15/11/13

Τράβηξαν τα αυτιά του φον Σαχλαμαρά

Κάθετα και όχι οριζόντια μέτρα 1,3 δισ. θα παρουσιάσει στην Τρόικα η δήθεν κυβέρνηση

Αυστηρό μήνυμα προς τη δήθεν κυβέρνηση Σαχλαμαρά-Συνταγματολόγου, έστειλε το Ουρο- γκρούπ. Ανοησίες τέλος. 
 «Επειγόντως» μέτρα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού όχι μόνο του 2014 αλλά και του 2015, διότι η «αξιολόγηση» πρέπει να τελειώσει έως τον Δεκέμβριο. «Επειγόντως» , η Αθήνα πρέπει να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα της προηγούμενης αξιολόγησης, του Ιουλίου. «Επειγόντως», «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στις αγορές αγαθών και υπηρεσιών. «Επειγόντως» η Ελλάδα πρέπει να βελτιώσει τη «διαδικασίας ιδιωτικοποιήσεων».

Ο κ. Ντάισελμπλουμ και ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν συνεχάρησαν την Ιρλανδία και την Ισπανία, οι οποίες ανακοίνωσαν την επικείμενη έξοδό τους από τα προγράμματα στήριξης.
Το Ουρο- γκρούπ θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να αξιολογήσει για πρώτη φορά τα προσχέδια των προϋπολογισμών των 17 κρατών μελών της ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...