14/1/11

ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ

«Ασκούμε πολιτική με πρωταρχικό γνώμονα πάντα τα ελληνικά συμφέροντα, τα δικαιώματα και τον σεβασμό της εθνικής μας κυριαρχίας», δήλωσε ΨΕΥΔΩΣ ο Πινίκιο-Παπανδρέου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Γενικής Γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στη Βουλή.

Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τα χρήματα και τον πλούτο του Ελληνικού λαού», ειπε ο ψεύτης καΙ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΤΟ.... η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

«Η ιδρυτική μας διακήρυξη», δήλωσε , «βασίστηκε στην πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί». Και προσέθεσε ότι η φράση «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», εκφράζει και σήμερα την π στις δυνατότητες που έχει ο λαός μας. Εκφράζει όμως και την υποχρέωση όλων μας, να αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες και να μην ψάχνουμε για άλλοθι. Εκφράζει την πίστη μας ότι, με δικές μας πρωτοβουλίες, κινήσεις, δημιουργικότητα και δυναμικότητα, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Και αυτό κάνει αυτή η Κυβέρνηση. Δείχνει και έδειξε ότι μπορεί, παρά τις πιο δυσοίωνες συνθήκες από το 1974, και αξιοπιστία να εδραιώσει, και φωνή να έχει, και να τη χρησιμοποιεί όπου χρειάζεται και όπου βρισκόμαστε, και τα συμφέροντα της χώρας να υπερασπίζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
μπειτε στο google και πατηστε "Israel to expel 400 children" αρθρο του Ιασωνα Κουτσουκη απο την Ιερουσαλημ.
Οριστε τι κανει ενα κρατος (η πατριδα του Πινοκιο, Κοεντζογλου, Σαραγκουσι κλπ.)για να παραμεινει εθνικο και οχι πολυπολιτισμικος αχταρμας!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι και πολύ αλητεία
να επικαλείται ο Τζέφρυ το "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"