22/11/13

Οι δολοφόνοι του Κέννεντυ

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ήταν πράκτορας της Cia

Οι εχθροί του Τζων Κέννεντυ που τον ήθελαν νεκρό ήσαν πολλοί. Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, αλλά και ο υπόκοσμος.
Πρώτοι στον κατάλογο οι τραπεζίτες της ιουδαϊκής τραπεζικής Χούντας διότι με το σχέδιο νόμου, (Νο:11110/1963), που υπέγραψε τον Ιούλιο του 1963, και το οποίο απέστειλε για ψήφιση στο Κογκρέσο, ανακαλούσε την εκχώρηση του δολαρίου στους Ρότσιλντ και τις εξουσίες που δόθηκαν το 1910 στην ιδιωτική «Federal Reserve», και το δολάριο θα ήταν «UNITED STATES NOTE» και όχι «FEDERAL RESERVE NOTE».

Εναντίον του Προέδρου ήσαν και πετρελαιάδες, με πρώτους τους Τεξανούς, διότι ο Κέννεντυ σκόπευε να καταργήσει τις φορολογικές απαλλαγές που τους είχαν δοθεί για την εκμετάλλευση του υπεδάφους, οπότε και εκείνοι θα έχαναν τεράστια χρηματικά ποσά. Πολιτικός εκπρόσωπος των εταιρειών πετρελαίου ήταν ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίοε είχε άμεση συμμετοχή στην οργάνωση της επίσκεψης του προέδρου και στα ζητήματα ασφάλειας του. 

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό Καρτέλ που δεν ήθελε την απόσυρση από το Βιετνάμ και την συνδιαλλαγή με την Σ. Ένωση ήταν επίσης θανάσιμοι εχθροί των Κέννεντυ, οι οποίοι για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, είχαν αποφασίσει να θέσουν τέλος στον Ψυχρό πόλεμο, συνεργαζόμενοι με το, Νικήτα Χρουστσόφ. Άλλωστε μετά τη δολοφονία στο Ντάλας, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, έστειλε στη Μόσχα τον Ουίλιαμ Ουόλτον, για να πληροφορήσει τον Χρουστσόφ ότι η οικογένεια των Κέννεντυ υπέθετε, ότι η συνομωσία για τη δολοφονία του προέδρου προερχόταν από τις ΗΠΑ και ότι σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν η CIA και το οργανωμένο έγκλημα.

Στον όμιλο των «εχθρών» πρέπει να προσθέσουμε και τη Μαφία που με την ανατροπή του Μπατίστα από τον Φιντέλ έχανε τις τεράστιες επενδύσεις της στα ξενοδοχεία και τα Καζίνο της Αβάνας. Η Μαφία και η Cia συνεργαζόντουσαν άλλωστε την απόβαση στον κόλπο των Χοίρων και πραγματοποίησαν πολλές κοινές επιχειρήσεις, για να εξοντώσουν το Φιντέλ Κάστρο, στις αρχές της δεκαετίας των ’60. 

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πια το παραμύθι της Επιτροπής Συγκάλυψης της συνομωσίας για τον μοναχικό δολοφόνο με τη μαγική σφαίρα τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Στη συνωμοσία ήσαν ‘όλοι μέσα. CIA, τοπική αστυνομία, Μαφία, Κουβάνοι, Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, και είχαν την κάλυψη του Τζόνσον που ήξερε τα πάντα.
Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στον οποίο φόρτωσαν την εκτέλεση ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. Όταν κατατάχτηκε στους πεζοναύτες εκπαιδεύτηκε στα Ραντάρ πέρασε από διάφορα στρατιωτικά σχολεία και αφού αξιολογήθηκε σαν άκρως απόρρητος τοποθετήθηκε στην MACS-1 στο Ατσούγκι του Τόκυο (στην πρώτης αεροπορική πτέρυγα των πεζοναυτών, από όπου γίνονταν πτήσεις παρακολούθησης της Κίνας και της Σοβ. Ένωσης). Στο Ατσούγκι άρχισε να μαθαίνει ρωσικά και Ισπανικά. Τον προετοίμαζαν για στην Κούβα.
Το 1959 τον έστειλαν στη Ρωσία για να κάνει τον μαρξιστή αλλά το 1962 όταν εκείνος είχε επιστρέψει από την ΕΣΣΔ, οι πράκτορες της CIA ήσαν υποχρεωμένοι να ανακρίνουν έναν άκρως απόρρητο πεζοναύτη που «αποστάτησε» και να ελέγξουν τον άνθρωπο, που κατέφυγε στη Σοβιετική Ένωση, έζησε εκεί σχεδόν τρία χρόνια, και στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ.
Στη CIA δηλώνουν ακόμα ότι δεν έγινε ποτέ ανάκριση και ούτε παρακολούθηση. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος να υποψιαστεί κανείς ότι η CIA λέει ψέματα όταν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο τον Kennedy τον εφαγαν οι εμποροι ναρκωτικων για αντιποινα.

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/06/i-akefali-autokratoria.html

Ανώνυμος είπε...

Για το περιστατικο της δολοφονιας του απληρωτου 28χρονου απο τσετσενο μπραβο στην ομονοια, αναφερθηκε απο τον κασιδιαρη στην εκπομπη της ΧΑ οτι το θυμα ανηκε στον αντιεξουσιαστικο χωρο. Πειραζει που μετα απο αυτην την πληροφορια δεν αισθανομαι την ιδια λυπηση για το θυμα?

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμο Παρ Νοε 22, 04:11:00 μ.μ
Τι να ξέρει από Αναρχία ο φουκαράς, γίδια φύλαγε στο χωριό του.
Και το ξέρω, ότι η δήθεν μειωμένη συμπόνια σου είναι προσχηματική, σε αντίποινα για κάποια αριστερά καθάρματα που είπαν το ίδιο μετά τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο.
Αλλά εμείς δεν είμαστε ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Βάφτισαν τον Τσετσένο ως " *Ομογενή* της πρώην Σοβ. Ένωσης", " *Ρωσο-Πόντιο* "

Προστασία ενόψει Αντιρατσιστικού...





Σάββατο 23 Νοεμβρίου 1940. 27η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. "Η Χαρά της Νίκης"!

Ο Μεταξάς στο ημερολόγιο του σημείωσε: Ο Μεταξάς, έγραψε επίσης στο ημερολόγιο του : «Διάφοροι ανησυχίαι μου δια αντιδράσεις κατά ΕΟΝ κλπ.»...