28/1/11

Ρώτησαν τους Αυστραλοπίθηκους για την «επαγγελματική Ελευθερία»

Θρίαμβος! Οι «πράσινοι Ουραγκουτάγκοι» δεν θέλουν τα super markets να πωλούν μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Το Υπουργείο Οικονομικών της κατοχικής διακυβέρνησης, ρώτησε τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και της ««επαγγελματικής Ελευθερίας», και διαπίστωσε ότι στους 1000 αυστραλοπιθήκους οι 220 δεν συμφωνουν με την «Ελευθερία».Οι 780 νομίζουν ότι τώρα με το ΠΑΣΟΚ, τα παιδιά τους θα γίνουν γιατροί και δικηγόροι χωρίς πτυχίο, ενώ τα παιδια των αυσραλοπιθήκων έχουν ήδη ανοίξει φαρμακεία στα οποία θα εργάζονται «φθηνοί» φαρμακοποιοί από το Αφγανιστάν, που θα τους προμηθεύει η
θυγατρική της ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕ, MAFIA-ALAVANOS TOURS.

Αλλοι αυστραλοπίθηκοι πιστεύουν ότι θα πληρώνουν λιγότερα στους πακιστανούς οδοντιάτρους χωρίς πτυχίο, και στους μαροκινούς ηλεκτρολόγους.

Υπέρ της άμεσης απελευθέρωσης όλων των «κλειστών επαγγελμάτων» και ειδικά των φαρμακοποιών, των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων και των μηχανικών, τάσσονται οι οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες αυσταλοπιθήκους στην πανελλαδική έρευνα κοινής γνώμης που παρήγγειλε το υπουργείο Φτώχιας και Πείνας και που πραγματοποίησε η εταιρεία Μetron Αnalysis.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ποσοστό 78%, των ηλιθίων που ρωτήθηκαν τάσσονται υπέρ του "ανοίγματός" . Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το "άνοιγμα" των "κλειστών" επαγγελμάτων θα ωφελήσει την ελληνική οικονομία. Ποσοστό 84% των ερωτηθέντων αυσταλοπιθήκων θεωρούν ότι με το "άνοιγμα" θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, (μάλιστα αυτό πιστεύουν οι ηλίθιοι), το 82% ότι ο καταναλωτής θα έχει καλύτερες υπηρεσίες λόγω ενίσχυσης του ανταγωνισμού και το 77% ότι ο καταναλωτής θα πληρώνει λιγότερα χρήματα.
Επομένως , η κάλπη έδωσε εντολή:«Ανοίξτε όλα τα κλειστά επαγγέλματα», είναι το μήνυμα των πολιτών, όπως γράφει το ΔΟΛιο ΒΗΜΑ, για το προσχέδιο νόμου, «Αρχή της Επαγγελματικής Ελευθερίας. Κατάργηση Αδικαιολόγητων Περιορισμών στην Πρόσβαση και Ασκηση Επαγγελμάτων» χρήματα.

Πάντως, το 57% των αυστραλοπιθήκων , απάντησε να μην μπορούν τα super markets να πωλούν βενζίνη, και το 73% δεν θέλει τα super markets να πωλούν μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: