8/11/13

Διάλογος

Καθαρά και ξάστερα

Με προέτρεψε ένας από τους οπαδούς της χρυσής Αυγής να τοποθετηθώ καθαρά και ξάστερα.
«Κε Χατζάρα πέστε μας καθαρά και ξάστερα ποιο κόμμα εγκρίνετε εσείς και να το συζητήσουμε. Το να ψαρεύετε σε θολά νερά δεν είναι και ωραίο και να κατακρίνετε τον κόσμο του εθνικιστικού χώρου που ψήφισε ΧΑ .....»

Καθαρά και ξάστερα: Δεν εγκρίνω τη Χρυσή Ομελέτα και τον υποκειμενισμό της. Το 2010 είχαν στόχο τον «Εθνικιστή δημοτικό σύμβουλο». Τότε τους ρώταγα γιατί δεν θέλουν εθνικιστή Δήμαρχο. Και μου επιτέθηκαν στο Πρέζιντεντ. Και με χτύπησαν με σιδερογροθιά στη μέση. Κάταγμα στον πρώτο οσφυϊκό. Με την κάλυψη της αστυνομίας του Παπανδρέου.
Και δεν κατακρίνω τον κόσμο του «εθνικιστικού χώρου». Πρώτον γιατί ο εθνικισμός δεν είναι «χώρος» της πολιτικής γεωγραφίας. Στον «χώρο» υπάρχει Δεξιά -Κέντρο Αριστερά. «Εθνικιστικός χώρος», θα πει ακροδεξιός χώρος. Πέραν των λάιτ της ΝΔ δηλαδή. Και αυτού του είδους η πολιτική ανάλυση οδηγεί στην αυτοπεριχαράκωση. Είναι σεχταριστική και επομένως μειοψηφική, συνέχεια της ΕΠΕΝ με άλλα λόγια. Ο πολιτικός στόχος δεν είναι η εξουσία αλλά η αύξηση των εδρών

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑ ....Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΠΥΡΟ;;;

ΤΙΠΟΤΑ.....ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ''ΔΕΝ '' ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα συμπληρωνεται 1 εβδομας απο την πολιτικη δολοφονια του Ν. Ηρακλειου. Οι σεβαστοι κ.κ. Λιαπης και Παυλακας ακομα δεν εχουν καταδικασει δημοσιως...

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που ο διεθνισμός αποτελεί ιδεολογικό χαρακτηριστικό της Αριστεράς, με επέκταση μέσω της παγκοσμιοποίησης στο χώρο του σημερινού «Κέντρου» και «Δεξιάς», η έννοια του εθνικισμού ως αντίπαλου πολιτικού προτάγματος έχει τεθεί εκ των πραγμάτων. Για τον επιπλέον λόγο ότι λόγω αυτού του φαινομένου, έχει δημιουργηθεί σύγχυση της πολιτικής έννοιας της Δεξιάς κυρίως, αλλά και του Κέντρου-Κεντροαριστεράς και απόλυτος ενδοκομματικός ιδεολογικός διαχωρισμός. Τι κοινό έχει π.χ. η νεοφιλελεύθερη απεθνοποιητική Δεξιά της Γιαννάκου-Κουτσίκου, με τη Λαϊκή Δεξιά του Κρανιδιώτη, που προτάσσει πατριωτισμό και κοινωνικά δικαιώματα; Κι ας ανήκουν στο ίδιο κόμμα.
Η εκ του πονηρού κατασυκοφάντηση του «Εθνικισμού» που του απεδόθη πλέον η έννοια του Σωβινισμού, από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, καθιστά τη θέση των εθνικά σκεπτομένων εντός των κομμάτων δυσχερή και τους τοποθετεί στο περιθώριο, χωρίς τη δυνατότητα έκφρασης. Ο χαρακτηρισμός του φασίστα από την προδοτική Αριστερά επικρέμαται επί της κεφαλής τους ανά πάσα στιγμή. Επομένως η απενοχοποίηση του Εθνικισμού στην κοινωνία και η προβολή των χαρακτηριστικών και των επιδιώξεών του, αφού είναι δυσχερής έως αδύνατη διακομματικά, πρέπει να επιχειρηθεί ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε.
Ο κίνδυνος της απομόνωσης που επικαλείσαι δεν υπάρχει, αφού ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Αντίθετα η προβολή των εθνικών σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ιδέες και η πιστοποίηση της δυναμικής τους με τις εκλογές, θα απεγκλωβίσει τις αντίστοιχες δυνάμεις εντός και των άλλων κομμάτων και θα τους επιτρέψει να εκδηλωθούν, ακόμα και να επικρατήσουν. Προς τα εκεί βαδίζει ο κόσμος σήμερα, με τρανό παράδειγμα τη Γαλλία, αλλά και την εκτίναξη της ΧΑ στην Ελλάδα, παρά το λυσσαλέο πόλεμο που της γίνεται.
Υ.Γ. Καμιά σχέση με την ΕΠΕΝ, που εξέφραζε τον ηττημένο χώρο των τότε χουντικών.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικός/Εθνικιστικός Χώρος στην Αριστερά των Διεθνιστών/Εθνομηδενιστών (= Κ.Κ.Ε./ΣΥ.ΡΙΖ.Α./ΔΗΜ.ΑΡ. δεν μπορεί να υπάρξει.

