19/4/19

Δικαιοσύνη για όλους. Μια ρατσιστική και φασιστική απόφαση που παραβιάζει την αρχή της ισότητας μπριστα στο νόμο

Το (Μασονικό), Κράτος Δικαίου που αμφιβάλει για τα «καλόπαιδα» της «Υπηρεσίας» που ρίχνουν βροχή τις μολότοφ, καταδίκασε σε 17 χρόνια κάθειρξη ως ηθικό αυτουργό για το πέταγμα μολότοφ τον ηγούμενο της Ι. Μ. Εσφιγμένου γέροντα Μεθόδιο , επειδή αντιστέκεται στην Πανθρησκεία, στον Εωσφόρο της Ρώμης, στον Τουρκορθόδοξο Αρχοντώνη και την Cia που τον καθοδηγεί. 
Η δικαιοσύνη λοιπόν «έλαμψε» και καταδίκασε για το πέταγμα μιας μολότοφ πριν μερικά χρόνια στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους εκτός από τον ηθικό αυτουργό και τον αυτουργό μοναχό Αντύπα σε 17 χρόνια κάθειρξη. Από 9,5 περίπου χρόνια «έφαγαν» άλλοι 6 μοναχοί για συνέργια .
Η απόφαση δείχνει ότι η Ισονομία είναι πλέον ζητούμενο για τη χώρα μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τον Πολυζωίδη μέχρι τον Κόλλια, το "στιγμιαίο" της ανατροπής του πολιτέυματος που έσωσε από την ειρκτή κάποιους νυν φίλους σου, έως το ΣτΕ του υιού του οικονομικού δωσίλογου Όθωνα Πικραμένου που έκρινε ως συνταγματικό το Μνημόνιο, αλλά αντισυνταγματικές τις περικοπές στους μισθούς των δικαστών, θα 'πρεπε να μην μας κάνει καμμία απολύτως εντύπωση η χθεσινή απόφαση. Όχι μόνο οι συναναγνώστες αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι πρόδωσαν την Ελλάδα μετά τον Καποδίστρια, αλλά και 'σύ ο ίδιος. Εφόσον τελούμε υπό κατοχή, τι ακριβώς περιμέναμε; Όλοι όσοι άσκησαν εξουσία στην Ελλαδα μετά τον Κερκυραίο, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, ήταν προδότες. Την μεγάλη αυτή αλήθεια που έχεις υποστηρίξει, ούτε εσύ ο ίδιος δεν την έχεις συνειδητοποιήσει σε όλη της την έκταση. Όποιος γνωρίζει ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ας πει με ποιό τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε, έστω και κατόπιν εορτής, τους διωκόμενους από την τραπεζική χούντα. Μαλώστε εσείς για τον Σαμψών και τον Μακάριο, τον Πλαστήρα και τον Παπάγο, τον Ωνάση και τον Νιάρχο, τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη. Μας εξαφανίζουν από προσώπου γης και 'μεις μαλακιζόμαστε αενάως. Και 'συ κ. Χατζάρα σαφώς δεν εξαιρείσαι.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μαλώνει για τίποτα! Ούτε για τον Σαμψών ή τον Μακάριο, ούτε για κανένα άλλον! Απλώς κάνουμε τα σχόλιά μας και ανταλλάσουμε απόψεις σε ένα πραγματικά δημοκρατικό πλαίσιο που ο κάθε ένας μπορεί να πει την άποψή του ακόμα και με στοιχειώδεις αλλά δίκαιες βρισιές ενίοτε που εκτοξευουμε για τους "κυβερνώντες" (φανερους κι αποκρυφους) που μας οδήγησαν στον γκρεμό! Και αν εσείς θέλετε να προσφέρετε υπηρεσία στον ελληνικό λαό, αφήστε τι και πώς συνηδητοποιησαμε σωστά ή λάθος και παροτρυνετε τον κόσμο Να ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβεβαιώ, πως, εάν ήταν στο χέρι μου, θα τον παρότρυνα να προβεί σε στάση πληρωμών προς τους δανειστές- το "ελληνικό" κράτος έχει αυτοκαταργηθεί-, και απεργία διαρκείας. Στους δρόμους μας περιμένουν οι πραιτωριανοί του καθεστώτος με καρκινογόνα χημικά και με γκλομπ. Άλλωστε, από τους Αγανακτισμένους μέχρι τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, με την συμμετοχή εκατομμυρίων Ελλήνων, το αποτέλεσμα ήταν πενιχρό. Δεν λέω να μην διαμαρτυρόμαστε ΚΑΙ στον δρόμο. Απλώς, επειδή με τα λεφτά μας συντηρείται όλο αυτό το αληταριό, μήπως να το αφήσουμε να ψοφήσει από την πείνα, αντί να συγκρίνουμε εάν είναι πιο σκληρό το γκλομπ από το κεφάλι μας ή το αντίθετο; Αυτή είναι η λύση και την φωνάζει ο Σπύρος από το 2011. Δυστυχώς, εις ώτα μη ακουόντων. Σε όσους δε μαλώνουν για δευτερέυοντα ζητήματα συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου. Τα λέω σε 'σας, για να τα ακούω εγώ. Χαίρομαι για το επίπεδο του σχολίου. Συμφωνώ, πως πρέπει να αντιδράσουμε επιτέλους. Μόνο ως προς το ποιός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφωνούμε. Θέλετε και στον δρόμο; Μαζί σας. Αλλά όχι μόνο εκεί. Εάν αυτή ήταν η αναγκαία συνθήκη, θα είχε σταματήσει το κακό από τον Μάιο του 2010, όταν 500.000 Έλληνες πολιόρκησαν την Βουλή, και τα πανικόβλητα καθάρματα δολοφόνησαν τους ανθρώπους στην Μαρφίν. Και στον δρόμο; Ναι, και ο Θεός βοηθός. Μόνο στον δρόμο, όμως, δεν αρκεί. Αποδεδειγμένα.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...