2/1/10

ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Είμαστε μόνοι μας ,Ο ΛΑΟΣ ,ενάντια στην προδοσία. Τοποθετούμε λοιπόν τα μμε και τα κόμματα στην θέση που τους αξίζει.Δεν έχουμε τίποτα άλλο, πέραν του χαμόγελου μας και της σημαίας που θα κρατάμε το βράδυ της προδοσίας.
Είμαστε με τα 1000 υπέρ της πρωτοβουλίας του δημοψηφίσματος .Οι επαίσχυντοι όμως προδότες, που ηγούνται των κομμάτων, δεν πρόκειται να το αποδεχθούν, και θα επικαλεστούν ,την κοινοβουλευτική πλειοψηφία , κυβέρνησης και αντιπολιτευσης. Η πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών, δεν τους φοβίζει τόσο, όσο η συσπείρωση που θα προκύψει απο αυτόν τον αγωνα. και η συσπείρωση πρεπει να έχει έναν μόνο στοχο.τον ειρηνικό αποκλεισμό της βουλής ,την νύχτα του ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΑΔΕΛΦΙΑ

Ο καιρός πλησιάζει. Για να μην χρειαστεί να οδηγήσουμε την επόμενη γενιά, σε αιματηρούς αγώνες ενάντια στην ασιατική και αλλόφυλη εισβολή, ας το τελειώσουμε τώρα ,αναίμακτα ,ειρηνικά, νόμιμα και δημοκρατικά.

ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ,
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ......ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, (και όταν λέω εφιάλτες ,δεν εννοώ τους εποίκους, αλλά την μαφία και τους πολιτικούς που κρύβονται πίσω τους.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΖΩΗ,
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΥΛΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ,ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ

ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ,ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΜΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ.....

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ,ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ,ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ.

ΑΔΕΛΦΙΑ

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ,ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΦΥΣΙΚΑ ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....

ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΧΗΣ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

ΖΩΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω. Πολύ καλή ιδέα
Ας αρχίσουμε την προετοιμασία από τώρα.
Αντισταθήτε Ελληνες!

Λεωνίδας είπε...

Να το κάνουμε... αλλά εξήγησέ μας:

- εκφράζεις την Επιτροπή;
- άλλαξε κάτι;
- μήπως οι υπογραφές δεν πάνε αρηθμητικά καλά;

Τι συμβαίνει; Γιατί αν είναι να μαζευτούμε 700, δεν έχει νόημα.

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Χατζάρα:

Πρέπει να υπάρξει σύντομα ένας χώρος για να μπορούν οι συν-Έλληνες να μαζεύονται και να συζητούν. Αν θέλετε να είστε εσείς συντονιστής, αρχηγός ή οτιδήποτε άλλο κανένα πρόβλημα! ΑΥΤΟ που μετράει κ. Χατζάρα είναι να μπορέσει ο Έλληνας να βρει το χώρο του, εκτός μαντριών. Τα κόμματα είναι πλέον είτε για να μας κάνουν ζημιά είτε για να κάνουν την πλάκα τους (με το αζημίωτο).

Σας παρακαλώ πολύ (και αυτή είναι μια κραυγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων) να γίνει κάτι σοβαρό και να μην είναι μια από τα ίδια στυλ ΛΑΟΣ και άλλου είδους ύποπτο περιθώριο. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μια πλούσια χώρα, ακόμη και στην περίοδο της παγκόσμιας κρίσης, αν παίξουμε έξυπνα και φυσικά ξεφορτωθούμε ΟΛΑ τα βαρίδια με νόμιμο τρόπο. Να ξέρετε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και πως αν το πράγμα πάρει μπρος με το σωστό τρόπο οι Έλληνες θα σας στηρίξουν και εσάς και όλους τους πρωτεργάτες.

Δεν πρέπει να φοβηθείτε τη σύγκρουση όπως άλλος γνωστός αρχηγός, μεγάλης παράταξης, για να κάνετε το καλό παιδί, αλλά ούτε και παρανοϊκές ενέργειες που θα τις χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος...

