14/11/13

Η Συμμαχία των ευρωσκεπτικιστών πάει για το 30% (εκτός Αγγλίας)

Όχι στην ευρω-Χούντα της Φρανκφούρτης και στο διευθυντήριο των Βρυξελλών
Η κ. Μαρίν Λεπέν και το γαλλικό Front National το οποίο με βάση τις δημοσκοπήσεις θα κερδίσει πάνω από το 25% της ψήφου των Γάλλων στις ευρωεκλογές του Μαΐου συμφώνησε σήμερα με τον ηγέτη του ολλανδικού PVV κ. Χέιρτ Βίλντερς, τη συγκρότηση μια πανευρωπαϊκής πλατφόρμας των ευρωσκεπτικιστών που θα προσπαθήσει να εκλέξει ευρωβουλευτές σε επτά τουλάχιστον χώρες.
Οι πιθανοί εταίροι τους στην Ελλάδα δεν είναι γνωστοί, αλλά έχει αποκλειστεί προκαταβολικά η Χρυσή Αυγή που κατηγορείται για φιλοναζισμό.

Στην πρώτη πλατφόρμα των ευρωσκεπτικιστών δεν μετέχει ο έτερος διάσημος ευρωσκεπτικιστής ο Νάιτζελ Πολ Φάρατζ και το Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party -UKIP) ,του οποίου ηγείται, και το οποίο συνεργάζεται στην Ελλάδα με τον ΛΑΟΣ, και οι οποίοι θα κατέβουν σαν διαφορετική πλατφόρμα.

Σε αυτές τις κινήσεις δεν μετέχουν οι Ούγγροι Εθνικιστές του Jobbik, που θα έχουν 3-4 ευρωβουλευτές, οι οποίοι είναι έντονα αντι-εβραίοι, σε αντίθεση τόσο με την κ. Λεπέν και πολύ περισσότερο με τον κ. Χέιρτ Βίλντερς που είναι έντονα φιλο-ισραηλινός. Τέτοια κόμματα, θα αποτελέσουν την «τρίτη διάσταση» του ευρω-σκεπτικισμού.

Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία των Λεπέν –Βίλτερς έχει σαν στόχο να σκοτώσει «το τέρας των Βρυξελλών». Η κ. Λεπέν, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι στόχος της συμμαχίας θα είναι να αποκατασταθεί η ελευθερία των ευρωπαϊκών εθνών και λαών και να παρακαμφθούν οι Βρυξέλλες.
Ο κ. Βίλντερς είπε: «Θέλουμε να αποφασίζουμε πώς θα ελέγχουμε τα σύνορά μας, τα χρήματά μας, την οικονομία μας, το νόμισμά μας», και η κ.Λεπέν υπερθεμάτισε: «Θέλουμε να δώσουμε πίσω την ελευθερία στους λαούς μας.Τα παλαιά ευρωπαϊκά μας έθνη αναγκάζονται να ζητούν εξουσιοδότηση από τις Βρυξέλλες σε κάθε περίπτωση, αναγκάζονται να υποβάλλουν προϋπολογισμό στο διευθυντήριο των Βρυξελλών».

Τα λαμόγια οι νέο-κομμουνιστές των Βρυξελλών και οι αρουραίοι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών άρχισαν φυσικά τα γνωστά ανέκδοτα , περί «Άκρας Δεξιάς» και για «λαϊκιστές, ξενόφοβους, εξτρεμιστές», και «φασίστες», που αναπαράγουν και τα ημεδαπά «πρακτορεία» των Νταβατζήδων, μπας και διασωθούν από την πανευρωπαϊκή λαίλαπα που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, το Jobbik είναι παντουρανικό κόμμα και ισχυρίζεται ότι οι Ούγγροι είναι απόγονοι οθωμανών και θελει ανασύσταση τής οθωμανίας