4/10/15

Πόλεμος πατήρ πάντων

Όταν μιλάει ο «προφήτης» (Χα-Σεμ), Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί τραγουδούν πρίμο –σεγκόντο. Διακομματική η χορωδία του Πολέμου!!!

Η (δημοκρατική) Χίτλερι Rodham Clinton διαφωνεί με τον Μπαράκ και ειναι υπέρ του πολέμου. Υποστηρίζει, «αφορολόγητα», την επιβολή μονομερώς από τις ΗΠΑ ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στον εναέριο χώρο της Συρίας για να «προστατευθούν» τα…. « δικά μας παιδιά».
 Μαζί με τον Μπαράκ τάχθηκε και ο αντικαθεστωτικός ιουδαίος δημοκρατικός υποψήφιος Sen. Bernard Sanders. Μαζί του, και ο «Μπίμπι» που είπε στο CNN ότι η Ιερουσαλήμ δεν μπορεί να υιοθετήσει την κριτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας και ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η σύγκρουση ισραηλινών και ρωσικών δυνάμεων. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρουστούμε», είπε ο Νετανιάχου.
Με την Χίτλερι συμφωνεί ο κυβερνήτης του Οχάιο και υποψήφιος για το «χρίσμα» των Ρεπουμπλικανών, John Richard Kasich.

YΓ.( Ο πατέρας του πολεμοχαρούς Kasich ήταν εβραίος από την Τσεχία   , και η μητέρα του ήταν Εβραία από την Κροατία. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του ήταν παιδιά.... μεταναστών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...