Περιμένουμε σε επόμενες εκπομπές να ακούσουμε με ανυπομονησία το που μπορούμε να σας βρούμε για να βοηθήσουμε στη δημιουργία μια Ελληνικής Δράσης.

ΦΦ

Ανώνυμος είπε...

Λεωνίδα,

Δεν άλλαξε τίποτε. Δυστυχώς εμείς οι οποίοι ψάξαμε τον νόμο απλά απογοητευθήκαμε. Για να "περάσει" δημοψήφισμα χρειάζεται το "ΝΑΙ" τουλάχιστον 180 βουλευτών, δηλαδή όλοι από ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης και 20 από ΠΑΣΟΚ. Ούτε σε επιστημονική φαντασία δηλαδή.

Όπως είπες όμως, αν είναι να μαζευτούμε 700 άνθρωποι καλύτερα όχι γιατί τα μέσα μαζικής εξημέρωσης θα μαζευτούν σαν τα όρνια και δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί φανήκαμε ως η άκρα μειοψηφία.

Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον λιγοστό χρόνο που μας απομένει (το ΠΑΣΟΚ θέλει να ψηφισθεί ο νόμος τέλη Ιανουαρίου) ώστε να οργανωθούμε και να πιέσουμε τα κόμματα ΕΙΡΗΝΙΚΑ (η βία πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο καθώς θα τους δώσει το δικαίωμα να μας βάλουν την ταμπέλα του ακραίου/φασίστα). Πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως η δημοκρατία είναι το θέλημα του λαού και πως οι πολιτικοί δουλεύουν για μας και όχι το αντίθετο.

Πιστεύω πως η ιδέα του κυρίου Χατζάρα είναι πολύ σωστή.

Ανώνυμος είπε...

Για να έχει αποτέλεσμα η όποια ενέργεια, πρέπει να ξεκινά από:
1)κοινή λογική: διαδικασία επίλυσης του προβλήματος, πχ τι κάνουν άλλες χώρες, και ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της Ελλάδας
2)ο κόσμος που διαφωνεί δεν είναι κατ ανάγκη «επαγγελματίας διαδηλωσάκιας» και αυτό είναι πρόβλημα,
άρα ίσως είναι προτιμότερο να αναζητηθούν άλλοι τρόποι, πχ συναντήσεις – συζήτησης ενημέρωσης και διαλόγου ώστε να προκύψουν και να κατατεθούν συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες και ελληνίδες
Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
Έλληνας .
Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
με σχέδιο .

Ανώνυμος είπε...

Σας στέλνω το παρακάτω απόσπασμα από το αφιέρωμα που είχε κάνει το Αντίβαρο την 28η Οκτωβρίου. Θα το βρει όποιος θέλει υπό τον τίτλο: Η Ελλάς του ΟΧΙ, στη σύνδεση(link):τι είπαν οι ξένοι για την Ελλάδα.
29. «...Η δύναμις του Άξονος δεν είναι τι το μυστηριώδες. Μια φούχτα Έλληνες της αφήρεσαν την λεοντήν...»
[Λόγοι Αξιωματικών των Ηνωμένων Εθνών [;] προς τους στρατιώτας των δια να τους εμψυχώνωσιν κατά το 1941-1943. [σ.σ. Ίσως εννοούσε ΗΠΑ.]]

Μονάχα ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα νικήσουμε!
Μην το ξεχνάμε αυτό!
Ο αγώνας μόλις ξεκινά!

Ανώνυμος είπε...

