14/3/20

Με τον κορωνοϊό , μας έβαλαν στο»άψε σβήσε» στον Γύψο, για …. το Καλό μας

Με τον κορωνοϊό , μας έβαλαν στο "άψε σβήσε" στον Γύψο , για …. το Καλό μας ….
Βάλτε ,  σε κλειστές δομές τους «ειδικούς»και την ιατρική παγκόσμια Χούντα  και υπερασπιστείτε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα..... 

Συνολικά 8 άτομα συνελήφθησαν στα Πατήσια, τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα, την Κυψέλη και το Παλαιό Φάληρο, για παράβαση των απαγορεύσεων .                                            
Οι συλλήψεις αφορούν στη λειτουργία ενός γυμναστηρίου, τριών κομμωτηρίων, μίας καφετέριας και ενός κέντρου περιποίησης νυχιών.
Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών  έδωσε  παραγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου έδωσε στην Κρατική Ασφάλεια να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για  δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό», και να συλλάβει το Στέφανο Χίο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα

Σπύρο η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!" απέτυχε παταγωδώς, τα πρόβατα τρέχουν και σηκώνουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ και έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, έτοιμα να λάβουν το τσιπάκι που θα τους προστατέψει από τον ιό....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα σε παρακαλούμε θερμά πες μας αυτά τα μέτρα είναι αναγκαία; Αντισηπτικά, μάσκες,, κ.τ.λ.;

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη παγκόσμια υπερπαραγωγή psy-op μετά την 11/9 και τις ελεγχόμενες κατεδαφίσεις σε πραγματικό χρόνο.
Οι πολυπληθέστερες χώρες που συνορεύουν με την Κίνα είναι η Ρωσσία και η Ινδία. Γιατί δεν υπάρχει στρατιωτικός νόμος κι 'εκτελέσεις' παραβατών εκεί; Λογικά θα έπρεπε να "θερίζει" η πανδημία εκεί.
Πότε πρόλαβαν και προμηθεύτηκαν ακριβή διαγνωστικά test 'covid-19' όλα τα νοσοκομεία όλων των χωρών;
Κάθε χρόνο πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες -εως και εκατομμύριο- από γρίπη και πνευμονία παγκοσμίως.
Υπάρχει πλέον κλινική διάκριση παθολογίας στα νοσοκομεία ή κάθε βήχας και πνευμονία χρεώνονται στον κορωνοϊό, ώστε να διευκολυνθεί η ατζέντα της αθέατης ελίτ;
Εν κατακλείδι, φανταστείτε πώς θα παρακαλάνε τα τηλε-πρόβατα για ένα κάποιο εμβόλιο, ακόμα κι αν περιέχει νανο-τσιπ/νανο-ρομποτ.