραβατικότητα, ούτε καν τη χώρα προέλευσής του


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.


Ρωτάμε.

1. Τι θα κάνετε αύριο όταν η Ελληνοποιημένη παρανομία σας, θα απαιτεί διδασκαλία της Αφγανικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολειά???

2. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα απαιτεί στο όνομα των «ανθρωπίνων της δικαιωμάτων» να ανοικοδομηθεί Τζαμί στη γειτονιά που γεννηθήκαμε???

3. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αθώα παιδική αφέλεια που ενδέχεται να εκδηλωθεί με ένθεν και ένθεν πειράγματα στα Ελληνικά σχολειά???


4. Πως τολμάτε να φέρετε τα παιδιά της Ελλάδας αντιμέτωπα με ον ισλαμικό φονταμενταλισμό μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, ελληνοποιώντας την κατάπτυστη παρανομία σας???

5. Τι θα κάνετε αύριο όταν ο παράνομα ελληνοποιημένος ισλαμιστής αρχίσει να ενοχλείται από το χτύπημα της καμπάνας των εκκλησιών μας στη γειτονιά???

6. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας, αρχίσει να απαιτεί ποσοστώσεις στη δημόσια διοίκηση με στόχο την καθολικότερη άλωση του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του???

7. Τι θα κάνετε αύριο όταν η απερίσκεπτη πολιτική σας θα φέρει αίμα και θάνατο στους δρόμους και τις γειτονιές της Ελλάδας???


8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ???

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΚΡΑΤΑΝΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΕΛΕΓΧΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ; ΤΟ 1821 ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιος Παπαθεμελής: Ομιλία στο ΚΑΨΗΣ 16/1/10
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:[...] Είμαστε κράτος δυστυχώς χωρίς προτεραιότητες. Ενώ μας πνίγουν πελώρια προβλήματα δημοσιονομικά, χρέους, φτώχειας, ανεργίας και μείζονα εθνικά, η κυβέρνηση σπεύδει να δώσει ψήφο στους αλλοδαπούς. Λέτε και καημός των ξένων είναι να ψηφίζουν όταν οι μισοί περίπου Έλληνες δεν προσέρχονται στις κάλπες.

Άλλες είναι οι επιτακτικές προτεραιότητες. Σ’ ότι αφορά το μεταναστευτικό είναι επικίνδυνες αποσπασματικές ρυθμίσεις πριν εκπονηθεί μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική η οποία θα προσμετράει όλες τις παραμέτρους.

α) Έχουμε παγκόσμιο ρεκόρ υπογεννητικότητας. Κατά πως πηγαίνουμε το 2050 οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην Ελλάδα. Την τελευταία 5ετία είχαμε μηδενική σχεδόν αύξηση γεννήσεων από τις Ελληνίδες (2,99%) και αλματώδη από τις ξένες μητέρες (21,48%).

β) Το κράτος έχει μαύρα μεσάνυχτα για τον αριθμό των εδώ αλλοδαπών. Έχουν καταγραφεί κάπου 750.000, όμως ζουν γύρω στα 2.000.000, αριθμός ασήκωτος από μια χώρα 10 εκατ. πολιτών. Πρέπει να σοβαρευθούμε κάποτε. Δεν μπορούμε να τους ενσωματώσουμε και διότι είναι πάμπολλοι και διότι οι αποδομιτιστές που στελεχώνουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τα ΜΜΕ τα τελευταία 15 χρόνια κατάφεραν να το αφελληνίσουν και να το αποχριστιανίσουν εν ονόματι της πολυπολιτισμικότητας και της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, που ενώ διεθνώς έχει εγκαταλειφθεί ως επιζήμια για τους ίδιους τους μετανάστες που τους γκετοποιεί εδώ κυριαρχεί ως τετραγωνισμός του κύκλου!

Εκπαίδευση και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας δεν διαθέτουν δυναμισμό ενσωμάτωσης. Ντρέπονται να ψελλίσουν τις λέξεις πατρίδα, Έθνος. Φοβούνται ότι οι κυρίες Δραγώνα και Ρεπούση θα τους καταλογίσουν «εθνοκεντρισμό».

γ) Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες (δεν έχουμε νόμιμους αλλά εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες) προέρχονται από όμορες χώρες με μακροχρόνιες εδαφικές διεκδικήσεις και προβολή μειονοτικών ζητημάτων εις βάρος μας. Δεν είναι σοφό να κάνουμε εισαγωγή μειονοτήτων. Θα την πληρώσουμε ακριβά. Θα τους κάνουμε ρυθμιστές της πολιτικής μας ζωής.

δ) Πριν λίγο ακόμη καιρό οι πολυάριθμοι ΑφροΑσιάτες μουσουλμάνοι που έχουν χώρα προορισμού την Ελλάδα ήταν εθνικά ακίνδυνοι. Τώρα η Τουρκία από αντιισλαμική κεμαλική γίνεται ραγδαία ισλαμική – νεοοθωμανική και το Κοράνι θα τους καταστήσει μεσοπρόθεσμα ενεργούμενα της Άγκυρας.

