26/1/11

Η «Ιουδαϊκή» πρωτοπορία και οι καθυστερημένοι

Ο «επικοινωνιακός θρίαμβος» με τη «νίκη» στις εκλογές του Νοεμβρίου ανοίγει νέους ορίζοντες στους καθοδηγητές του αχυρανθρώπου. Χθες έκαναν μάθημα στους πράσινους υπουργούς και τους είπαν ότι εν όψει εκλογών σαν «εμπνευσμένοι ηγέτες» πρέπει να έχουν ως στόχο, «όχι να προσλαμβάνει ανθρώπους που χρειάζονται δουλειά, αλλά αυτούς που πιστεύουν αυτά που πιστεύουν οι ηγέτες, γιατί αυτοί είναι που θα δουλέψουν με αυταπάρνηση»
Ο «Ιουδαιος επικοινωνιολόγος» Σάιμον Σίνεκ ανέφερε και την «θεωρία» του για την «διάχυση της καινοτομίας» ,λέγοντας πως το πρώτο 2,5% του (Ιουδαικού) πληθυσμού είναι οι «καινοτόμοι», το επόμενο 13,5% οι «νεωτεριστές» και το υπόλοιπο ,αποτελείται από την «πρώιμη πλειονότητα», την «ύστερη πλειονότητα» και τους «καθυστερημένους» που «αγοράζουν τηλέφωνα αφής γιατί δεν βρίσκουν με περιστροφικό δίσκο».
Σύμφωνα με το σχήμα του κ. Σίνεκ μια «μαζική εμπορική επιτυχία» ή μια «μαζική αποδοχή μιας ιδέας» μπορεί να επιτευχθεί αν υπάρξει διείσδυση στο τμήμα μεταξύ 15% και 18% που είναι -πάντα σύμφωνα με την «θεωρία» αυτή- το σημείο ανατροπής.

Κατά τον κ. Σίνεκ οι «καινοτόμοι» και οι «νεωτεριστές» επιλέγουν περισσότερο με το ένστικτο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αγόρασαν i-phone περιμένοντας έξι ώρες στην ουρά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, εξαιτίας της άποψης τους για τον κόσμο».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση πως και κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής υπήρχαν «καινοτόμοι», «νεωτεριστές» όπως και «πρώιμη» και «ύστερη» πλειονότητα και «καθυστερημένοι» που ίππευαν γαϊδούρια γιατί δεν είχε έρθει ακόμα το αμερικάνικο μουλάρι.

Κατά μία περίεργη σύμπτωση, οι καινοτόμοι και νεωτεριστές της εποχής δεν κατάφεραν να κάνουν και πολλά, καθώς οι σύμμαχοί τους αν και προσπάθησαν να λιμοκτονήσουν αυτήν την οπισθοδρομική πλειονότητα έχασαν τον πόλεμο. Ευτυχώς έχουμε τα παιδιά αυτών των νεωτεριστών που χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα και τις ίδιες μεθόδους ελπίζοντας πως αυτήν την φορά θα κερδιθεί και ο πόλεμος για να μας δείξουν τον σωστό δρόμο.

--ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ--

Ανώνυμος είπε...

http://www.adultforumgr.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=14:2010-09-23-09-34-34&id=41&Itemid=31

http://www.ierodoules.com/

το σωμα της ασφαλειας για ηλεκτρονικο εγκλημα και πορνεια ακουει τιποτα?

εκει μεσα γινεται αδηλωτη πορνεια και μαστροπεια με αντιρατσιστες νταβατζηδες...

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/114156/kolossiaia-etairiki-sumfonia-sto-davos/

Φουκαρά Ελληνικέ Λαέ...

Η πολιτικό--οικονομική-δημοσιογραφική σου ελίτ, ερμήνευε και ερμηνευει..

Αμερικάνοι..

Ρωσσοι...


και μη το ένα και μη το άλλο....

Λαμπρακηδες, Μπομπολαιοι, Βαρδηνογιαννηδες, Μπακογιαννηδες, Παπανδρεου, δημοσιογραφαρες, αναλυταραδες ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ....



Τελικα, το προβλημα με ολους αυτους δεν ειναι οτι ειναι διορισμενα βλακομετρα, αλλα οτι εχουν και αποψη που να παρει...