30/11/12

Λεφτά υπάρχουν! Και άλλος υπουργός για ψώνια στη Νέα Υόρκη

Η σιωπηρή πλειοψηφία μίλησε δια του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών - Δικτύων (και βάλε). Με το σύνθημα «κορίτσια, ο Κωστής», τον υποδέχτηκαν στη Νέα Υόρκη
Έστειλαν στις ΗΠΑ Κωστή Χατζηδάκη για να προωθήσει... τις κατά φαντασίαν «επενδύσεις» λέγοντας ψέματα και βλακείες στο συνέδριο του Capital Link Foroum. 'Ένα ακόμα τουριστικό υπουργικό ταξίδι, με «δηλώσεις», αερολογίες, τιμητικές διακρίσεις, φωτογραφίες και μηδενικό αποτέλεσμα.
« H κοινή γνώμη στηρίζει τις αλλαγές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα είναι σκληρά. Όμως η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών αποδέχεται τις θυσίες και τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων... 'Όλοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού», τους είπε η υπουργάρα.

Εντυπωσιακή παραπληροφόρηση στην Αθήνα γιά Χατζηδάκη και... ''επενδύσεις'' στη Νέα Υόρκη.
Ο ''μνημονιακός μηχανισμός παραπληροφόρησης'' στην Αθήνα (Το ΒΗΜΑ) γράφει -παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα- γιά... ''900 επενδυτές που παρακολούθησαν το Επενδυτικό Φόρουμ στη Νέα Υόρκη''.
 Από πότε οι 250-300 που πέρασαν από την αίθουσα, σχετικοί και άσχετοι
(η μικρή μειοψηφία ''επενδυτές''), έγιναν... 900; Το Φόρουμ δεν έγινε σε... γήπεδο.
Οι δε ''επενδυτές'' είναι οι γνωστοί ''γυρολόγοι'' (Κάλαμος, Λιβέρης και σία) που μιλάνε για ...''επανδύσεις'' στην Ελλάδα, που ποτέ δεν κάνουν, επειδή είναι του ''πάρε''.
Σε ότι αφορά το Capital Link Foroum, κάνει ΜΟΝΟ αυτήν την -χωρίς μεγάλη αξία- εκδήλωση κάθε χρόνο και εισπράττει μισό εκατομ. δολάρια ''χορηγίες'' από τους ανεγκέφαλους κρατικοδίαιτους της Αθήνας, που έρχονται στη Νέα Υόρκη ουσιαστικά γιά προσωπικό τουρισμό, νομίζοντας ότι θα μιλήσουν σε... μεγαλοεπενδυτές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο www.kalami.us

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο ανέβασε την εκπομπή της Πέμπτης στο Αχις