Επείγοντα μέτρα:

1) Πραγματική φύλαξη συνόρων. Μόνοι μας σχεδόν αδύνατο αν οι Κοινοτικοί δεν τα χρεωθούν ως δικά τους.

2) Κίνητρα παλιννόστησης στις πατρίδες τους. Αυστηρές κυρώσεις στους εργοδότες αφού άλλωστε κατά Λοβέρδον τα Ταμεία «δεν έχουν σάλιο».

3) Σοβαρή πολιτική ενσωμάτωσης με αληθινή ελληνική παιδεία.

4) Πολιτογράφηση εκείνων που αφομοίωσαν την «ημετέραν παιδείαν». Εξατομικευμένα, όχι μαζικά αλλά όσων πράγματι αισθάνονται την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα τους.
[....]

Ανώνυμος είπε...

Ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα θέλω να σας ζητησω να μας πείτε αν υπάρχει ΝΟΜΙΚΟΣ τρόπος ώστε οι ελληνοποιήσεις (οχι αυτοί που ήρθαν νομιμα οι οποίοι είναι ελαχιστοι)που έγιναν στο παρελθόν να αρθούν.
Δηλαδή μπορεί καποιος αυριο να επανεξετάσει το θεμα και να πει οτι π.χ. αυτές οι ελληνοποιήσεις είναι παράνομες και άκυρες;

ILIAS είπε...

Και τα 2 κόμματα που μας κυβέρνησαν είναι κόμματα Αμερικάνικα, ανθελληνικά και βεβαίως ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε, ΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Γιατί ΕΜΕΙΣ τα ψηφίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Προς:

Πεμ Ιαν 21, 05:03:00 μμ,

Ένα κράτος μπορεί να άρει την ιθαγένεια ενός πολίτη του αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε ακραίες περιπτώσεις και μάλιστα εάν γίνει αυτό στην δική μας περίπτωση πράγματι θα υπάρχει παραβίαση δικαιωμάτων και όχι το είδος της πλαστής που προσπαθούν να μας πλασάρουν οι δημοσιογραφίσκοι. Είναι σίγουρο πως θα καταγγελθούμε και οι συγκεκριμένοι θα λάβουν πάλι την ιθαγένεια.

Ένας νομικίστικος τρόπος είναι να αλλάξει ο νόμος ούτως ώστε ο όρος "ιθαγένεια" να είναι αντίστοιχος με τον όρο "υπηκοότητα" ο οποίος χρησιμοποιείται στο εξωτερικό και η αντίστοιχη "ιθαγένεια" να αλλάξει με άλλη λέξη (π.χ. "εντοπιότητα") και με σχετική έννοια η οποία να αλλάζει το στάτους κβο (υπάρχουν χώρες οι οποίες δεν αφήνουν τους υπηκόους τους να ψηφίζουν, παρά μόνο τους ιθαγενείς). Βέβαια εννοείται πως και αυτό ουσιαστικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστικό, αυτό δεν έχει γίνει ούτε από δικτατορικά καθεστώτα.

Με λίγα λόγια δηλαδή, δεν υπάρχει ουσιαστικά νομικός τρόπος. Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα. Όταν και αν έρθει κάποια κυβέρνηση η οποία με πολλά "θα, θα, θα" δεν πρόκειται να κάνει τίποτα παρά το πολύ-πολύ να σταματήσει τις μέλλουσες ελληνοποιήσεις.

Ioannis είπε...

