28/1/11

Μας τα λένε και εκτός των τειχών

Έλληνες: αρνηθείτε το απατηλό χρέος... αλλιώς θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι!

Ο σπουδαίος ελληνικός λαός πρέπει να αρνηθεί να πληρώσει δόλια κατασκευασμένα χρέη όπως έκαναν προ καιρού οι Ισλανδοί. Οι Ισλανδοί αρνήθηκαν να πληρώσουν για χρέη που ήταν προϊόν εξαπάτησης και συνεργασίας δόλιων τραπεζών (Goldman sachs) με τους ντόπιους προδότες πολιτικούς που ουσιαστικά ήταν δωροδοκημένοι πράκτορες της. Κανένα δάνειο όσο ευνοϊκό κι αν είναι δεν θα σας απελευθέρωση απ' την μελλοντική δουλεία. Αν δεν αρνηθείτε το χρέος αυτό ως προϊόν εξαπάτησης σύντομα θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι!

Αν δεν αρνηθείτε το χρέος αυτό ως προϊόν εξαπάτησης, σύντομα θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι!
Διώξτε γρήγορα τις κυβερνητικές μαριονέτες, που δουλεύουν για τις τράπεζες και σύντομα θα σας μιμηθούν κι άλλα οικονομικά υπόδουλα έθνη.

Πρόκειται για σχέδιο χρεοκοπίας χωρών και καταλήστευσης λαών που αποσκοπεί στην δημιουργία οικονομικών αιχμαλώτων, που ξεκίνησαν 20 περίπου τράπεζες πριν από τριάντα περίπου χρόνια. Το σχέδιο τους δεν πάει και τόσο καλά διότι κυρίως το διαδίκτυο ξεσκεπάζει το πανούργο αυτό σχέδιο οικονομικής κυριαρχίας τους, και δημιουργεί μέτωπα λαϊκών αγώνων.
Όσο περισσότερο καταλαβαίνουν οι λαοί, πως οι εκλεγμένοι πολιτικοί τους σχεδόν σε κάθε περίπτωση (συναλλαγής) είναι μαριονέτες… και όλα σχεδόν τα μεγάλα κόμματα τους χρηματοδοτούνται, τόσο οι διεφθαρμένοι τραπεζίτες θα δυσκολεύονται να ατυχούν την οικονομική τους κυριαρχία.

Στη Χιλή, ένα πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί είναι πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs. Στην Ισλανδία και στην Νέα Ζηλανδία στην Γερμανία, ΗΠΑ και Αγγλία, στελέχη της Goldman Sachs βρίσκονται σε νευραλγικές πολιτικές θέσεις. Αυτοί καθοδηγούν και πιλοτάρουν το άνομο αυτό εγχείρημα.

Πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για προδοσία και κακούργημα σε εθνικό επίπεδο σ' αυτούς τους αλήτες. Πρέπει να τους κυνηγήσετε για τις δόλιες προμελετημένες πράξεις τους. Αν δεν τους ξεσκεπάσουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς δολιοφθορείς και τρομοκράτες, τότε θα μας οδηγήσουν στην επόμενη φάση της απόλυτης οικονομικής υποδούλωσης. Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα επιδεινωθούν αν δεν τους ξεσκεπάσουμε, ως εχθρούς την ελεύθερης ανθρωπότητας. Δεν είναι καπιταλιστές την ελεύθερης αγοράς, αλλά ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς και χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο! Πρέπει να πάψει να μας απασχολεί η δεξιά και η αριστερά και ενωμένοι να διώξουμε αυτή την οικονομική δικτατορία.
Οι σκοτεινές δυνάμεις κατάλαβαν κάτι πολύ απλό.
Οι λαοί, όταν έχουν άξιους κυβερνήτες μπορούν να αντισταθούν, σε υπεραρίθμους εχθρούς, αν αυτοί είναι ορατοί. Το έπος του 40 είναι το κατάλληλο παράδειγμα για την Ελλάδα!

