5/1/11

Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων πριν το ταξίδι του Γ.Παπανδρέου στο Ερζερούμ - Όλα δείχνουν "παράδοση"

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων και σήμερα και όλα δείχνουν πλέον ότι δεν πρόκειται ουσιαστικά για παραβιάσεις, αλλά για εφαρμογή προσυμφωνηθέντων, αφού την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πάει στο Ερζερούμ για να συμμετάσχει σε εσωτερική σύσκεψη των Τούρκων διπλωματών, χωρίς να υπάρχει καμία ενόχληση για την τουρκική συμπεριφορά. Όπως επίσης δεν υπήρξε και καμία ενόχληση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, που πήγε και απόλευσε τις χειμερινές διακοπές του σε χιονοδρομικό της Τουρκίας αδιαφορώντας για το αν τα τουρκικά μαχητικά είχαν πετάξει επάνω από πέντε ελληνικά νησιά, δύο ημέρες πριν. Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει...

Ας δούμε τις σημερινές παραβιάσεις και παραβάσεις και να δούμε για πόσο ακόμα θα χαρακτηρίζονται ως "παραβιάσεις".

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 10
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΑΝΩΘΕΝ : 1 (8 F-16, στις 15:26 υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου)
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ


Κανένα αεροσκάφος δεν αναχαιτίστηκε, βάσει των εντολών που είχαν. Απλώς αναγνωρίστικαν τα τουρκικά αεροσκάφη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Και η "επίσημη" πληροφόρηση


Σχηματισμός τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάλι πάνω από ελληνικό νησί, σήμερα το μεσημέρι, παραμονή των Θεοφανίων.

Πρόκειται για οκτώ τουρκικά F 16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου στις 15:00 χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως και στις 15:26 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος από 8.500-24.500 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 15:28.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λακέδες του Οθωμανισμού. Ραγιάδες & τσιράκια των Οσμανλίδων. Αυτοί είναι οι σημερινοί κυβερνώντες απόγονοι των κοτζαμπάσιδων, και των "δημογερόντων" της τότε Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σίγουρα ισχύει και σ'αυτούς το "Έλληνας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι". Γιατί Έλληνες δεν μπορεί να είναι κανείς στα χαρτιά, αλλά στην ψυχή και στην καρδιά, έτσι κι αυτοί δεν μπορεί νάναι Έλληνες, δεν μπορεί να γαλούχησαν στην ψυχή τους το Έθνικό ιδεώδες. Για όλους αυτούς εγώ και όλοι όσοι έχουν τα ίδια πιστεύω με μένα, έχουμε πάρει τις εττικέτες "Επαναστάτης Εθνικιστής, Φασίστας Ρατσιστής". Αλλά το προτιμώ από το να γίνω εγώ "Ραγιάς των Τούρκων".

Ένας Επαναστάτης Εθνικιστής
Σεραφείμ Γαλατάς
http://www.sgalatas.blogspot.com/