4/10/15

Το «ΚΚΕ» ήταν ψευδώνυμο της SOE

Μου γράφει ο «αριστερός» αναγνώστης. «Το βιβλίο σας για το Μελιγαλά το πολύ - πολύ να το αγοράσουν 2.000 φανατικοί κομμουνιστοφάγοι...»

  Απαντώ. Δεν είμαι κομμουνιστοφάγος. Οι κομμουνιστές δεν τρώγονται με τίποτα.
Το ΚΚΕ παρέλαβε τις πρώτες 1941 7100 λίρες από τη SOE με (διπλότυπη απόδειξη) και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1944 έλαβε από αέρος 1.500.000 χρυσές λίρες, που έπεσαν στις περιοχές του ΕΛΑΣ. Όπως κατέθεσε ο Καραγεώργης οι «Καπετάνιοι» κροτούσαν ένα μέρος για τις ανάγκες του αγώνα και τις υπόλοιπες τις έδιναν στο κόμμα. Περίπου 400.000 ρίχτηκαν στις περιοχές του ΕΔΕΣ. Υπάρχουν άλλες 500.000 που μεταφέρθηκαν με υποβρύχια και μοιράστηκαν στην Αθήνα μεταξύ ΚΚΕ/ΕΑΜ/ΕΛΑΣ –ΕΔΕΣ και άλλων οργανώσεων .
Το ΚΚΕ, (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) ήσαν κατοχικό δημιούργημα των Άγγλων που τους χρηματοδότησαν και τους επέβαλαν στον Λίβανο.

Άλλος «ξύπνιος» με ρωτάει. «Μα αν κάνανε τέτοια εγκλήματα οι κομμουνιστές στον Μελιγαλά, οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της δεξιάς γιατί δεν οδήγησαν τους ενόχους στη Δικαιοσύνη; Ρωτάω και ξαναρωτάω, αλλά απάντηση δεν παίρνω...»

Οδήγησαν τον Μπελογιάννη στο εκτελεστικό απόσπασμα. Για το Μελιγαλά εκτελέστηκε. Τον δε Θανάση, τον τακτοποίησε ο Ζαχαριάδης που έκανε συμφωνία με τους Άγγλους. 

  Για την προδοσία της Κύπρου ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (αριθμός Π.Υ.Σ. 45/7-3-75), έκλεισαν το φάκελο της Κύπρου και ανεστάλη η ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, με το αιτιολογικό ότ,ι «…ανακύπτει κίνδυνος να προκύψουν γεγονότα ικανά να διαταράξουν τας διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος μετ’ άλλων κρατών…».
Για να μη διαταραχθούν οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος με την Αγγλία δεν άνοιξε ο φάκελος Μελιγαλά και ο ΙΔΕΑ κατασκεύασε την ψευδή ιστορία του Δ. Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....