2/1/10

Για τον Φόνο της Ελληνίδας δεν αγανακτεί ο Προ-Πο

Η 25χρονη Ελληνίδα, που βρέθηκε νεκρή, σε παιδική Χαρά στο Γαλάτσι, (Γκράβα) , όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, βιάστηκε και στη συνέχεια οι δράστες, τη χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΡΟΠΟ για την περίπτωση του Χιλιανού κακοποιού.
Μονο τα κλάματα δεν έβαλε το καθίκι!(ο Προπό)
Αυτος θα ενδιαφερθή για την δολοφονημένη Ελληνίδα;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ!

gryphon είπε...

Oποιος εχει παρακολουθησει δελτια ειδησεων στην ετ1 και νετ μετα την ανοδο στην εξουσια του πασοκ θα εχουν παρατηρησει οτι τα κρατικοδιαιτα βρωμοκαναλα των αριστερων "δημοσιογραφων" με τις τριακοσιες χιλ ευρω τον χρονο εχουν αναλαβει τα ηνια της παραπληροφορησης και της προωθησης ολων των επιδιωξεων των ανθελληνων.Την περασμενη βδομαδα ενας τσαντακιας στην προσπαθεια του να αρπαξει την τσαντα μιας 75χρονης την εσπρωξε με αποτελεσμα αυτη να χτυπησει στο κεφαλι και να πεθανει την επομενη στο νοσοκομειο.Προσεξτε τωρα πως παρουσιασε την ειδηση η ετ1."75χρονη εχασε!!!! την ζωη της για να σωσει 50 ευρω"!!!!.Οχι οτι την σκοτωσε ο κοπριτης που την εσπρωξε.Την κατηγορουν και εμμεσα σαν φιλαργυρη.Στο αμεσο μελλον δεν θα λενε π.χ αλβανος μαχαιρωσε 50χρονο,θα λενε 50χρονος "εχασε"(τι ειναι η ζωη κερμα για να το χασει?) την ζωη του γιατι επεσε πανω σε μαχαιρι που ολως τυχαιως κρατουσε αλβανος.Δεν θα λενε αλβανος πυροβολησε 40χρονο,θα λενε 40χρονος "εχασε" την ζωη του γιατι παρενεβληθη υπαιτιοτητα του στην πορεια της σφαιρας.Θα δουμε πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σκατά είναι ο προπό;

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργος προστασιας Εγκληματος ειναι ορκισμενος εχθρος της Ελληνικης Αστυνομιας.

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμαζεται να τον κατεβασει και για δημαρχο Αθηνων για να τον επιβραβευσει.

Ελληνες αντισταθειτε!

Βουλιαζουν την Πατριδα μας!

Ανώνυμος είπε...

η προπαγανδα των μμε συνεχιζεται προκλητικα και αμειωτα. Ενω για την κοπελα σιγην ιχθύος πέρα του γεγονότος, από την άλλη για τους "κακούς" αστυνομικούς αφιερώνουν ολόκληρες αράδες στο διαδύκτιο και "ολόκληρωμένα" ρεπορτάζ στην tv. Για αυτήν την ψυχούλα που δολοφονήθηκε σαν να ήταν ένα ζώο,ένα τίποτα, καμία πληροφορία, καμία ενημέρωση. ΓΙΑΤΙ ΚΎΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ? Μήπως γιατί είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ???? ANAMENOYME.......

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε να δείτε πώς το βλέπω εγώ.

Να υποχωρήσουν οι πολιτικοί και ξάφνου να γίνουν Έλληνες αποκλείεται.Οπότε ή καθόμαστε παθιτικά και κοιτάμε ή πιάνουμε όπλα και αρχίζουμε και παίρνουμε κεφάλια.

Έλεγε σε μια ανάρτηση να πάμε ειρηνικα να κλείσουμε τη Βουλή απ'έξω. Ωραία. Και έρχονται οι μπάτσοι και μας διαλύουν με την βία.Ξύλο δακρυγόνα νερά και τέτοια.Αυτό θα γίνεται μέχρι να περάσει το νομοσχέδιο, οπότε η μόνη λύση είναι να χυθεί αίμα.