Παρέκαμψαν λοιπόν και τις δυο αυτές δυσκολίες, με το να μετατρέψουν σε οικονομικά υποχείρια, τους ηγέτες των εθνών, και να κάνουν τις απειλές τους αόρατες, πίσω απ' το μαγικό πέπλο της οικονομικής επίθεσης, στο όνομα της δήθεν διαφθοράς των λαών. Οι λαοί ουτε πλούτισαν ουτε διασπάθισαν το χρήμα κανενός!

Η μόνη λύση λοιπόν είναι πράγματι μια, οι λαοί άμεσα να διορίσουν εκ νέου άτεγκτους και άφθαρτους ηγέτες, και να αρνηθούν το χρέος που δημιούργησαν και κατανάλωσαν τα αδηφάγα τρωκτικά και ανδρείκελα της οικονομικής δικτατορίας των τραπεζών!
Συμπέρασμα-λύση-πρόταση του Alex Jones:
Alex Jones: infowars.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μερος της Ολιγαρχιας έχει ως πρόθεση την Εξεργεση των Αραβικων Κρατων . Ο πραγματικος στοχος ειναι δυο λεξεις που μολις ψυθιριζονται...


Οικονομικες μεταρρυθμισεις... (οπως είπε και ο Μπαρακ)

...αυτη η φραση, ειτε δεν λεγεται καθολου, ειτε οταν λεγεται ,αφηνεται να εννοηθει οτι αφορα την καταπολεμηση φτωχειας, ανεργειας κτλ..κτλ...

Η εξαγωγη της Δυτικης Δυστυχιας των Πολλων και Ευτυχιας των Ολιγων..

Ο πραγματικος στοχος ειναι η ενταξη των πληθυσμων στο ανθρωποβορο Συστημα της Ελευθερης Αγορας οπως εχει επικρατησει στην Δυση. Ειναι τα καλοψημενα σφαχταρια στο πιατο του λαιμαργου Βαρωνου και των συναδαιτημονων του.

Οι αυριανοι καταχρεωμενοι πολιτες-καταναλωτες, τα αυριανα υπερ-χρεωκοπημενα κρατη κτλ....

Ενα τετοιο γευμα μπορει να επιτευχθει μονο με κοινοβουλευτικες φαρσοκωμωδειες (χαιδευτικα Δημοκρατιες ) τυπου Ελληνικης Μεταπολιτευσης η μεταπολεμικης Δυσης γενικοτερα, και με το Οικονομικο Δογμα της Μαγειρικης Εξαθλιωσης Ανθρωπων απο το Σικαγο.

Με προσχημα την Ελευθερια , την Δημοκρατια , Ευημερια και αλλες λεκτικες πορδες , το Οικονομικο Δυτικο Μοντελο των Ολιγοπωλιων , θα βρει την ανθρωπινες ζωες που έχει αναγκη ως καυσιμο για να διατηρηθει στην ζωη.

Συγχρονα καθρεφτακια αυτη την φορα θα ειναι η "Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια" και οι "Εκλογες της"...η συμμετοχη σε ενα στημενο και εις βαρος των πολλων παιχνιδι.

Συμμετεχω...φηφιζω..και εκχωρω την βουληση μου σε σωτηρες, σε τιμιους , σε απατεωνες .σε εργολαβους βουλησης.. εγκρινω οτι με κανει απλο θεατη και δουλο....και ετσι, κοιμαμαι ησυχος, χωρις να με ενοχλουν οι αλυσιδες μου, ισως νηστικος, ισως χορτατος, μα παντα με αλυσιδες....σαν ζωο.

Παρατηρωντας τον απεσταλμενο σεφ-κανιβαλλων Ελ Μπαραντει να κανει δηλωσεις...και να προαναγέλλει μια απο τις νεες δημοκρατικες Δυτικου Τυπου χασαποταβερνες στην περιοχη...