17/11/12

Δεν πληρώνουμε μεν τίποτα στους τοκογλύφους και ετοιμαζόμαστε για τις νέες εκλογές δε

του Σπύρου Χατζάρα

 Ο Αρθούρος της ΔΕΗ , ανακοίνωσε στη Βουλή ότι «επιτέλους» έχει αρκετά ιδιωτικά συνεργεία και τώρα γίνονται σε όλη τη χώρα περίπου 30.000 διακοπές ρεύματος, για χρέη, κάθε μήνα. Όπως εξηγούσα και πριν από ένα χρόνο, το τοκογλυφικό κράτος και οι δανειστές τους δεν μπορούν να κόψουν ταυτόχρονα το ρεύμα σε 5.000.000 καταναλωτές εάν δεν πληρώσουν το «χαράτσι».
 Με τους σημερινούς «ανεβασμένους» ρυθμούς, για να κόψουν το ρεύμα σε 1.00.0000 καταναλωτές θέλουν τρία χρόνια και βάλε. Μην φοβάστε λοιπόν τις απειλές τους. Αυτό είναι το μήνυμα. Τώρα που είπαν και πάλι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ούτε το ρεύμα θα προλάβουν να σας κόψουν, ούτε κατασχέσεις θα προλάβουν να κάνουν.
Και δεν υπάρχουν φυλακές για να μας βάλουν όλους μέσα.
Άλλωστε είναι «τελειωμένη υπόθεση» και ο Σαμαράς και η κυβέρνηση του «Τρίο μπελκάντο». Στις ΗΠΑ τα διαχρονικά μεγάλα αφεντικά, ποντάρουν φανερά στον ΑΧΕL (Tsipras) και περιμένουν εκλογές το Φθινόπωρο.Το αργότερο.
Οι βασικοί λόγοι για την θυσία μιας ακόμα «Ιφιγένειας», θα είναι η μεγάλη αποτυχία του «προγράμματος», διότι όπως λένε στην Νέα Υόρκη, «δεν μπορεί να πετύχει κανένα πρόγραμμα, αν δεν έχεις την κοινωνία μαζί σου».
Και ακόμα , υπάρχει η λαϊκή δυσαρέσκεια από την φτώχεια και τα εξοντωτικά μέτρα καθώς και η διάψευση των πολλαπλών και συνεχών επικοινωνιακών ψευδών του πρωθυπουργού, που υποσχέθηκε από τη Μάλτα στα «τηλεπρόβατα», «περισσότερη Ευρώπη», καθώς και ότι, «τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης» θα φανούν εντός του 2013. Όμως και μετά τη «δόση», ούτε «ανάπτυξη» θα έρθει, ούτε «φως στο τούνελ» θα υπάρξει, και ούτε «πρωτογενές πλεόνασμα» θα δημιουργηθεί. Αντίθετα έρχεται περισσότερη πείνα, ανεργία λουκέτα και ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα. (Όσοι μπορείτε μάλιστα, κάντε από τώρα απόθεμα σε τρόφιμα και φάρμακα).
Το βασικό όπλο αυτοάμυνας που έχουμε και με το οποίο θα επιταχυνθεί η κατάρρευση του καθεστώτος είναι η άρνηση συνεργασίας, με τους τοκογλύφους και τους θεσμούς τους.
Η άρνηση συνεργασίας με το κράτος τους, που δεν είναι δικό μας.
Είναι «Κράτος-πιόνι» που το κατευθύνει το «αόρατο χέρι» «Εκείνων», που επιλέγουν τους Αντωνάκηδες, τους Βαγγέληδες, τους ΑXEL, τον κυρ Φώτη και «τα άλλα παιδιά», μέσα από τις ποικιλώνυμες «λέσχες» και «Στοές» που έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν. Το Ελλαδιστάν είναι «Κράτος-πιόνι» με προορισμό να τυραννά και να κλέβει τον (γκογίμ ) ελληνικό λαό, και να αποδίδει τα κλοπιμαία στους ταλμουδιστές τοκογλύφους των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών, πού μας ελέγχουν. Για αυτό μην πληρώνετε τίποτα σε αυτούς. Μη τους δίνετε χρήματα. Μην πληρώνετε φόρους, χαράτσια, τέλη κυκλοφορίας, πρόστιμα, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΦΠΑ, και μη φοβάστε τις απειλές. Επανάσταση είναι η μη πληρωμή των φόρων. Τίποτα άλλο.
