9/11/13

Μα ποιος κάνει κουμάντο επιτέλους ;

Από τα «κεντρικά» τους το είπαν πολλές φορές και δεν τους άκουσαν.
Οι Σουνίτες βαχαμπιστές σαλαφιστές ήθελαν να κάνουν μαζί με τους Εβραίους το δικό τους .
Στις 18 Οκτωβρίου το βασίλειο του σουνίτη Αλλάχ αρνήθηκε να καταλάβει τη θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στην οποία εξελέγη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις ΗΠΑ που δεν κάνουν το καθήκον τους στη Συρία και στο Παλαιστινιακό αφού εφαρμόζουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Ο ετοιμοθάνατος 90χρονος σουλτάνος Αμπντάλα,είναι «πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ είναι αναξιόπιστες», ενώ ο γιός του πρίγκιπας Μπαντάρ μπιν Σουλτάν ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβικής, και αρχιστρατηγός του «εμφύλιου» δήλωσε ότι το Ριάντ θα πραγματοποιήσει «μεγάλη στροφή» στις σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Μετά οι «Ιορδανοί» , «έκαψαν» τον Μπαντάρ και διέρρευσαν τη μυστική συνάντηση που έγινε στην Άκαμπα ανάμεσα σε εκείνον και τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, τον διευθυντή της Μοσάντ Tamir Bardo, και οι εφημερίδες στο Αμάν «έμαθαν» ότι ο διάδοχος Σαλμάν γνώριζε την μυστική συνάντηση με τη Μοσάντ , αφού άλλωστε ο ίδιος είχε δώσει εντολή στον αρχηγό της αντικατασκοπείας πρίγκιπα Μπαντάρ, «να συμβουλεύεται έμμεσα το καθεστώς του Ισραήλ σε στρατηγικά ζητήματα της Μέσης Ανατολής».

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν ότι τα όπλα στα οποία περιλαμβάνονται και πύραυλοι παραγωγής του Ισραήλ, για τους σουνίτες μισθοφόρους στη Συρία, τα αγοράζει η Σαουδικής Αραβία από την Ουκρανία και τη Βουλγαρία. Με τη σειρά του ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία δεν στηρίζει την Αλ Κάιντα στη Συρία, και ξαφνικά στο πλαίσιο του αγώνα πάταξης του λαθρεμπορίου ναρκωτικών έπιασαν στα Άδανα , 1.200 κεφαλές RPG-7, καθώς και αντιαρματικά βλήματα, εκρηκτικά και «άλλα όπλα».

Έτσι κάρφωσαν και στους δικούς μας το πλοίο «NOUR-M» που είχε ξεκινήσει από την Ουκρανία με 56 κοντέϊνερς στα οποία είχαν 20.000 ΑΚ-47 και 20 εκ. σφαίρες για να ξεφορτωθούν στο Εσκεντερούμ της Τουρκίας, και από εκεί να πάνε στο Χαλέπι.
Άλλωστε μετά τη συνάντηση που είχε με τον βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, ο Κέρι είπε : «Δεν υπάρχουν διαφορές όσον αφορά τον κοινό στόχο που έχουμε για τη Συρία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο τελικα μιλησε!!!!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/11/blog-post_237.html