3.32 ,γιατί απογοητευτήκατε ,δεν ξέρατε ότι η διαδικασία για να περάσει ένα δημοψήφισμα προβλέπεται νομικά αλλά είναι απίθανα δύσκολη ουσιαστικά ? Τουλάχιστον από την περίπτωση Χριστόδουλου ,αυτά ήταν γνωστά.3.000.000 υπογραφές ήταν αυτές. Πίσω από την κυβέρνηση είναι η νέα τάξη .Λάθος .Η ίδια η κυβέρνηση είναι τμήμα της νέας τάξης.Τι περιμένετε, να σας χαρίσουν δημοψηφίσματα; Εγώ δεν συμφωνώ με την άποψη "δεν γίνεται άρα δεν το κάνουμε" Οταν αγωνίζεσαι ,εξαντλείς όλα τα μέσα ,αποφεύγοντας όσο το δυνατόν λάθη.
Εγώ σαν πολίτης θέλω να ζητήσω να μου αποδοθούν τα δικαιώματά μου.Αυτοί τη δουλειά τους κι'εμείς τη δική μας.Η δίνεις τη μάχη ή κάθεσαι σπίτι σου .Σ'αυτό το πλαίσιο ,η ενημέρωση και αφύπνιση του κόσμου είναι πολύ σημαντική,μια πραγματική επαναστατική πράξη. Κατά τα άλλα πρέπει να δράσεις ευφυώς. Εχεις αντιπάλους που σχεδιάζουν με ορίζοντα 50ετίας .Που είναι απείρως ισχυρότεροι .Που ξέρουν τι θα σκεφτείς ,πριν το σκεφτείς και πώς ακριβώς θα σε αντιμετωπίσουν .Αλλά ,ρε έλληνες, ,πάντα έτσι δεν ήταν;Τα πισωγυρίσματα και τα ξεκινάμε αλλά δεν υπολογίσαμε σωστά και κάτσε να το ξανασκεφτούμε ,είναι ολέθρια.O δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος,το θέμα είναι αν θέλεις να τον ακολουθήσεις ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια και τέλος σχολίου 12.51 )
Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο της αντίστασης πρέπει να οργανωθείς . Είναι κοινό το πρόβλημα των οργανωμένων μειοψηφιών που επιβάλλουν την θέλησή τους σε πλειοψηφίες που χάσκουν ή καταλαβαίνουν το πρόβλημα αλλά ψάχνονται και αδυνατούν να αντιδράσουν συλλογικά.Αυτό συμβαίνει από επίπεδο πολυκατοικίας μέχρι συλλόγους ,κράτη και συνασπισμούς κρατών.
Η συλλογή υπογραφών δεν μπορεί από μόνη της να εξαναγκάσει την Βουλή να κάνει δημοψήφισμα.Είναι όμως μια εκδήλωση της θέλησης του ελληνικού λαού(όσου έχει απομείνει τέλος πάντων) και σαν τέτοια έχει αξία .
Πες ότι έχεις πρόβλημα με έναν κακό γείτονα .Βάζεις τον δικηγόρο σου και του στέλνει μια δήλωση με κλητήρα (εξώδικο το λένε ) και του λες ,κοίτα να δεις, θέλω αυτό και αυτό. Μπορεί αυτό να υποχρεώσει τον γείτονα να συμμορφωθεί; Από μόνο του όχι. Η αξία του βρίσκεται στην επιφύλαξη που περιέχει μέσα .Του λες , διόρθωσε το πρόβλημα ή έλα να συνεννοηθούμε να δούμε τι θα γίνει αλλιώς θα πάρω κάθε νόμιμο μέτρο ,κοινώς ,θα σου αλλάξω τα φώτα . Εδώ είναι λοιπόν το ζήτημα στο "ΑΛΛΙΩΣ" .Αν δεν υπάρχει αυτό η συλλογή υπογραφών πάσχει.Αν είναι όμως μέρος ευρύτερου οργανωμένου κινήματος αποφασισμένου να πιέσει με όλα τα δυνατά μέσα ,τότε θα έχει αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά σημάδια ότι ο λαός αρχίζει να ξυπνάει και να αντιδράει ,φυσικό είναι αφού τον σκοτώνουν καθημερινά πλέον.'Οποιος θέλει να συμβάλλει στην αντίδραση αυτή πρέπει να οργανωθεί και να συντονιστεί και να έχει βέβαια σχέδιο δράσης.Κάντε ομάδες εργασίας,ζητήστε βοήθεια από ειδικούς ,τέλος πάντων, έξυπνοι άνθρωποι είστε θα βρείτε τρόπο.Ακολουθείστε τους κανόνες της στρατηγικής .Δεν βγαίνεις για παράδειγμα πεζός στην πεδιάδα ν'αντιμετωπίσεις ιππικό. Σχεδιάστε δράσεις με ψυχραιμία. Πάθος χρειάζεται στην δράση, όχι στον σχεδιασμό. Αναζητάς συμμαχίες και αποδέχεσαι το γεγονός ότι μπορεί να χάσεις κάποιες μάχες ,ο στόχος σου δεν είναι αυτός , είναι να κερδίσεις τον πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ:
-ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ http://www.koinwnia.com/
-ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
http://pammet.blogspot.com/
-ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ.
http://www.laos.gr/
-ΚΟΜΜΑ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://xryshaygh.wordpress.com/
-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ
http://www.thermopilai.org/
-ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
-ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, Ο ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
-ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
-ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ
http://www.stoxos.gr/
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
http://www.elkosmos.gr/
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
http://www.paron.gr
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
http://www.elora.gr/portal/
-ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
-ΔΕΞΙΕΣ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
http://www.theophilos.gr/
http://www.unborn.gr/
http://agioipantes.wordpress.com/
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΟΥΔΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