Το «πρόγραμμα», υπολογίζει ότι θα κάνετε το αντίθετο. Ότι θα τρέχετε σαν βλάκες στις ουρές για να πληρώσετε. Η πολιτική υπόσχεση των εθνικιστών προς τον Ελληνικό λαό πρέπει να είναι η διαγραφή των προστίμων και των χαρατσιών, και η ακύρωση και διαγραφή κάθε διοικητικής πράξης σε βάρος των πολιτών από τις υπηρεσίες του Εχθρού. Η πραγματική σεισάχθεια.
Η φωνασκούσα υπό τα χειροκροτήματα της «Πρεσβείας» αντιπολίτευση έσπευσε σε μια θεατρική έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο , με θέμα τις απολύσεις στον Ιδιωτικό τομέα. Δεν έσπευσαν όμως, ούτε ο AXEL, ούτε ο Πάνος, ούτε καν ο «Μανιάτης», για να ζητήσουν από τον «Κάρλ» που έχει ορκισθεί να τηρεί το Σύνταγμα, για να του ζητήσουν πριν υπογράψει τον αντισυνταγματικό νόμο για τα «μέτρα», να ζητήσει ενημέρωση από τους προέδρους του Αρείου Πάγου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, που τα έκριναν αντισυνταγματικά.
Αυτό έπρεπε να κάνουν οι «φωνασκούντες ηγετίσκοι» της αντιπολίτευσης. Να ζητήσουν από τον «Κάρολο» την αναπομπή του αντισυνταγματικού νόμου των «μέτρων». Αλλά δεν του το ζήτησαν ούτε με την ευκαιρία της «θεατρικής σύσκεψης», διότι υπήρχε «εθνική ομοψυχία» κατά της ανεργίας που δεν ήθελαν να διαταράξουν, αφού «υπάρχει μια ευρεία συμφωνία στην Ελλάδα για τα πρόσφατα, μέτρα», όπως είπε στους Μαλτέζους ο Σαμαράς.
Οι «φωνασκούντες ηγετίσκοι» της αριστερής και της δεξιάς αντιπολίτευσης, δεν έκαναν ούτε το απλούστερο. Να καταθέσουν μια διάταξη που θα ακύρωνε τις ρυθμίσεις για τους μηχανικούς και τους δημοσιογράφους που είχαν καταψηφιστεί και τις επανέφερε ο Στουρνάρας. Ούτε καν πρότεινα να διαγράψει η βουλή το διοικητικό πρόστιμο των 900 ευρώ για το οποίο ο Στουρνάρας θέλει να πάρει το σπίτι ενός ανέργου στη Μυτιλήνη. Ακυρωτική διάταξη για τους δικηγόρους όμως θα φέρει ο αντιπολιτευόμενος Ρουπακιώτης. Χαμός. (Που να δείτε τι θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα). Οι «φωνασκούντες ηγετίσκοι» της αριστερής και της δεξιάς αντιπολίτευσης, βέβαια ούτε που σκέφθηκαν να ζητήσουν να ακυρώσει η ελληνική βουλή το καταστατικό της ΕΚΤ που της απαγορεύει να δανείζει με 0,75% τα Κράτη, δηλαδή τους λαούς, ενώ δανείζει τζάμπα τα λεφτά μας στους ιδιώτες τοκογλύφους- αεριτζήδες που μας δανείζουν με τη σειρά τους με 5και 6%.
Αλλά είπαμε. Οδαλίσκες των λεσχών και των Στοών γαρ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστοι οι 500.000 που δεν πλήρωσαν το χαράτσι

Παντελώς άγνωστοι είναι για το υπουργείο οικονομικών αυτοί που πλήρωσαν αλλά και αυτοί που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ.
Η παραδοχή ήρθε από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών το οποίο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι είναι οι 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι δεν πλήρωσαν το περσινό ειδικό τέλος ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω της ΔΕΗ....
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/11/500000.html#.UKOjGGefgRZ

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς σπύρο δεν σε ακουσαμε και δεν βαλαμε στην βουλη τον καρατζαφέρη που θαέκανε αμέσως όλα αυτά και θα τα έβαζε ανοιχτά με τους εβραίους και δεν θα ζητούσε ποτέ ένα ταμείο για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, Σπύρο Βάλε την μάχαιρα στην θήκη της