Τό έξοργιστικό μέ τήνπολιτεία καίτούς λαθρομετανάστες είναι ότι άντί νά τούς άπελάσει ώς παράνομους καί μάλιστα τή στιγμή πού γνωρίζει ότι πετάνε τά χαρτιά τους στή θάλασσα καί έχουμε στοιχεία κατά προφορική δήλωσή τους, άκουσον άκουσον, έπιβραβεύει τήν παρανομία, ύπηρετώντας τό δουλεμπόριο πού σημειωτέον, είναι ένα από τά όπλα τής παγκοσμιοποίησης. Τό χειρότερο όμως είναι ότι αφού δέν τούς διώχνει έπρεπε πάση θυσία νά ύποχρεωθούν σέ νόμιμη έργασία, από τότε από τήν άρχή τής είσβολής. Αύτό καί μόνο τό μέτρο καθ'όλα νόμιμο καθ'όλα άνθρωπιστικό θά έβαζε τάξη, θά αποδυνάμωνε τήν είσβολή καί τό σπουδαιότερο θά πλήρωναν ασφάλιστρα. Ρέ καθάρματα πολιτικοί πώς δέν τό σκεφθήκατε αύτό; Πώς σάς ξέφυγε; ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, νομιμότητας, παραμονής, έργασίας, μέ άλλο τρόπο, αφού ή παράνομη είσοδος στή χώρα θά ηταν τό μόνο πρόβλημα, καί θά μπορούσε νά έλεγχθεί ή διαδικασία παράνομης είσόδου πιό εύκολα ώς μοναδικό πρόβλημα, καί θά ύπήρχε σίγουρα άναχαίτιση τού προβλήματος. Σκοπίμως όμως άφέθηκαν στήν παρανομία καί στίς δουλειές τού ποδαριού, γιά νά τραβήξουν τά μεροκάματα πρός τά κάτω, γιά νά μείνει ό Ελληνας πού έκανε αύτές τίς δουλειές άνεργος, γιά νά μήν πληρώνουν άσφάλιστρα οί έργοδότες τών μεγάλων έργων τύπου Μπόμπολα.
Ετσι κατέστρεψαν τήν Ελλάδα οί λεγόμενοι Ελληνες πολιτικοί, στήν πραγματικότητα όργανα τής παγκοσμιοποίησης, τυφλοί ύπηρέτες. Καί τώρα ζητάνε τά ρέστα τών Ελλήνων, καί μάς λένε ότι κινδυνεύουν τά ταμεία. Από ποιούς κινδυνεύουν βρέ ρεμάλια από μάς πού πληρώνουμε, ή από σάς πού τά φάγατε μέ τίς τράπεζες, καί τούς λάθρο πού δέν πληρώνουν καί γεμίζουν τά νοσοκομεία; ρωτάμε από ποιούς κινδυνεύουν ρέ άλήτες; Εδώ καί 25 χρόνια δουλεύουν καί δέν πληρώνουν οί λάθρο καί θέλετε νά τά φορτώσετε στούς Ελληνες; Θά τά τινάξουμε στόν άέρα τά ταμεία αφού έμείς δέν πρόκειταινά πάρουμε σύνταξη τότε, οί λάθρο δέν θά βρούν νά πάρουν τά λεφτά μας.
Καταργήστε τήν παράνομη έργασία τώρα, άχρηστοι πολιτικοί, γιά νά σάς πάρουν σοβαρά οί Εύρωπαίοι, δέν μπορείτε πιά νά κοροϊδεύετε κανένα, ούτε έμάς ούτε αύτούς.
Ξανάγινε ποτέ στήν Εύρώπη νά μήν έμπιστεύονται κράτος μέλος όπως έμάς, δηλαδή εσάς αποκαλούν ψεύτες, όχι έμάς, έσάς, τούς προηγούμενους, είσαστε τού ίδίου φυράματος. Χρησιμοποιήσατε τούς δυστυχισμένους δούλους, γιά νάδυστυχήσουμε όλοι. Αν τούς ύπολογίζατε ώς άνθρώπους βρέ ύποκριτές, θά έπιδιώκατε αύστηρά τή νόμιμη έργασία. Γιατί δέν τό κάνατε; Γιά νά έχει ό Μπόμπολας σκλάβους στά έργα πού άναλαμβάνει από τό κράτος; Γιά νά γίνουν οί Ελληνες έκμεταλευτές; Γιά νά μπούμε στήν ΟΝΕ όπως είπε ό άνεκδιήγητος Σημίτης χάρι στήν έκμετάλευση τών λαθρομεταναστών έννοούσε. Μπορεί σήμερα νά δουλεύουν οί λάθρο μέ ένσημα σέ κάποιες έπιχειρήσεις, ένα μικρό ποσοστό σέ σχέση μέ τό σύνολο, αλλά καί πάλι πουστιά άλβανική είναι στή μέση. Συμφωνούν μέ τόν έργοδότη καί κάνουν είκονικές άπολύσεις καί κάθε χρόνο είναι 6 μήνες ταμείο άνεργίας, είπατε τίποτε. Εχει δέ καθιερωθεί ή παράνομη καί άνασφάλιστη καί χωρίς τιμολόγια έργασία στούς δρόμους στίς άλάνες στίς πλατείες στίς παραλίες στά πανηγύρια παντού όπου ύπάρχει άδειο παγκάκι, στά φανάρια παντού, σέ λίγο θά πουλάνε ένας σέ κάθε διαμέρισμα, κι άν δέν πουλάνε θάκλέβουν καί θά σκοτώνουν ένας σέ κάθε διαμέρισμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ
ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε!Ξυπνηστε!Τι νομιζετε οτι με δεκα λεξουλες που γραφετε εδω θα παρετε την Πολη;Αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες και καντε κατι επιτελους!!!Αχρηστοι ειμαστε!Δεν το εχετε καταλαβει ακομα;Εμεις δε τους δωσαμε τη δυναμη να κανουν οτι κανουν;Ξυπνηστε!Αυτα που σκεφτεστε τωρα επρεπε να τα ειχατε κανει πριν απο 20 χρονια.Αλλα τοτε...!Λυπαμαι μα νομιζω πως ειναι πολυ αργα πια.Ειμαι 25 χρονων και δε βλεπω φως στο τουνελ.