16/11/13

Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του defencenet.gr χωρίς θύματα

150 μέτρα από τη Βουλή, στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του defencenet.gr στην οδό Μέρλιν, στο Κολωνάκι , εξερράγησαν τα ξημερώματα δύο βόμβες. Η πρώτη στις 02.20. Λίγο μετά, ακολούθησε η δεύτερη έκρηξη. Ευτυχώς χωρίς θύματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aκουγα εναν μαλακα τωρα δημοσιογραφο στο εψιλον τιβι σαββατο πρωι και του εστειλαν μηνυματα τηλεθεατες για καποιο εγκλημα μαλλον που του ελεγαν γιατι απεκρυψε οτι ο φονιας ηταν ξενος.

και τι ειπε ο εκπαιδευμενος δημοσιογραφικα στα ιδεολογηματα της δυσης για ισοπεδωση και εξισωση στο πατο των αξιων μαλακας


δεν το κρυβω... αλλα δεν πρεπει οι δημοσιογραφοι να αναφερουν οτι ειναι ξενοι γιατι ενισχυεται ο ρατσισμος και η ξενοφοβια!

αυτη ειναι η γραμμη στα μμε της παρακρουσης δανεικη απο τη δυση.

η γραμμη της ισοπεδωσης των λαων και των πολιτισμων σε ατομα που απλως τυγχανει να βρικονται σε καποιο εδαφος γεωγραφικων συντεταγμενων δηλαδη ετσι ...σκορπιοι λεφουσια ημεδαποι ελληνες και λεφουσια ενας πουρες αχρειων.

ο μαλακας το ειπε καθαρα οτι και οι ελληνες κανουν εγκληματα αρα μηδεν προβλημα για τον μαλακα να κρυβει τους βαρβαρους στο χαλι !

ειτε μπαινουν τρενα στο σπιτι του ειτε παιζει το μινιατουρα τρενακι στο τραπεζι του αυτος ενα πραμα.

δηλαδη λ.χ στην ιστορια δεν υπηρχαν λεηλασιες πολεων και χωριων απο τον ατιλλα η τον ταμερλανο απο ρατσες και ομαδες με συλλογικη ταυτοτητα αλλα ατομα που τα εκαναν και ενδεχομενως και τα θυματα των εισβολων αρα και καλα τους εκαναν μαλλον...


ο μαλακας ομως δεν διευκρινησε οτι το ρατσισμο και την ξενοφοβια τον ενισχυουν απολυτως λογικα και ορθα η συμπεριφορα των ξενων ζωων που δρουν ως ζωα .

οταν εισαι μελος μιας φυλης θρησκειας η καθε ομαδας και εχεις συλλογικη επαναλαμβανομενη συμπεριφορα απολιτιστου εσυ γεννας τον ρατσισμο απολυτως λογικα και ηθικα ορθοτατα.

τον ρατσισμο τον ενισχυει ο ξενος με την συμπεριφορα του οχι ο ελλην που την καταδεικνυει ως ασυμβατη.

Ανώνυμος είπε...

οταν μια ομαδα φυλης θρησκειας εθνους κλπ εχει μονιμως και μαζικα συμπεριφορα ζωων και αυτο την προσδιοριζει πολιτισμικα τι νοημα εχει να αρνεισαι τα χαρακτηριστικα μιας ομαδας και να το κουκουλωνεις σε ατομα δηθεν οταν μαλιστα τα ατομα ουδεποτε αρνουνται την συλλογικη ταυτοτητα τους και οταν αυτη λαμβανει χωρα στο δικο σου σπιτι βρε μαλακα;

αν τα ξενα ζωα του μαλακα ησαν ανθρωποι και οχι χιμπατζηδες τοτε παλι φυσιολογικα δεν θα υπηρχε ρατσισμος και ξενοφοβια αν και παραμενει το δικαιωμα να ορισεις εσυ σε ποιον ανοιγεις την πορτα του σπιτιου σου και τοτε μονον ο ρατσισμος θα ηταν αφυσικος και παραλογος .

οταν ομως τα ξενα ειναι βαρβαρα ζωα και οχι πολιτισμενοι ανθρωποι τοτε το αφυσικο ειναι να αποκρυπτεις την συμπεριφορα των βαρβαρων και σαν μαλακας να στρουθοκαμηλιζεις .

να στρουθοκαμηλιζεις σε τι;στην υποβαθμιση και αλλοιωση του δικου σου πολιτισμου των αξιων και της ποιοτητας ζωης σου ;στην αφαιρεση του ζωτικου σου χωρου απο τον βαρβαρο εισβολεα που καταλυει τον πολιτισμο σου;

το αφυσικο ειναι να εισαι αυτιστικος δηλαδη να μην λειτουργεις με ρατσισμο και ξενοφοβια απεναντι στους ξενους επιτιθεμενους στη ζωη σου ,που τον προκαλουν φυσιολογικα με την βαρβαροτητα τους.

ο ρατσισμος ειναι αποκλειστικα και παντα γεννημα του ταχα ""θυματος"" του και απολυτως φυσιολογικη αντιδραση φυσιολογικων ανθρωπων που υφιστανται την βαρβαροτητα μιας παρεισακτης ομαδας η οποια βαρβαρικα διεκδικει τον ζωτικο πολτισμικο και φυσικο τους χωρο αλλαζοντας τον βιαια και αφυσικα .

ο φυσιολογικος ανθρωπος χρειαζεται ζωτικο χωρο και συλλογικο σπιτι με κοινες αξιες και τροπο ζωης με αλλους.

αλλο αν τα καθεστωτα για δικα τους συμφεροντα τεχνητων(π.χ στελεχη πολυθενικων που θελουν φθηνους βαρβαρους σκλαβους) οχι φυσικων (π.χ ρατσα) ομαδων ισχυος προσπαθουν να βγαλουν την φυσιολογικη αντιδραση του ρατσισμου ως τρελλα και την ποινικοποιουν με την ισχυ της προπαγανδας της ηθικης τρομοκρατησης και ποινικης καταπιεσης γιατι θελουν ταχατες πανανθρωπινα συνορα εμποριου.

αλλα ολοι αυτοι δεν αποδεχονται το φυσιολογικο και πραγματικο γεγονος οτι υπαρχουν ρατσες εθνη και πολιτισμοι και δικαιωμα καθε λαος να προστατευει το χωρο του το σπιτι του και τον τροπο ζωης του απο παρεισακτους ανταγωνιστες ασεβεις και κτηνη.

βλεπουν μονον ατομα διχως σπιτια και συνορα οχι λαους και πολιτισμους που υφιστανται βαρβαρικες επιθεσεις στην ζωη περιουσια και τροπο ζωης ιδεες κλπ..

και κρινουν ως ατομα τα ξενα ενω τα ατομα αυτα ποτε δεν αρνουνται την πολιτισμικη τους συλλογικη ταυτοτητα και διεκδικουν ξενο ζωτικο χωρο.



αν λοιπον δεν θελει ο μαλακας να υπαρχει ρατσισμος και ξενοφοβια τοτε να κοψει την υποκρισια και ειτε να τους πεταξει με τις κλωτσιες απο την χωρα ειτε να τους εκπολιτισει πρωτα για να μην ενισυουν με την χυδαιοτητα τους τον ευλογο ρατσισμο και την περιφρονηση τους εν τελει.



αντι να τους χαιδευουν και να τους κανουν πιο αρπακτικα ζωα με την υποκρισια της ισοπεδωσης των πολιτισμων σε ατομα που ολοι κανουν δηθεν τα ιδια...

δεν υπαρχουν ατομα ετσι αδεσποτα υπαρχουν πολιτισμοι και συνολα μαλακες.

η ελλας και η ευρωπη δεν ειναι χωρος ζωολογικου κηπου για αδεσποτα ζωα ειναι λαος με πολιτισμο και ταυτοτητα κυριε μαλακα.

οχι χωρος διερχομενων που ολοι ετσι καμουν.

οποιος δεν θελει να τον περιφρονουν να παραμενει στην δικη του αγελη η να προσαρμοζεται στην ξενη αγελη .

τριτος δρομος δεν υπαρχει παρα μονον να επιβληθει με τη βια στην ξενη αγελη.

αυτος ειναι ο δρομος του και οι ελληνες κανουν κλπ κλπ και αποκρυπτομε την αληθεια σε ατομα μεμονωμενα ταχα... και αυτο ειναι συμμαχια με τον βαρβαρισμο και την καταπτωση...

Ανώνυμος είπε...

Βεγγαλικά για τον εορτασμό του Πορνοτεχνείου ήσαν ! Μη δίδετε σημασίαν.Είχαν λάβει οι εορτάζοντες και την άδεια από τα κεντρικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας και την αδεία των κεντρικών της Λεωφόρου Συγγρού.Μην ανησυχείτε.Αν γίνει κάτι κακόν θα μας ειδοποιήσουν και ο πρόεδρος της Απλής και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με διάγγελμα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...