24/11/13

Κυριακάτικα αστεία

Οικολόγος και μολοτοφόρος ο «Μπόμπο»

Πέρσι έσπρωχνε τους Κίοτο-γκέι-ποδηλάτες ο Ιουδαίος Αλαφούζ. Τώρα τον βοηθάει και ο Bobolâ.
To «Έθνος της Κυριακής», η «Metron», η Πρεσβεία, και 40 ακόμα κατασκευαστές πλυντηρίων σας προτείνουν, Smartphone και δωρεάν WiFi, εάν διαλέξετε τους «Οικολόγοι- Πράσινοι» και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που εκφράζουν την ελπίδα (τους) για το μέλλον της άνεργης και καρτοκινητής αλλήθωρης νεολαίος. 

Στην «παν-Εθνική πρόθεση ψήφου», οι Οικολόγοι-Ρουφιανικοί λαμβάνουν 2,6%, και οι μολοτοφόροι-πρακτορικοί 1,8%. Το δε ΠΑΣΟΚ 6%. Ζωγραφιστά όμως.
Στην πραγματικότητα, με το «στημένο δείγμα», μέτρησαν 1,5% για τους Κιότο- γκέι- ποδηλάτες , 1% για τους μολοτοφόρους, και 3,8% για τον συνταγματολόγο.
Μετά ρώτησαν το αφεντικό τι θέλει , έκαναν πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις και βρήκαν ίζημα. Κατακάθι δηλαδή. Δημοκρατική λάσπη και δημοκρατικό βούρκο, διότι η κεντροαριστερή βιζιτού, καταγράφει οριακό προβάδισμα 0,7% έναντι του φον Σαχλαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...