4/11/12

Ο θείος Σόρος ξέρει πως… ότι γράφει η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν ξεγράφει……

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι Ευρωπαίοι καθηγητές και εμπειρογνώμονες και η ελίτ των Ρώσων της «Λέσχης Βαλντάϊ», από την αγία Πετρούπολη που συνεδρίασαν έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα στον Βλαδίμηρο:
Ότι και να κάνεις,  «μετά από 18 χρόνια, το 2030, θα έχουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα αναλάβει την ευθύνη για την παγκόσμια ευημερία, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα, τα κρίσιμα θέματα της παγκόσμιας οικονομίας, όπως για παράδειγμα η τιμή του πετρελαίου».
 Έτσι είναι. Οι ωραίοι και Ναζωραίοι, που ελέγχουν πια τα στοιχεία της φύσης είναι πάντα δυο-τρία βήματα μπροστά, και ξέρουν πότε θα σκάσει ο τυφώνας στην ανατολική ακτή.
Πριν μερικά χρόνια το 2008, το αφεντικό, η ΕΚΤ, και ο ντόπιος Γκαουλάιτερ, η Τράπεζα της Ελλάδας, ξεκίνησαν την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με το σοσιαλιστικό σύνθημα, ένα Ταμείο και μια δίκαιη σύνταξη για όλους. Τότε ο νωθρός Καραμανλής , «με ήπιο και δίκαιο τρόπο», έκανε πέντε ταμεία παρά το ότι ο «πατριωτικός παρεμβατισμός» και ο λογικός, και συνετός πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ με αίσθημα ευθύνης, πρότεινε «να δημιουργηθεί ένα και μόνο ταμείο για όλους τους εργαζόμενους, στο οποίο θα δοθεί το 2% του ΑΕΠ και οι πόροι και τα αποθεματικά των ταμείων που θα συγχωνευτούν», ενώ η αριστερή εκπρόσωπος των τοκογλύφων,
 η Αλέκα, τάχθηκε υπέρ της ύπαρξης τριών Ταμείων , εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.
Η πολιτική των Τραπεζιτών προέβλεπε, έναν εθνικό συνταξιοδοτικό φορέα. Ενιαίο φορέα παροχών υγείας με συγχωνεύσεις Ταμείων και θέσπιση γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για όλους.. Όλοι στο ΙΚΑ, μαζί με τα αποθεματικά τους. Τέσσερα χρόνια μετά, η τράπεζα που δεν ξεχνά, επανέφερε το ένα Ταμείο για όλους, που προφητικά είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, ενώ τον Οκτώβριο ο σοσιαλιστής και Ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος, πρότεινε την υπαγωγή όλων των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ για συνταξιοδότηση . Έτσι ο Στουρνάρας, για να υπάρξει «κοινωνική ισορροπία» και για να μην υπάρχει Ελλάδα δύο και τριών ταχυτήτων, έβαλε τα Ταμεία ,Γιατρών, Δικηγόρων, Μηχανικών, Τραπεζικών και Δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ , για να καλύψει με τα δικά τους αποθεματικά τη νέα, απρόβλεπτη, «μαύρη τρύπα» στον ΕΟΠΥΥ ύψους 1 δις ευρώ .Και παρά το ότι η τροπολογία καταψηφίστηκε από τη Βουλή με 145 «όχι» και 136 «ναι», την ξαναφέρνουν γιατί οι Τραπεζίτες δεν ξεχνούν. Ένα Ταμείο για όλους. Για να υπάρχει «κοινωνική ισορροπία» και «Δίκαιο Κράτος».
Στις 11 Ιουνίου 2009, πριν τις εκλογές , ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Γιώργο Τσαρμπόπουλο, που «ανησυχούσε» για τους «χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά είναι χωρίς στέγη» , και δεσμεύτηκε
(ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ), για μια συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ προέβλεπε, «ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεών μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται - με παρεμβάσεις σχεδιασμένες και συνολικές. Σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων τους, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας». Στόχος ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να χτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες ξοδεύοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού, σε συνεργασία τους αεριτζήδες των ΜΚΟ, για να μην γίνουν διαγωνισμοί. Η δουλειά δηλαδή ήταν… στημένη. Έμπλεξε όμως ο GAP με τον «Τιτανικό», το Τ3 που έγινε Τ10, και με τη χρεοκοπία και το «πρόγραμμα στέγασης» πήγε λίγο πίσω. Έτσι στο Βερολίνο, ο GAP βρήκε το «θείο Σόρος», πού ανακοίνωσε ότι δημιουργήθηκε στη Σουηδία μαζί με το ιουδαϊκό ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ, ειδικό Ταμείο για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας «οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτήρια, για τη στέγαση των Λάθρο στην Ελλάδα.
Ο «θείος Σόρος», για να βοηθήσει , «να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και για να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους», όπως είπε, κατέθεσε ήδη για αυτό τον σκοπό χρήματα στο ταμείο.
Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ GAP, μίλησε για, «μια οραματική ιδέα», του «θείου Σόρος».
Η «οραματική ιδέα», ήταν μια ακόμα real estate «ανθρωπιστική Κομπίνα» για  να υπάρχει «κοινωνική ισορροπία» και «Δίκαιο Κράτος».Όταν έλεγαν οι πράσινοι απατεώνες «πρώτα ο πολίτης», εννοούσαν , πρώτα ο μουσουλμάνος πολίτης !!!!
Και το οραματικό σχέδιο για μια Ελλάδα Μπένετον παραμένει ζωντανό. Οι άνεργοι Έλληνες μπορεί να μεταναστεύσουν ξανά στον Καναδά και την Αυστραλία. Οι λαθροεισβολείς δεν θα φύγουν ποτέ. Ο θείος Σόρος ξέρει πως… ότι γράφει δεν ξεγράφει. Υπομονή. Μετά το 2030 θα φροντίζει για την «κοινωνική ισορροπία» και «την παγκόσμια ευημερία», η παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΥΓ. Οι 3.613 αλλοδαποί που συνελήφθησαν από τον φαλακρό μασόνο, γιατί δεν πληρούσαν τις «νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα μας» μπορεί να φύγουν αεροπορικά, για να επιστρέψουν αργότερα. Πάντως ο μαχαιροβγάλτης αλγερινός μαθητής ήταν νόμιμος, όπως και ο λαθραίος που μαχαίρωσε τον Κουρέα στον Αγ. Παντελεήμονα.

