14/3/20

Η Σκατοκέφαλη Υπάλληλος ανήκει εις την πολυπληθή κατηγορία των βλακών

Η Σκατοκέφαλη Υπάλληλος «ψώνισε» ιδεολογία από το «πανέρι» στις προσφορές. 
Με το καλημέρα σας μας είπε ότι πρέπει «να συνδυάσουμε τον νέο πατριωτισμό με τον κοσμοπολιτισμό» και νόμισε ότι είπε κάτι «σοβαρό». 
Επειδή όμως ο «Νεοπατριωτισμός» είναι «κοσμοπολίτικος» η Σκατοκέφαλη Υπάλληλος με μια ταυτολογία μας συστήθηκε.
 Όπως ο αείμνηστος Γίγας Ευάγγελος Λεμπέσης μας δίδαξε ο βλάξ «όταν αποφασίσει να σχολιάσει εις δυσθεώρητα ύψη όξυδερκείας και πνευματικής του χάριτος λέγει : ὅτι λ.χ. κατὰ την νύκτα αναμφιβόλως επικρατεῖ σκότος, την δε βροχὴν ακολουθεί οπωσδήποτε η υγρασία». 

Ο Ευάγγελος Λεμπέσης μας είεπ ακόμα ότι , «πολλοὶ εξ αυτών κατέλαβον διαδοχικώς πλείστα αξιώματα της κοινωνίας και της πολιτείας, απὸ του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέχρι του «Προέδρου τοῦ Συλλόγου Προστασίας Εγγύων Μυιῶν», ή τού «Γενικοῦ Γραμματέως της Γενικής Συνομοσπονδίας Πωλητών Ποντικοπαγίδων». Εις τα αξιώματα ταύτα προστίθενται φυσικὰ και διακρίσεις όπως παράσημα, διπλώματα, κλπ».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις ποιο ηταν το πρωτο πραγμα που ζητησε απο τον Υπεθα ε; Γυναικες υπασπιστινες...
Λαος-Στρατος-Φεμινισμος
ΥΓ: Το μπεργκερ μαλλον με απ'ολα το θελει.

Γεώργιος είπε...

Γιατί σας φαίνετε παράξενο. Η σούπερ Κατερίνα για αυτο τον σκοπό διορίστηκε. Το τελειωτικό χτύπημα ενάντια στην ΕΛΛΑΔΑ μας.

Ανώνυμος είπε...

«Υπό γυναικός άρχεσθαι ύβρις αν ανδρί είη εσχάτη. – Το να εξουσιάζεται ένας άντρας από μια γυναίκα είναι ο μεγαλύτερος εξευτελισμός».
Δημόκριτος 470-370 π.Χ.

Εάν εξετάσει κάποιος ψύχραιμα και αντικειμενικά την κατάσταση της μοντέρνας θηλυπρεπούς νεοελληνέζικης κοινωνίας θα συμφωνήσει οτι μια τζιβιτζιλομούρα γραία, χωρισμένη, (παρα)μορφωμένη και προωθημένη ακαδημαϊκά με τις πλάτες του χαζο-μπαμπά, στρατευμένη φεμουνίστρια μίσανδρη, οικολόγα, ζωολάτρισσα, φιλελέ, εκκλησιοφοβική και εθνομηδενίστρια τροτσκίστρια είναι το πιο αντιπροσωπευτικό πρόσωπο, ως ανώτατος πολιτειακός άρχων, για την προαναφερθείσα κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερές καταγγελίες που κάνει η Ειρήνη Μαρούπα , η δικηγόρος που εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε στο ΣτΕ και στο οποίο προήδρευε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου:
https://elasyn.com/2020/01/17/sakelaropoulou-masonia/

"Μίλησε αγενέστατα, πρέπει να ακουστεί τι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα για να καταλάβουν ποια τους προτείνουν να ψηφίσουνε. «Δεν υπάρχει μόνο αυτή. Έχουμε και άλλες υποθέσεις εδώ πέρα, δεν θα ασχολούμαστε μαζί σας»."

