28/11/13

Ρουμάνικα κόλπα

Ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ σε κοινοπραξία με την Ρουμανία πρότεινε δια τηλεοράσεως ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου, που είπε ότι η ένωση με τη Μολδαβία θα πρέπει να γίνει το τρίτο μεγάλο σχέδιο της εξωτερικής πολιτικής της Ρουμανίας, μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρουμανικος κουτοπονηρος εθνικισμος στα χρονια της δυτικης μετακομμουνιστικης διεθνιστικης νεοσκλαβιας.

σου λεει ο ρουμανος ντεμισεζον εθνικιστης ,

η μολδαβια ειναι στη ρωσικη σφαιρα επιρροης

τωρα που γερμανε λευκε χιμπαντζη σε πηδηξε ο σλαβος ρωσος αρκουδος στην ουκραινα την τρανς ντεμισεζον και με τους δυο

ελα γερμανε να κανουμε ρελανς και αρπαξε τη με τη βοηθεια μου εγω θα την προσθεσω στη μεγαλη ρουμανια και θα το καμουφλαρω καπελωμενη με τις γερμανικες ευλογιες στην κολυμπηθρα του διεθνιστικου σιλωαμ του χρηματος την ευρωσοβιετικη ενωση.

παραδοσιακη γυφτοβλαχικη ρουμανικη κουτοπονηρια...

αξιζει καποια στιγμη κ.χατζαρα να γραψετε και πεντε λογια για την αδηλη φυλετικη και ιστορικη καταγωγη αυτου του μορφωματος της ιστοριας που σημερα καλειται ρουμανια.

ισως η πιο δυσδιακριτη ιστορικα προελευση χωρας στην ευρω γεωγραφια.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, η Τρανσδνιεστερια τι θα γινει??? Δεν θα γινει δημοκρατικη?? Ακομα σφυροδρεπανο εχουν εκει! (αλλα εχει μια ΥΠΕΞ μουρλια)

Ανώνυμος είπε...

Η Ρουμανία είναι ένα τεχνητό κράτος όπως και μια τεχνητή εθνότητα από αυτά που δημιουργούν οι περιούσιοι(ένα τέτοιο κράτος που κάποιοι μιλούν και για εθνική ενότητα είναι και το δικό μας). Η νότια Ρουμανία τον μεσαίωνα ήταν το σύνορο της βυζαντινής αυτοκρατορίας οι λεγόμενοι βλάχοι και κάτω από την επιρροή της, ενώ η βόρεια ανήκε στους Αβάρους, Μαγυάρους, κ.α. Ο περιβόητος Βλάντ Τσέπες(Δράκουλας) που μετά την πτώση της πόλης το 1453 έκανε στους μουσουλμάνους εισβολείς αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς σήμερα, ήταν βλάχος της νότιας Ρουμανίας. Οι σημερινοί κάτοικοι αυτής της χώρας αν και αντισιωνιστές και εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και του αντιρατσισμού, κάνουν τα λάθη της ανατολικής Ευρώπης, και νομίζουν ότι η Ευρώπη και η δύση είναι λευκή και θα τους σώσει από τους μπολσεβίκους. Ζούν δηλαδή με έναν εθνικισμό 100 χρόνων πίσω, και αγνοούν ότι ο σημερινός Τρότσκι και οι εβραιομπολσεβίκοι είναι οι δυτικοί και οι αντισιωνιστές αντιμπολσεβίκοι είναι οι Ρώσοι, τουλάχιστον από την εποχή του Στάλιν. Για αυτό άλλωστε δηλητηριάστηκε και ο τελευταίος.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...