21/11/09

Η ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ...

...ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αν παραδώσουμε την πολιτική σκέψη και την πολιτική μας συλλογιστική, τότε θα έχουμε παραδώσει αμαχητί και την κοινωνία και την πατρίδα μας στον πλέον επικίνδυνο εφιάλτη.
Δεν πρόκειται για ευφυολόγημα ούτε φυσικά για μια απόπειρα γλαφυρής περιγραφής ενός στιγμιότυπου ρουτίνας από το κυβερνητικό έργο.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για το πλέον επικίνδυνο συμπέρασμα στο οποίο αβίαστα μπορεί να καταλήξει κανείς, αν επιχειρήσει να αποτιμήσει νηφάλια τις πρώτες 50 ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία.
Όχι γιατί δεν παράγεται πολιτική από τη λεβεντοπαρέα των διδακτορικών που εξασφαλίζουν ένα συναίσθημα σιγουριάς (μέσω της αφωνίας) στον πρωθυπουργό μας. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Ούτε γιατί η πολιτική που παράγεται στερείται κατεύθυνσης, χρώματος, και περιεχομένου, τελικού στόχου και σαφούς προοπτικής. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑ.
Αλλά γιατί αυτή τη φορά αναβιώνει ση χώρα μας ως τραγωδία πλέον, η επανεμφάνιση της Σημιτικής λογιστικής και διεκπεραιωτικής διαχείρισης, σ ένα μοτίβο που την καθιστά εκ των πραγμάτων τριπλά επικίνδυνη.
1.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
Απολογείται για το «καλώς έχειν» σε διορισμένους τοποτηρητές τύπου Αλμούνια (σ έναν υπαλληλίσκο δηλαδή που καμία χώρα δε τον αντιμετωπίζει σοβαρά).
Διαβάστε όλο το άρθρο στο...
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/11/blog-post_6686.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...