"Μου απάντησε «δεν πάμε καλά…», που είναι πρωτάκουστο για Πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου"

«Εγώ αγόρευσα 18 λεπτά με 4 διακοπές δικές της και με έντονη τη δυσφορία της, που είχε εκνευρίσει όλο τον κόσμο.»

«με διέκοψε στην αγόρευσή μου η Πρόεδρος λέγοντας: «ελεύθεροι είναι να κάνουν ό,τι θέλουν»…αυτοί που θέλουν ανεξάρτητοι Μακεδονία!»


Η αγράμματη γιαγιά μου ήταν πιο καλλιεργημένη κι ευγενής από αυτή την κότα.
Κυρ Σπύρο,
σε τί ωφέλησε τελικά τις κοινωνίες και τα έθνη η ανωτάτη-ακαδημαϊκή μόρφωση των θηλέων;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ -ΆΚΟΜΑ- ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΔΟΙΟΔΟΥΛΟΥΣ, ΑΙΔΟΙΟΖΗΤΙΑΝΟΥΣ, ΨΥΧΙΚΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ:

(Ι)
«Είναι δυνατόν οι Γυναίκες να μη θέλουν τα καλό σου;;; Όταν μάλιστα οι περισσότερες Γυναίκες δεν ζητούν Ισότητα – αυτό αποδεικνύεται σταδιακά ένα μεγάλο παραμύθι– αλλά απόλυτη κυριαρχία και εξουσία και σε βάρος των Ανδρών αλλά και σε βάρος των λιγότερο ευνοημένων γυναικείων στρωμάτων. Δύσκολα αντιστέκεται κανένας στην έμφυτη πονηριά της Γυναίκας που θέλει να ελέγξει και να εξουσιάσει».

-Ύμνοι στην «πετυχημένη γυναίκα», άλλωστε είναι χωρισμένη γεγονός που σημαίνει επιπλέον ύμνους στην «μοναχική» γυναίκα
που μεγάλωσε το παιδί μακριά από τον «ανεύθυνο» και «καταπιεστικό» άνδρα–πατέρα, πιθανόν έναν γνήσιο φαλλοκράτη που δεν ανέχονταν το πνεύμα «ανεξαρτησίας» της ευαίσθητης συζύγου του.

-Η ίδια βέβαια είχε την αμέριστη συμπαράσταση ενός άλλου άνδρα του οποίου ποτέ δεν αρνήθηκε τις υπηρεσίες του, του πατέρα της.
Με την δική του συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια – είναι σίγουρο – εξελίχθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας...

-Στο χώρο της Γενικής Πολιτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας ακολουθούμε μάλλον διαφορετικούς δρόμους γιατί ενώ στην οικογένεια και στον καθημερινό κόσμο απορρίπτουμε τον άνδρα και πατέρα, στην επαγγελματική μας εξέλιξη δεν αρνούμαστε την όποια συμπαράσταση και βοήθεια του Πατέρα που τυγχάνει Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ή την φιλία με πασίγνωστο Υπουργό και Πρόεδρο Κόμματος (Ε. Βενιζέλος), ταυτόχρονα δε συνεισφέρουμε στην αθώωση Άνδρα– καταπιεστή, φαλλοκράτη κλπ. κλπ. – που σαν Υπουργός κατηγορήθηκε για παραποίηση της Λίστας Λαγκάρντ (Γ. Παπακωνσταντινου).

-«Φεμινισμός» στα οικογενειακά αλλά συγκαταβατική και δεκτική στην Ανδρική Συμπαράσταση και βοήθεια στα Μεγάλα και Δύσκολα. Είναι ο κλασσικός τύπος της σημερινής γυναίκας άνω των 55 που εξελίχθηκε βοηθουμένη τα μάλα από τον Άνδρα στην καριέρα της και τον οποίο – εννοείται – ποτέ δεν αναφέρει.

Ανώνυμος είπε...

