15/4/19

Η σκληρή πραγματικότητα των ΕΛΚ-πουστρο-φιλελέ

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Δημήτρη Καιρίδη, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε. «Θέλω να δω σήμερα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ τον φίλο μου τον Μάκη και τον Άδωνι να χειροκροτούν τον Καιρίδη. Ίσως του δώσουν κι ένα φιλάκι…». 

ΥΓ. Και λίγα είπε για τους Ευρω-φιλελέ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι ο Καιριδης και ο καθε Καιριδης που νιωθει παιδι Οθωμανων. Αλλος μπορει να νιωθει παιδι εξωγηινων,ο καθενας εξαλλου εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει. Το θεμα ειναι ο Καιριδης στην καταμετρηση να βρει μονο την ψηφο του. Ετσι τιμωρει ο σκεπτομενος ψηφοφορος των Καιριδη, τον Κουλη, την Ντορα, τον Βαγγελα κ.ο.κ.

avdargor είπε...

δλδ μας λες... ψηφιΖουμε ΝΔ... που κατεβαζει τον ΚΑΙΡΙΔΗ τον Οθωμανο...αλλα!!!.. δε ψηφιζουμε τον ιδιο Καιριδη... απλως......
ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ!! ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!! χχχαχαχα ρε τι λεει το ατομο!!! κ χιλιαδες σαν κ αυτον!!! μπαχχααχα απιστευτα πραγματα.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!
επιστεγασμα...ετσι τιμωρει ο ψηφοφορος.......λεει..... απιστευταα πραγματα. κωλοελληνες μιλαμε του κερατα! αμ ο αλλος ενς μεγαλος ελληνας πτριωτης μπλογκερ..... προτεινει λεει ΑΠΟΧΗ!!! η΄μικρα κομματιδια... χχχαχχαχ

avdargor είπε...

με ενα σμπαρο δυο τριγονια....ο ελληναρας. κ δε ψηφιζω τον ΚΑΙΡΙΔΗ ΑΛΛΑ πραττω σαν γνησιος δημοκρατης το καθηκον μου.......το δημοκρατικο μου αληθινο καθηκον κ ψηφιζω ΝΔ μεν,,......... χαχχ κτι τετοια μου θυμιζουν εκεινους τους καργκιοζηδες που διαβαζα σε κατι φεισμπουκ οτι θα εριχναν γουρουνοκεφαλες!!! Κ ΔΕ ΘΑ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!!!,.. χαχχχαχ ΤΟ χειΙΡΟΤΕΡΟ απο ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΗΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ... ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΥΦΙΤΣΑ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. μιλαμε για ΚΩΛΟ ΛΑΟ!!! εμετο μου ΦΕΡΝΟΥΝυν!!! ξερνω στα παιδια σας!!! σε τετοιο σημειο ξεφτιλας ο βρωμοραγιας. χχαχα ΡΕ...ΚΛΣΟΜΟΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! χααχ αφηνε τις φανφαρες ρε βρωμοελληνα. χχαχαχ ανηκεστη η βλαβη στο ψυχισμο κ στο νου.. κ ο χατζαρας ψαχνει ακομα γιατι οι γυνικες δε ψηφιζουν χρυση αυγη. μπαχαχα τεσπα. ξερνω πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τρέχει με τον Κούλη ότι μεταγραφές έκανε ήταν gay parade.
Πρέπει να έχει και τον Καρανίκα καβάτζα για το μέλλον.
Από την ίδρυση του ήταν το κλουβί με της τρελές το κόμμα των νοικοκυραίων