22/3/20

Ο ιουδαίος τραπεζίτης Ζακ Αταλί, από το 2009 προέβλεπε ότι με τις πανδημίες θα διευκολυνθεί η επιβολής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης για το καλό μας , με παγκόσμια αστυνομία και παγκόσμια δικτατορία για τη δίκαιη κατανομή φαρμάκων και εμβολίων

Ο 77χρονος Ζακ Αταλί, είναι Εβραίος, σοσιαληστής, και τραπεζίτης. Σύμβουλος του προέδρου Μιτεράν και του Σαρκοζύ και πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Ο Ζακ Αταλί ήταν ο μέντορας του Μακρόν που τον γνώρισε όταν ήταν ακόμα ένας νεαρός τραπεζίτης των Ρότσιλντ, και δήλωσε στην ιταλική «Λα Ρεπούμπλικα», «εγώ τον παρουσίασα πρώτη φορά στον Φρανσουά Ολάντ για να εργαστεί στο Ελιζέ».

Αυτός ο κοσμοπολίτης και άπατρις Τραπεζίτης , η φωνή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , στις 3 Μαΐου 2009, στο περιοδικό «Express», με το πρόσχημα του αλτρουισμού, προέβλεπε ότι οι «πανδημίες» που ανακοίνωσε από τη δεκαετία του 2000 η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας), θα έθεταν θέσει σε κίνηση μια διαδικασία που θα οδηγούσε σε μια «πραγματική παγκόσμια κυβέρνηση».

«Η Ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται μόνο όταν φοβάται: Τότε αρχικά δημιουργεί αμυντικούς μηχανισμούς, μερικές φορές απαράδεκτους όπως ολοκληρωτισμοί αλλά αποτελεσματικούς , απορρίπτοντας αν είναι απαραίτητο όλες τις προηγούμενες ηθικές αρχές. Στη συνέχεια, μετά την λήξη της κρίσης, μετατρέπει αυτούς τους μηχανισμούς ώστε να γίνουν συμβατοί με την ατομική ελευθερία και να τους εντάξει σε μια δημοκρατική πολιτική υγείας». Για τον Aταλί, «Η πανδημία με την γρίπη Η1Ν1 που προκάλεσε 18.500 θανάτους παγκοσμίως θα μπορούσε να προκαλέσει έναν από αυτούς τους εποικοδομητικούς φόβους», γιατί θα δημιουργήσει «καλύτερα από οποιονδήποτε ανθρωπιστικό ή οικολογικό λόγο, την συνειδητοποίηση της ανάγκης για αλτρουισμό». «Και, ακόμη και αν, όπως ελπίζουμε προφανώς, αυτή η κρίση δεν θα είναι πολύ σοβαρή, δεν πρέπει να ξεχνάμε, όπως και για την οικονομική κρίση, να διδασκόμαστε, έτσι ώστε πριν από την επόμενη – αναπόφευκτη – να εφαρμόζουμε μηχανισμούς πρόληψης και ελέγχου, καθώς και μεθόδους υλικοτεχνικής υποστήριξης για τη δίκαιη κατανομή φαρμάκων και εμβολίων. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη, ένα παγκόσμιο αποθετήριο και ως εκ τούτου ένα παγκόσμιο φορολογικό σύστημα. Θα φτάσουμε τότε, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι μόνο για οικονομικούς λόγους, να θέσουμε τα θεμέλια μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης». «Αλλωστε από το νοσοκομείο άρχισε η Γαλλία, κατά τον 17ο αιώνα, για να αποκτά πραγματικό κράτος», κατέληγε στις 3 Μαίου του 2009 ο Αταλί. 

Το 2015, ο συνιδρυτής της «Μάικροσοφτ» Μπιλ Γκέιτς, είχε ανακοινώσει πως μία ενδεχόμενη επιδημία κορωνοϊoύ μπορεί να στοιχίσει στην παγκόσμια οικονομία μέχρι και τρία τρισ. αλλά και να αφήσει πίσω της ακόμη και δέκα εκατομμύρια νεκρούς.
Ο Μπιλ Γκέιτς ,  προτείνει τώρα σφράγισμα στο χέρι με δική του χρηματοδότηση για όσους εμβολιαστούν.

Τι «σύμπτωση»!!!!
 Όλα όσα έλεγαν αυτοί οι «ακραίοι» οι «οπισθοδρομικοί» και οι «θρησκόληπτοι» για το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ να γίνονται. Ένα προς ένα!!!!!
Στις 10 Νοεμβρίου 2015, ο Πάκης απένειμε το Παράσημο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, στον Ζακ Αταλί και τόνισε την συμβολή του «στην καθιέρωση του κράτους δικαίου και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών εντός και εκτός Ευρώπης», και επισήμανε ότι « στις δύσκολες ώρες ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε για την Ελλάδα, όχι μόνο γιατί αγαπά την Ελλάδα, αλλά γιατί πίστευε και πιστεύει ότι ούτε η Ελλάδα μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά ούτε η Ευρώπη μπορεί να είναι αυτό που πρέπει να είναι χωρίς την Ελλάδα». Ο Πάκης εξήγησε ότι, με την κίνησή της αυτή, η Στοά, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Αταλί «έναν πραγματικό Ευρωπαίο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσοστομε!!! Αλλά, τί προτείνεις να κάνει ο ελληνικός λα(γ) ος; Και με την Στοά τί θα γίνει; Με τους εβραιους επίσης;

Δημητρης Κ. είπε...

Αν και πουλανε τρελα παγκοσμια..και μας δουλευουν ολους..δεν θα γλυτωσουν ουτε αυτοι απ τις μαλακιες τους. Αυτο θαναι το τιμημα της αλλαζονειας τους..Το ιδιο τους το οπλο στρεφει ο Θεος πανω τους...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...