Δεν βλέπω το πράμα να πηγαίνει αλλιώς. Ή αυτοί ή εμείς. Άσε που πάμε να τα βάλουμε με την παγκόσμια τάξη και όχι με τον Τζέφρεϋ

ILIAS είπε...

Ο υπουργός του ΠΡΟ ΠΟ, είναι μόνο λόγια, λόγια, λόγια. Η εγκληματικότητα καλπάζει, κι αυτός υποστηρίζει τους λαθρομετανάστες!!!
Επ' ευκαιρία, μια και έχει τον λαθρομετανάστη στο νοσοκομείο, δεν κάνει μία έτσι να του ζητήσει τα...νόμιμα χαρτιά του, κι αν δεν τα έχει, μετά το νοσοκομείο να τον στείλει φυλακή, για παράνομη είσοδο στην χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Σύμπτωση:
Η δίκη του Κορκονέα θα γίνει τις μέρες που θα συζητιέται στην Βουλή το συνταγματικό πραξικόπημα....

Ανώνυμος είπε...

Η παγκόσμια διακυβέρνηση έχει ως στόχο την επιστροφή σε πολιτικές λύσεις αυτοκρατορικού τύπου, επειδή πιστεύει, ότι τα πολυεθνικά κράτη, όπως οι αυτοκρατορίες των Καρολιδών, των Αψβούργων ή των Οσμανιδών, υπήρξαν λειτουργικότερα από τα διάδοχά τους εθνικά κράτη.

«Η «λύση» της ανασυστάσεως των παλαιών αυτοκρατοριών, υπό άλλην βεβαίως μορφή, ως οριζουσών συνιστωσών μιας παγκοσμίου τάξεως πραγμάτων, φαίνεται να έχει προκριθεί από πολλού χρόνου, αφ’ ης στιγμής, μάλιστα, η υπερατλαντική Υπερδύναμις ομολογημένα αδυνατεί να επωμίζεται, μόνη αυτή, το υπέρογκο βάρος της περιφρουρήσεως της διεθνούς τάξεως». (Ηλίας Ηλιόπουλος, 1995).

Η επιχειρούμενη, αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας (νέο-Οθωμανισμός), προαπαιτεί οπωσδήποτε την αποδόμηση και διάλυση των ιστορικά διαμορφωμένων και πολιτικά κυριάρχων Εθνών-Κρατών της Βαλκανικής, μέσω της Εθνοπολιτισμικής τους μετάλλαξης – και τον συνακόλουθο εθνοφυλετικό κατακερματισμό τους.
Η Παγκόσμια elite θα ασκεί την εξουσία της μέσω της τοπικής. Δεν θέλουν απλά να ανατρέψουν τα πολιτικά αποτελέσματα της Γαλλικής επανάστασης, αλλά να ανατρέψουν την Ιστορική και κοινωνική εξέλιξη. Η νέα γραμμή πέρασε μέσα από τις πανεπιστημιακές «δεξαμενών σκέψης», στην περίοδο 1980-1990.
Η Παγκόσμια elite Επιχειρεί να ιδιωτικοποιήσει και τα κράτη, να κατασκευάσει «ιδιωτικά κράτη». Τα κράτη αυτά, αποτελούν δυσβάσταχτο βάρος: ΟΧΙ μόνο διότι μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουν υφανθεί συνεκτικοί κοινωνικοί, πολιτικοί και πολιτισμικοί ιστοί, όχι μόνο διότι εντός των εθνικών πλαισίων έχουν κωδικοποιηθεί και θεσμοθετηθεί λαϊκές κατακτήσεις και μνήμες αγώνων, αλλά και επειδή τα κράτη έχουν διογκωθεί σε μινώταυρους παρασιτισμού, σε πολυέξοδη πολυτέλεια…

Ανώνυμος είπε...

κύριοι δημοσιογράφοι θα μας ενημερώσετε τελικα για την κοπέλα? Πόσες ειδήσεις αστυνομικών με "αποκλίνουσες συμπεριφορές" χρειάζεστε ακόμα? ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ........

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...