2/1/10

O ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ;

Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ

http://mkka.blogspot.com/2009/12/o.html

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΑΓΙΩΤΑΤΕ!

Εκφράζουμε τη βαθειά λύπη μας, διότι ο Πάπας της Ρὠμης συστηματικά κατα τα τελευταία χρόνια υπερβαίνει τα όρια της ανοχής μας και προκαλεί την Εθνική μας αυτοσυνειδησία. Προκαλεί την Ελλάδα, καθ ὀσον εξεφώνησε το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμἀ του καί στην ανύπαρκτη ....."Μακεδονική" γλώσσα.
Ποιός θα τον πληροφορήσει, ότι ΔΕΝ υπάρχει Μακεδονικό Κράτος, Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονική γλῶσσα;
Εφ' ὀσον το Υπουργείον Εξωτερικών σιωπά, μήπως θάπρεπε να το πράξει ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας, για να υποστηρίξει έστω και για μια και μόνη φορά τα εθνικά δίκαια της Ελλάδος ;Για να υποστηρίξει έστω και εμμέσως την πληγωμένη Ελλάδα;
Μήπως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος;
Λέμε, μήπως;

Όταν οι αρμόδιοι σιωπούν, "οι λίθοι κεκράξονται" !

+ Ο Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πάπας ξεπερνά τα όρια τα τελευταία...1500 χρόνια αγαπητέ μητροπολίτη και ο οικουμενικός πατριάρχης μπαίνει σε συναγωγές ως τιμώμενο πρόσωπο, αν περιμένουμε από τέτοιους "αγιώτατους" να σεβαστούν και να υποστηρίξουν τα δίκαιά μας καλύτερα να πιαστούμε χέρι χέρι και χορεύοντας, ένας ένας να βουτάμε στο γκρεμό,σίγουρα κάτι καλύτερο θα επιτύχουμε. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

SOS

Δώστε προσοχή στο παρακάτω


Πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(MKO) τελικά υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ για τον νέο εθνοκτόνο «κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας»;

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/mko.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες και ελληνίδες
Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
Έλληνας .
Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
με σχέδιο .

Ανώνυμος είπε...

Ας αρχίσουν κι άλλοι Μητροπολίτες να μιλάνε επιτέλους !

Κι αργήσανε !

Σήμερα ο Άνθιμος άστραψε και βρόντηξε πάλι. Διάβασε αποσπάσματα από την προ εβδομάδος επιστολή του Μίκη και από το λόγο του στη Δεξίωση Αξιωματικών.

Μίλησε για τη Δραγώνα, χωρίς να την κατονομάσει και ανέφερε κι άλλα μαργαρητάρια που έχει ζητήσει που δεν τα είχα εγώ τουλάχιστον ακούσει:

"Πατριδοκαπηλευτικό" έργο ο Ύμνος στην Ελευθερία του Σολωμού, "Φασιστικό μηθυστόρημα" το έργο της Πηνελόπης Δ., να καταχωνιαστεί ή ακόμη και να καεί η Ιστορία του Παπαρηγόπουλου !!!

Ας πάρει λοιπόν αυτή η ξεφτυλισμένη τηλέφωνο το National Geographic και το 7ΜέρεςTV να ρωτήσει πόσο ανάρπαστο γίνεται στην επανέκδοσή του το έργο του Παπαρηγόπουλου κι ας το βουλώσει επιτέλους !

κ.Χατζάρα, επικοινωνήστε και με τον Άνθιμα και με τον Σεραφείμ, τον Πειραιώς, ζητήστε σύμπραξη και προώθηση της πρωτοβουλίας της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας. Δεν είναι ώρα για τους όποιους τυχόν εγωϊσμούς και δισταγμούς. Πρέπει να πλατιάσει το κίνημα. Αν δεν αφυπνίσουμε συνειδήσεις δε θα καταφέρουμε πολλά. Και οι συγκεκριμένοι 2 μητροπολίτες είναι λαοπρόβλητοι και τους ακούει πολύς κόσμος. Αν δεν συμπράξουν, το κρίμα στο λαιμό τους. Εσείς όμως πιστεύω πρέπει να το επιχειρήσετε.

Καλή Κυριακή

titosp.blogspot.com είπε...

Αγιε Καλαβρυτων, επιτυχης η επισημανσις σας. Μηπως ομως θα επρεπε να διυρυνατε την φωνη σας και να θυμιζατε στον Παπα οτι ο προκατοχος του ειχε τουλαχιστον το θαρρος να ζητηση συγνωμην? Μηπως ακομα θα επρεπε η φωνη σας να ακουστη και μεσα στην Ι.Συνοδο? Αληθεια πως θα αντιδρουσε ο...λιγος Αρχιεπισκοπος?

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...