6/1/11

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/01/blog-post_2446.html

Την ίδια στιγμή που ομολογούν απερίφραστα, πως μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια 512.000 κατευθυνόμενοι λαθρομετανάστες παραβίασαν τα σύνορα της χώρας, επιμένουν να χαρακτηρίζουν «απάνθρωπο σχέδιο» το κοτετσόσυρμα που σχεδιάζεται να τοποθετηθεί στον Έβρο, για την μερική ανακοπή των εργασιών των επαγγελματιών δουλεμπόρων.


Ας μιλήσουμε λοιπόν με τη δική τους τη γλώσσα:

1. 512.000 εισβολείς μόνο σε τέσσερα χρόνια. Δηλαδή μόνο μέσα σε τέσσερα χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδας αλλοιώθηκε εθνικά και πολιτισμικά κατά ποσοστό της τάξης του 5%. Ας αναλογιστούμε όλοι τι έχει συμβεί πραγματικά την τελευταία εικοσαετία της ασύδοτης κατευθυνόμενης και σχεδιασμένης δουλεμπορίας.

2. Τους χαρακτηρίζουν «εξαθλιωμένους» και «πρόσφυγες», απολυτοποιώντας ίσως τα εμφανισιακά τους χαρακτηριστικά.
Αρνούνται ωστόσο πεισματικά να μας πουν που βρίσκουν το τίμημα για το μπαχτσίσι στους δουλέμπορους οι αγαπητικοί της εξαθλίωσης.
Οι «προνομιούχοι» πολίτες αυτής της χώρας μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια δουλειάς, δε διαθέτουν λογαριασμό με τα χρήματα που δίνουν οι «εξαθλιωμένοι» τους στο δουλέμπορο για να τους περάσει στην Ελλάδα.
Κι όμως… οι εξαθλιωμένοι τους και τα βρίσκουν και τα διαθέτουν.
Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικά εξαθλιωμένος στην πράξη;;;


3. Τους χαρακτηρίζουν αβασάνιστα «θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων». Είμαστε οι τελευταίοι που θα αρνηθούμε την ύπαρξη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων όπου γης. Αυτό ωστόσο δεν αποτελεί, ούτε άλλοθι ούτε συγχωροχάρτι για τους επικίνδυνους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που εξυφαίνονται, μέρος των οποίων είναι και η κατευθυνόμενη ισλαμική λαθρομετανάστευση με στόχο την άλωση της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Από την άλλη, τα «θύματα του ιμπεριαλισμού» έχουν ως πρώτιστο καθήκον να γνωστοποιήσουν στις χώρες που καταφεύγουν το δράμα του τόπου τους, με αντιιμπεριαλιστική οργάνωση, με αντιιμπεριαλιστική δράση, και πριν απ όλα με σεβασμό στις χώρες που κατέφυγαν, προκειμένου να πείσουν για τον όμορφο αγώνα τους για δημοκρατία και ελευθερία.
Που τα είδαν λοιπόν όλα αυτά οι υποκριτές του ανθρωπισμού στη συμπεριφορά των «προσφύγων» τους, για να δικαιολογούν έτσι την ακατάσχετη παπαρολογία τους;;;
Στο πλιάτσικο σε βάρος των Ελλήνων πολιτών;;;
Στον επικίνδυνο θρησκευτικό φονταμενταλισμό τους;;;
Ή μήπως στα αδίστακτα μαχαιρώματα και την ανεξέλεγκτη ναρκεμπορία;;;

4. Και το δάκρυ των ανθρωπιστών τρέχει κορόμηλο, τώρα που οι «δυστυχισμένοι» τους θα συναντούν το κοτετσόσυρμα που θα δυσκολεύει το σχέδιο επέλασης που επεξεργάστηκαν οι χειραγωγοί τους.
Δηλαδή αυτή η χώρα, δεν έχει το δικαίωμα να πάρει ούτε καν αυτό το στοιχειώδες μέτρο προστατευτισμού.
Αυτή η χώρα δεν έχει σύνορα.
Σ αυτή τη χώρα ο ανθρωπισμός είναι ταυτισμένος με την ανοχή.
Σ αυτή τη χώρα ο ανθρωπισμός δεν πρέπει να εκδηλώνεται απέναντι στο δράμα που συντελείται καθημερινά στις γειτονιές και τα σοκάκια της Ελλάδας.
Σ αυτή τη χώρα ο ανθρωπισμός πρέπει να αφορά όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους τους πολίτες της.

Ε αυτή την κατάντια εμείς τη λέμε απλά ΑΙΣΧΟΣ…

Και τη λέμε ΑΙΣΧΟΣ, γιατί αυτή την πατρίδα την αγαπήσαμε με τα καλά της και με τα κακά της.
Γιατί τη θέλουμε διαφορετική για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Γιατί ακόμα και στα πολλά μικρά και μεγάλα της προβλήματα, θέλουμε το λαό της απερίσπαστο μαχητή στους μεγάλους αγώνες ανατροπής που έτσι κι αλλιώς θα έρθουν.


Και οφείλετε να θυμάστε φαρισαίοι ανθρωπιστές, πως στην αυγή αυτών των αγώνων, ο Δούρειος ίππος της λαθρομετανάστευσης των «εξαθλιωμένων» σας, θα είναι το εργαλείο που θα χτυπήσει πισώπλατα τον Έλληνα πολίτη.

