29/11/13

Ναυάγησε το «κόλπο» των αφών Παπ με το ΚΑΤΑΡ

Τη δουλειά την έκλεισαν ο «αυτάδελφος» και ο Χάρης στη Νέα Υόρκη.
Το Σεπτέμβριο του 2010 μάλιστα, είχε υπογραφεί μνημόνιο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και του Κατάρ στο οποίο γινόταν αναφορά σε επένδυση 5 δισ. από το εμιράτο στο Ελληνικό.
Στο "κόλπο" και ο φίλος του Αβάπτιστου , ο Καταλανός πολεοδόμος Χοσέ Αθεμπίγιο, που ανέλαβε «αμισθί» τη μελέτη για την «σωστή εκμετάλλευση» του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, στα πλαίσια του μνημονιακού σχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Ο Αθεμπίγιο πήρε κοψοχρονιά 180 χιλιάρικα για τις ιδέες, και έφυγε.

Τώρα, αποχώρησε από το «επενδυτικό κόλπο» και η Qatar Investment Authority, παρά την επίσκεψη Σαχλμαρά στην Ντόχα ,στο τέλος του περασμένου Γενάρη, και παρά τις προσπάθειες του Νότη του Φελλού, που είχε αναλάβει τις επαφές με τον «επενδυτή», και ο οποίος μετέφερε «μήνυμα αισιοδοξίας», έπειτα από κάθε ταξίδι του στην Ντόχα.

ΥΓ. Προτείνω να καταλογιστεί στον Notis η ζημιά από τα (τουριστικά) πηγαινέλα στην Ντόχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...