-Ούτε στο Κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της ΜΙΖΑΣ που μετακινήθηκε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τι μας μένει;

-Οι ΑΝ.ΕΛ της πρεσβείας και της ΡΑΧΗΛ (εδώ γελάμε...)

-Η Ν.Δ. (της δήθεν Δεξιάς Light...)

-Ο ΛΑ.Ο.Σ. (του Μνημονίου Νο.1 και της Τζαβέλλα...)

Τέλος,

-Η Χ.Α. που ΟΛΟΙ έπεσαν να την φάνε...Γιατί άραγε;

Απάντηση για το τι προτείνεις έναντι της Χ.Α. δεν δόθηκε...

Τελικά, ένα προσωπικό περιστατικό (λυπηρό μεν...) είναι η πραγματική αιτία όσων γράφεις κατά της Χ.Α.;



Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Θα ήθελα να απαντήσω για τον Σπύρο, που παρεπιπτωντος δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι συμφωνεί.
Οπως την αριστερα την σφετερίστικαν οι κάθε λογοις γύφτοι (ΚΚΕ, Πασοκ, Σύριζα κλπ) ετσι και τον εθνικισμό τον σφετερίστικε η ΝΔ, ΕΠΕΝ και η ΧΑ. Ας μήν ξεχνούμε οτι ΣΤΗΝ ΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ. Τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο εάν υπάρξη συλλογικό έργο και ανιδιοτελής πρόθεση.
Πυρι.

Ανώνυμος είπε...

Το ό,τι στη Χ.Α. δεν υπάρχει κανένα παλιό μέλος, δε μου λέει κάτι...

Ειδικά, όταν κάποια από αυτά τα 'παλιά' μέλη' βγήκαν στα ΑνθελληνοΚάναλα και έβριζαν τη Χ.Α.

Το ό,τι κάποια από τα 'παλιά' μέλη της Χ.Α. (με τις συνεντεύξεις τους) έριξαν νερό στο μύλο τού συστήματος , όταν αυτό λασπολογούσε τη Χ.Α., δεν είναι υπέρ τους! Καθόλου υπέρ τους!

Δεν μπόρεσαν αυτά τα 'παλιά' μέλη να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους με τη Χ.Α. και έφτασαν να συμμαχήσουν ακόμα και με τα ΒοθροΚάναλα του συστήματος!

Ακόμα και τώρα που τους στέρησαν τη Χρηματοδότηση, οι βουλευτές της Χ.Α. προσφέρουν μέρος του μισθού τους και συνεχίζουν τα Συσσίτια προς το δοκιμαζόμενο -από τους Προδότες των Μνημονίων- Ελληνικό Λαό.

Τα συσσίτια "μίσους" που οι προστάτες των ΛαθροΜεταναστών θέλουν να διακόψουν με κάθε τρόπο...ακόμα και με Σφαίρες!

Το ό,τι το Πλήρως Διεφθαρμένο και Ξενόδουλο Σύστημα των Διεθνιστών της Αριστεράς και των δήθεν Δεξιών "Πατριωτών" έφτασε να Φυλακίσει την Ηγεσία της Χ.Α., θα πρέπει να λέει πολλά στον καθένα.

Το ό,τι μέσα στους 18 μήνες παρουσία της στη 'Βουλή των Ανθελλήνων', η Χ.Α. έχει βληθεί από όλους του συστήματος (= ΛΑ.Ο.Σ, ΑΝ.ΕΛ., Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.,ΔΗΜ.ΑΡ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε.), θα πρέπει να λέει πολλά στον καθένα.

Και κάτι ακόμα:

Μη βάζουμε τη Χ.Α. στο ίδιο τσουβάλι με την Ν.Δ. του ΚαρΑμανΛή, του Έβερτ και λοιπών "Εθναρχών", "Πατριωτών"...

Όσο για την ΕΠΕΝ:

-Από εκεί ξεκίνησε ο Βορίδης πριν πάει στο ΛΑ.Ο.Σ. και τώρα στη Ν.Δ.

-Από την ΕΠΕΝ ξεκίνησε όμως και ο Μιχαλολιάκος που τώρα είναι Πολιτικός Κρατούμενος γιατί δεν προσκύνησε το Σύστημα όπως άλλοι...









Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...