6 σχόλια:

gryphon είπε...

Οταν διαβαζω τέτοια αρθρα αναγκαστικα μου δημιουργειται ενα αισθημα ηττοπαθειας αρχικα αλλα και θυμου και οργης μετα.
Καλα πως τα εχουν προβλεψει ολα και ολα πανε οπως τά σχεδιαζουν ;
Δεν γινεται ποτε να ανατραπουν τα σχεδια αυτών τών καθαρματων ;.
Aφου ανθρωποι ειναι πως δέν κανουν λαθη;.Ποιος τους κατευθυνει τοσο μεθοδικα και ολο και πλησιάζουν στήν επιτευξη του τελικου τους σκοπου.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

gryphon Κυρ Νοε 04, 10:49:00 μ.μ.
Η απορία σου είναι ανόητη.
Τούς κατευθύνει η μ@λ@@ια των λαών. Οι λαοί συλλογικά συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένα παιδιά οπότε είναι εύκολος στόχος.
Ο λαός είμαστε εγώ, εσύ, ο φίλος και ο γείτονας, μην ψάχνεις αλλού.
Είναι δηλαδή όποιος κοιμάται ή όποιος δεν προσπαθεί να ξυπνήσει τούς υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "Κυρ Νοε 04, 10:49:00 μ.μ.".

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

το σχεδιο εχει ηδη ολοκληρωθει εαν περπατησεις εξω δεν ακους ελληνικα. στα μμε επισης δεν ακους ελληνικα. αρα τι συζηταμε. πρεπει αμεσα "καποιος" να τραβηξει χειροφρενο πριν την ολικη εθνικη καταστροφικη συγκρουση. τωρα ποιος θα ειναι αυτος ο "καποιος" δεν ξερω. με τα μεχρι τωρα δεδομενα, μονο η χρυση αυγη εαν μπορεσει να κανει αυτοδυναμη κυβερνηση μπορει να υπαρξει μια καποια ελπιδα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.guardian.co.uk/business/economics-blog/2012/oct/30/helping-greek-migrants-european-solidarity-george-soros?fb=optOut


το αρθρο του σορος για τους λαθροεποικους που μας φορτωσε..

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη στο "Δευ Νοε 05, 02:30:00 μ.μ." αντι μμε σωστο ειναι το μεσα μαζικης μεταφορας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...