14/11/12

Επιστολή προς υποδυόμενο τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ

κ. Δ. Τρίμη ΔΣ ΕΣΗΕΑ 14/11/2012

Στη χθεσινή συνεδρίαση σας προτείναμε και αποφασίσθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί σήμερα ειδική συνεδρίαση του ΔΣ για την επικείμενη κατάργηση του αγγελιόσημου, όπως ρητά αναφέρεται στην εισηγητική έκθεση του «μνημονίου 3», τον οικονομικό στραγγαλισμό του ΕΔΟΕΑΠ, το πλήγμα στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και τη σφαγή- ντόμινο που προκαλείται σε μισθούς συντάξεις, περίθαλψη, επικούρηση αλλά και στη λειτουργία των σωματείων, που δεν μπορούν με την ανεργία και τους απλήρωτους συναδέλφους να εισπράξουν ούτε συνδρομές των μελών….
Εσείς όμως εκεί στο ρόλο σας να επιμένετε ως τροχονόμοι υπηρεσίας για να περνάει η διαπλοκή στο άρθρο 99 και να λειτουργεί το σχέδιο των βαρόνων με καταδολίευση σε βάρος των συμφερόντων του κλάδου αφήνοντας τον κόσμο στο δρόμο και στήνοντας μαγαζιά μαϊμού δίπλα, με την συνενοχή σας. Μέσα σ΄όλα αυτά διαπιστώνουμε και το πρωτοφανές. Μας κοινοποιήσατε ημερήσια διάταξη με μια γενική διατύπωση για την κρίση , χωρίς καμία δική σας εισήγηση και βέβαια επιλέξατε προς συζήτηση διάφορα…….κρίσιμα θέματα , όπως η ενοικίαση των καταστημάτων του ισογείου και η συμπλήρωση με ένα ακόμη μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος ,το κτίριο του οποίου στη οδό Ζαίμη το έχουν καταλάβει οι γνωστοί σας άγνωστοι .
 Όλοι καταλαβαίνουν τις προθέσεις σας αλλά και του θιάσου κάποιων ημετέρων που σας ακολουθεί. Τι χρωστάει όμως ό κόσμος να χάνει το Ταμείο του και εσείς μαζί με τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ διοικήσεις στα ταμεία να σφυρίζετε αδιάφοροι και να κλείνετε το μάτι στον Στουρνάρα. Ούτε να κρυφτείτε δεν θα βρίσκετε σε λίγο…….

Από την Γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 18η Απριλίου στην Ιστορία

18η Απριλίου είναι η 109η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 257 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.    ...