11/11/12

Ο Παναγούλης , ο εμφύλιος και οι αριστερές εφεδρείες

Δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός και ο Οικονόμου με εντολή του κυρ Φώτη ήσαν στην καβάτζα για να ψηφίσουν ΝΑΙ αν χρειαζόταν, αλλά οι «ηλίθιοι ψηφοφόροι» τους νόμιζαν ότι το κόμμα τους έλεγε ΟΧΙ. Ο πράσινος Σκανδαλίδης που δεν ψήφισε ΝΑΙ στα 89+ μέτρα, τώρα θα «στηρίξει τον προϋπολογισμό», επειδή δεν «χαρίζει σε κανέναν το ΠΑΣΟΚ».
Και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, διευκρίνισε ότι «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά τα λεγόμενα του Στάθη Παναγούλη που εκφράζουν τον ίδιο και μόνον». Και τι είπε ο Στάθης; Την απόλυτη αλήθεια. «Αυτοί που κυβερνάνε σήμερα, είναι εκπρόσωποι κυβερνήσεων υποταγής στα διαπλεκόμενα συμφέροντα, συνένοχοι για το πάρτι του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων. Μήπως έχετε το θράσος να πείτε πως δεν γνωρίζετε τους υπεύθυνους των εταιρειών ENERGA και ΗΕLLAS POWER; Δικά σας στελέχη ήταν, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, που πήραν περισσότερα από 200 εκατομμύρια. Έκλεψαν και τα πήγαν στο εξωτερικό. Ή μήπως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήμουν εγώ ο συνεταίρος του Λαυρεντιάδη; Τον ξέρουμε τον συνεταίρο του Λαυρεντιάδη και τον ξέρετε… Εάν θέλετε πράγματι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να βρούμε τα κλεμμένα, ας ψαχτούμε πρώτα εμείς εδώ μέσα από το 74’ μέχρι σήμερα, τι είχαμε και τι έχουμε. Όλα στο φως. Δεν το τολμάτε όμως. Να παρακαλάτε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι. Παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».
Οι έμμισθοι υπάλληλοι των διαπλεκόμενων που κατουρήθηκαν επάνω τους, φοβούμενοι ότι μπορεί ο πεινασμένος λαός να καταργήσει το «ατιμώρητο» και τις παραγραφές τους , άρχισαν να φωνάζουν για «εμφύλιο».
Και γιατί παρακαλώ θα ήταν «εμφύλιος» εάν ο κυρίαρχος λαός λιντσάριζε μερικά ατιμώρητα λαμόγια της Siemens, των Ολυμπιακών και του Χρηματιστηρίου; Τόσοι πολλοί είναι οι κλέφτες και τα λαμόγια ώστε να μιλάμε για εμφύλιο μεταξύ ΚΛΕΠΤΩΝ και ΤΙΜΙΩΝ; Ο Παναγούλης δεν αναφέρθηκε άλλωστε σε όλους τους « μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους των 7000 ευρώ», αλλά σε «ορισμένους», που κατάλαβαν πολύ καλά τι τους είπε και ας μην τους κατονόμασε.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και οι διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΑXEL είναι εφεδρείες του συστήματος. Έτσι απλά. Ο γρηγορότερα τι καταλάβουν όλοι τόσο το καλύτερο.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβω Σταθη. Όπως παντα μιλάει η καρδιά σου και λες τη αλήθεια.


Σύντομα να σε δούμε εξω απο τον συρφετό του ΣΎΡΙΖΑ. Εισε Έλληνας και δεν έχεις καμία δουλειά σε αυτό το "συνονθύλευμα εναλλακτικής λύσης των τοκογλυφων".

Ανώνυμος είπε...

Ο λογος του Σταθη Παναγουλη απο το You Tube;

http://www.youtube.com/watch?v=rnUW63vEwNI&feature=player_embedded