12:51,

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς στην παρέα μας ο οποίος να αντιτίθεται του δημοψηφίσματος (σχόλιο για το <>).

Αντίθετα θα δείξει την πραγματική δύναμή μας και ότι δεν είμαστε μία μειοψηφία. Βέβαια όλο και κάποιον τρόπο θα βρουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης για να αναλύσουν τις υπογραφές ως κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι πραγματικά είναι. Απλά πιστεύω πως δεν πρέπει να είναι η μία και μόνη προτεραιότητά μας αφού όχι μόνο τα χρονικά περιθώρια είναι λιγοστά αλλά επίσης δεν πρόκειται να μας αποδώσουν κάτι απτό.

Κατά τα άλλα, εκτός του ότι νομίζω πως τους υπερεκτιμάς (προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν είναι διόλου έξυπνοι αλλά μόνο δύναμη έχουν, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για το ότι φαίνονται ότι μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις μας) συμφωνώ μαζί σου.

Πάντως είναι σημαντικό να υπογραμμίσω πως Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ όσο και να προκληθούμε. Οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Ανώνυμος είπε...

@ 8.33

Είπαμε ,αίτημα για δημοψήφισμα ,ναι ,ως ένα από τα μέσα αγώνα και συσπείρωσης .Σε κάθε περίπτωση ,δεν είναι κακό να διαφωνεί κανείς . Από τη στιγμή όμως που ξεκινάς κάτι οι αμφιταλαντεύσεις βλάπτουν.

Σχετικά με τα κεφαλαία και έντονα γράμματα του σχολίου 8.33 : Ακουσες στρατηγική,σχεδιασμούς , μάχες και τρόμαξες ; Ψυχραιμία :) Διευκρινίζω (1) ότι το σχόλιο δεν αναφέρεται σε μη ειρηνικά μέσα .Η στρατηγική δεν εφαρμόζεται μόνο στον πόλεμο ,είναι βασικό εργαλείο σε πολλούς ειρηνικούς τομείς.Η ίδια η ζωή είναι μια φοβερή μάχη.

"Τους υπερεκτιμάς "
Διευκρινίζω (2)ότι εδώ δεν εννοώ τα διάφορα ασπόνδυλα που εκτελούν εντολές ,αλλά τα πραγματικά αφεντικά -εκτός χώρας.
Από 12.51

Ανώνυμος είπε...

12:51,

Όπως είχα αναφέρει συμφωνούσα μαζί σου. Το ειρηνικά το έγραψα όχι προσωπικά σε εσένα ή εξαιτίας των λεγομένων σου αλλά σε όποιον τυγχάνει να διαβάσει τα σχόλιά μας. Και προσπαθώ να το τονίζω όταν γράφω για το συγκεκριμένο θέμα.

Εννοείται πως πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός. Αλλά επίσης εννοείται πως παντού υπάρχουν θερμοκέφαλοι όπως επίσης και εγκάθετοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν εμάς. Γι' αυτό το γράφω σε κάθε ευκαιρία.