Όσο για τον επικοινωνιακό χαρακτήρα που θα έχει το κοτετσόσυρμα, δε διατηρούμε καμία απολύτως αυταπάτη.

Η Ελλάδα απέναντι στον εφιάλτη της Ισλαμικής λαθρομετανάστευσης, οφείλει να αντιπαραθέσει μια σοβαρή εθνική πολιτική.

Μια πολιτική που θα θέτει στο κέντρο της προσοχής της τη διαφύλαξη της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του τόπου μας.
Μια πολιτική που δε θα παραβλέπει αβασάνιστα τους κατευθυνόμενους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς όσων επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.
Μια πολιτική που δε θα μετατρέπει τα εθνικά σύνορα σε φουαγιέ συνάντησης των απανταχού δουλεμπόρων.
Μια πολιτική με την πραγματική και όχι την υποκριτική ανθρωπιά ως συστατικό της στοιχείο.
Και ως τέτοια να στείλει ένα σαφές μήνυμα στους «δυστυχισμένους» του πλανήτη: «Μη δίνετε τα λεφτά σας στους δουλέμπορους. Πάνε χαμένα γιατί η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν, ούτε την είσοδο ούτε την παραμονή».

Ιδού λοιπόν η Ρόδος φαρισαίοι ανθρωπιστές του κώλου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βγήκε ο λαθροδημαρχούλης και οι υπάλληλοι του οι "γαμπροί" σταμάτησαν τον τιτάνιο "πατριωτικό" τους αγώνα...
Ποιός ξέρει ποια θα είναι η νέα τους αποστολή...

Ανώνυμος είπε...

http://cm.gov.nc.tr/

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο δεν κάνεις σωστούς υπολογισμούς,
η αλλοίωση δεν είναι 5% αλλά 21,5% !!!!
11.000.000/512.000 = 21,48

Χρήστος

Ανώνυμος είπε...

ρε χρηστο 4,65% κανει, τι μαθηματικα ειναι αυτα???

Ανώνυμος είπε...

Με ένα συγγενικό μου πρόσωπο (Πασόκο) βρεθήκαμε σε μία ταβέρνα. Στο μενού ένα πιάτο περιελάμβανε αγριογούρουνο. "Δεν πιστεύω πως είναι όντως αγριογούρουνο" αποκρίθηκε "το πιο πιθανό είναι να αποτελείται από χοιρινό". Καλά του λέω πως είσαι τόσο σίγουρος, γιατί δεν τον πιστεύεις τον ταβερνιάρη; "Ήμουν στον ευρύτερο τομέα του επαγγέλματος και έκανα παρόμοιες πονηριές" μου είπε.
Ήρθε η ερώτησή μου καταπέλτης, αφού δεν πιστεύεις τον ταβερνιάρη πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις τον Παπανδρέου όταν λέει πως αγωνίζεται για την...πατρίδα; Σε αυτή την ερώτηση όπως καταλαβαίνεται δεν μπόρεσε να απαντήσει και γι'αυτό γέλασε αμήχανα. Είπε όμως, εάν δεν πιστέψουμε σε αυτούς τότε θα πρέπει να πάρουμε τα όπλα, να κάνουμε επανάσταση, γίνονται αυτά;
Την ίδια μα ίδια ακριβώς απάντηση είχα λάβει πριν λίγα μόλις χρόνια από ένα άλλο πολύ συγγενικό μου πρόσωπο (Νεοδημοκράτη !!!) σε παρόμοια κουβέντα που αφορούσε την διακυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή !!!

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Serafim J. Galatas είπε...

Άλλο ένα μεγαλόπνοο έργο τύπου γεωργικής σχολής Μαυρογιαλούρου. Σε ηλεκτροφόρο φράχτη 12,5χλμ μερικών δεκάδων εκατομυρίων ευρώ υπάρχει "μεζές" για όλους, για να δώσουν κανένα φράγκο σε κανένα δημόσιο γηροκομείο, ή να φτάξουν κανένα χωματόδρομο 1χλμ σε απομακρυσμένα χωριά δεν υπάρχει σάλιο. Τάχουμε μάθει πιά....

Serafim Galatas είπε...

σε συνέχεια προηγούμενου σχολίου, ότι ο φράχτης δεν είναι παρά έργο τύπου Μαυρογιαλούρου για καλό μεζέ, πιο κάτω σχόλια σε
http://sgalatas.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Συμμετοχή στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο

Οι Financial Crimes καλούν σε συμμετοχή στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 15 Γενάρη στις 2μμ στα Προπύλαια και ακολούθως στην πορεία που θα ακολουθήσει μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο ξαναρίξε μια ματιά. Το 5% αφορά τησ αλλοίωση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων (και όχι συνολικά), όπου σύμφωνα με τις ομολογίες τους πάνω από 512.000 παραβίασαν τα σύνορα της χώρας. Η συνολική αλλοίωση ίσως υπερβαίνει το 21,5%. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως έκανεσ τη διαίρεση ανάποδα. Το σωστό είναι: 512000 / 11000000 Χ 100.