30/11/12

Εβραίοι και κομμουνιστές

Εκ του βιβλίου του Σαράντου Ι. Καργάκου: « Από το Μακεδονικό ζήτημα στην εμπλοκή των Σκοπίων » σελ. 63 διαβάζουμε :
«τα 6 από τα 30 περίπου μέλη πού ίδρυσαν στον Πειραιά τον Νοέμβριο του 1918 το Σ.Ε.Κ.Ε. (Σοσιαλιστικό εργατικό κόμμα Ελλάδος), πού μετεξελίχθηκε αργότερα σε κομμουνιστικό ήσαν Εβραίοι. Ο περίφημος Αβραάμ Μπεναρόγιας (πέθανε υπέργηρος το 1985 στο Ισραήλ), ο Αλβέρτος Αρδίττης και ο Χ. Μπενρουμπής από την Θεσσαλονίκη, ο Άντζελ Πεχνά από την Καβάλα, ο Φρ. Τζουλάτης από την Κέρκυρα και ο Φράντς Πετρούσκα από την Αθήνα. »
Όλα τα παραπάνω, για να μην ξεχνάμε την φύτρα κάθε κόμματος, την καταγωγή το σόϊ. Επομένως το συμπέρασμα δίδεται, νομίζω, από ένα πετυχημένο τετράστιχο πού διάβασα προ πολλών ετών και εξηγεί πολλά από τα ιστορικώς ανεξήγητα, πού τόσες αιματηρές περιπέτειες δημιούργησαν στην Πατρίδα μας π.χ. εμφύλιος 1044-1949 και όχι μόνο.
Εβραίοι και κομμουνιστές
Είσαστε απ΄τα ίδια σόγια
Γιατί το κόμμα σας εδώ
Ίδρυσε ο Μπεναρόγια.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εθνικός εχθρός των Εβραίων είναι οι Έλληνες.

Εχθρός τους είναι ο ελληνισμός που απειλείτα συμφεροντά τους.

"Σωστός" εβραίος είναι ο εβραίος Τίτο που ανακάλυψε θέμα Μακεδονίας..."Σωστός" εβραιός είναι ο Σόρος που χρηματοδοτεί τα Σκόπια ως Μακεδονία.
"Σωστός" και καλός εβραιος είναι ο Μπεναρόγια που δεν αναγνώριζε την Μακεδονια ως Ελληνική.."Σωστός" Εβραίος είναι ο Νίμιτς, που παριστάνει τον διαπραγματευτή..Επίσης, σωστό είναι το ίδρυμα Rockefeller που μοιράζει λεφτά στους Αλβανούς...για να κάνουν όνειρα μέχρι την πρέβεζα. "Καλός" εβραίος είναι ο μακαρίτης Χόλμπρουκ που τα τσέπωνε απο τους μαφιόζους Αλβανούς της Αμερικής...ευτυχώς πέθανε.

"Καλός" και "γαμάτος" μέχρι παρεξηγήσεως εβραιος είναι ο Γιώργος ο Παπανδρέου που αναγνώριζε μειονότητα Τουρκική στην Θράκη...και όχι μόνο. Ποιός αλήθεια κουβάλησε στην Ελλάδα τόσες πολλές Μ.Κ.Ο;; Ποιός μας οδήγησε στο σφαγείο του ΔΝΤ;;

Απλά ρόλους αλλάζουν. Παλιά είχαν τον κομμουνισμό σήμερα όμως είναι παντού.Απο τα χρηματιστήρια μέχρι και την πορνεία όλα έχουν εβραικό άρωμα. Σχετικά με την πορνεία .....κρατήστε το αυτό...έχει ενδιαφέρον στην Ελλάδα του ΔΝΤ.