(ΙΙ)
-Λησμονήσαμε πόσο επιθετικές και πολεμοκάπηλες γίνονται οι γυναίκες – σαν γνήσιες νεοφώτιστες και νεόπλουτες πολιτικά– όταν αποκτήσουν τεράστια εξουσία και χρήμα. Λησμονήσαμε την Χίλαρι Κλίντον που κατέστρεψε την Λιβύη, την Μαντλίν Ολμπράιτ που ρήμαξε με βομβαρδισμούς την Γιουγκοσλαβία, την πολεμοκάπηλη Κοντολίζα Ράις...

-Προφανώς ο Νεοφιλελευθερισμός δεν επικροτεί την Ανδρική Παρουσία για τις κρίσιμες αποφάσεις του. Χρειάζεται «Γυναικεία ευαισθησία» και το απαλό χάδι και άρωμα της Θηλυκής παρουσίας για να περάσει τα σκληρά του μέτρα.

-Ένας Άνδρας είναι εξ ορισμού «Φασίστας», «Φαλλοκράτης», «Πατριαρχικός» και «Καταπιεστικός». Χρειαζόμαστε το βελούδινο άγγιγμα μιας Μαρίας Αντουανέτας για να περάσουμε σκληρά και οδυνηρά για τους λαούς μέτρα. Δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετήσουμε Γυναίκες που σαν νεοφώτιστες και νεόπλουτες της Πολιτικής είναι περισσότερο επιθετικές αλλά συναντούν και μικρότερες αντιστάσεις;;;

-Βέβαια εάν τα βρει δύσκολα υπάρχουν και οι Ομοφυλόφιλοι που είναι το άλλο βαρύ κανόνι της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

-Πιστεύουμε πως ο καλπάζων Νεοφιλελεύθερος Καπιταλισμός λόγω της Γυναικείας παρουσίας είναι πιο «πονηρός» και ικανός, πιο επικοινωνιακός και υποστηριζόμενος με υστερικό τρόπο από τα Μέσα Ενημέρωσης, είναι και πιο πετυχημένος. Γι’ αυτό είναι και πιο επικίνδυνος.

https://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_98.html

Ανώνυμος είπε...

«Αι γυναίκες είναι οι ηθικοί θεματοφύλακες της κοινωνίας»
«Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών!»

Mike Cernovich:
-A lot of women are pedophiles. That's one lesson I've learned over the past 3 years reporting on Epstein, etc.
Find a male pedophile, and there's a female pedophile pimp right next to him.
(Πολλές γυναίκες είναι παιδεραστές. Αυτό είναι ένα μάθημα που έμαθα τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμενος με την υπόθεση Epstein κ.λπ. Βρείτε έναν αρσενικό παιδεραστή και πάντα θα υπάρχει δίπλα του μια γυναίκα παιδεραστής-προαγωγός ανηλίκων)
https://twitter.com/Cernovich/status/1220411646654500867

«Αι γυναίκες δεν είναι βίαιες και διεφθαρμένες όπως οι άντρες. Επομένως, θα πρέπει αυτές να κυβερνήσουν τον κόσμο»

"Cases of sex abuse by women rocket as boys begin to come forward and report them(Περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκες εκτοξεύονται, καθώς τα αγόρια αρχίζουν να παρουσιάζονται και να τα αναφέρουν) — RT UK News"

"Pervert woman befriended 'vulnerable' girl, 13, before sexually abusing her for weeks...the teenager ended up trying to take her own life"
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/pervert-woman-befriended-vulnerable-girl-17537040?fbclid=IwAR0n-UfufftXWE5qQBs7CY9tUzh4Gf8Z6isyODRCiHggELRZfevjk8aMsYM#ICID=Android_MENNewsApp_AppShare

"Female paedophile, 21, is jailed for two years after she had sex with an eight-year-old boy 50 times"
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2583647/Female-paedophile-21-jailed-two-years-sex-eight-year-old-boy-50-times-starting-16.html

"Police say a Louisiana woman raped a 5-year-old boy and 3-year-old girl"
https://www.crimeonline.com/2020/01/21/police-say-a-louisiana-woman-raped-a-5-year-old-boy-and-3-year-old-girl/?fbclid=IwAR0LmVHYdjd6gSKDvpij1HiVczmHYQQHQLTs_RNl7rtnN1MhYqUdfxxp08Y

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....