12/5/10

Από το κατάντημα και πάλι Κίνημα Λαού.(αναδημοσίευση)

-Στις 3 Σεπτεμβρίου 2008, άρχισα το δελτίο ειδήσεων των 21:00, στον Blue Sky, με μια είδηση , 34 χρόνια παλιά. Ξαναδιάβασα την εισαγωγή της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
-Δανείζομαι τον ορισμό από ανώνυμο σύντροφο: «ΠΑΣΟΚ σημαίνει πάθος για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία». Προσθέτω: δηλαδή διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.
«Βασικός κυριαρχικός στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις, πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του Λαού.» διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.
Όλοι οι εκσυγχρονιστές, όλοι όσοι θεωρούν «ξεπερασμένη» την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ας διαβάσουν εκατό φορές αυτή την παράγραφο.
«Βασικός κυριαρχικός στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις, πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του Λαού.». Αυτό ήταν, και πρέπει να ξαναγίνει, και θα γίνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτό ήταν το «Κίνημα Λαού».
Τι έχει αλλάξει, ώστε η θέση της διακήρυξης για το τι είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μην είναι επίκαιρη; Έχουμε απαλλαγεί από τον ξένο έλεγχο; Αντίθετα μπήκαμε πιο βαθιά κάτω από τον ξένο έλεγχο. Τώρα ηγεμόνας είναι ο Τρισέ. Μήπως η εξαρτημένη και κομπραδόρικη οικονομική ολιγαρχία (ΠΑΚ) έπαψε να είναι προγεφύρωμα του ξένου, μα ιδιαίτερα του αμερικάνικου, μονοπωλιακού κεφαλαίου; Τότε ποιος και πως αγόρασε τον ΟΤΕ;
Το σύνθημά μας ήταν «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία». Με τον «εκσυγχρονισμό» έγινε «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση τα λαμόγια στην εξουσία».
«Η ρίζα της συμφοράς βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας. Τα επτά μεσαιωνικά χρόνια που πέρασαν με τη στυγνή στρατιωτική δικτατορία και η τραγωδία της Κύπρου δεν αποτελούν παρά μια ιδιαίτερα σκληρή έκφραση της εξάρτησης της Ελλάδας από το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.» (Διακήρυξη 3ης Σεπτεμβρη).

Για να δούμε: Δεν είναι η Ουάσινγκτον που μας εκβιάζει και μας απειλεί με τη Μακεδονία; Η Ουάσινγκτον δεν μας έφερε το σχέδιο «Αυναν» για το Κυπριακό; Αυτό δεν προωθεί τώρα Χριστόφιας; Η Ουάσινγκτον δεν μας εκβιάζει και απειλεί για τους αγωγούς; Η Ουάσινγκτον δεν μας φορτώνει με χιλιάδες πρόσφυγες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν που είναι θύματα του δικού τους πολέμου;

Επομένως: «Η ρίζα της συμφοράς βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας». Ισχύει ως 100% και σήμερα. Επομένως, «Ο αγώνας είναι ταυτόχρονα απελευθερωτικός και αντιϊμπεριαλιστικός». (ΠΑΚ)
«Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν» (Διακήρυξη 3ης Σεπτέμβρη)
Μήπως ξεπεράστηκε από την ένταξη στην ΟΝΕ και το Ευρώ αυτή η διακήρυξη; Εκείνοι που ψήφιζαν με τα δύο χέρια την Ευρω-συνθήκη σε ποιον θεό πίστευαν;Δεν ήταν πάντως με τη λαϊκή κυριαρχία, αλλά με την Διεθνή Τραπεζική Χούντα. «Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία ». (Διακήρυξη 3η Σεπτεμβρίου)
(Τώρα δηλαδή που μπήκαμε στην ΟΝΕ, η λεηλασία του εθνικού πλούτου από την «συμπαγή ομάδα» των «λυμεώνων επενδυτών» έγινε με την «ενεργό συμμετοχή του πολίτη») .
- «Η πορεία προς την υποτέλεια, την υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, τη διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, τον οικονομικό μαρασμό και την εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπεί» . (Διακήρυξη 3ης Σεπτεμβρη)
Αυτή η παράγραφος είναι σα να γράφηκε μόλις χθες. Ξαναγυρίσαμε ολοταχώς στις συνθήκες του 74.

Το κίνημα λαού έχει αντίθετα συμφέροντα με τους Μπιλντερμπεργκ, όπου συχνάζουν τα τελευταία χρόνια διάφορα στελέχη του εκσυγχρονισμού. Λαϊκή Κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία και Μπίλντερμπεργκ δεν πάνε μαζί. Πολύ απλά κάποιο λάθος συμβαίνει εδώ!

17 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτά έγραφα πριν 18 μήνες. Τώρα προστέθηκε η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και η Νέα Κατοχή. Επομένως ΠΑΣΟΚ τετέλεσθαι.
Με την κλίκα του ΠαπαΕβραίου, δεν είναι δυνατή η συνύπαρξη.Οποιος πιστεύει ακόμα σε αρχές πρέπει να σηκωθεί και να φύγει.


Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΤΑΡΑΞΕΣ!!!ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΥΣΩ.
ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΥΓΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΙΜΙΑ 96.ΜΕΤΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΡΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

MPRABO XANTZARA

Ανώνυμος είπε...

Δεκάδες χιλιάδες απ’ αυτούς που θα ψηφίσουν στις δημοτικές – περιφερειακές της 14ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, διαθέτουν πλαστά έγγραφα διαμονής, τα οποία αποτελούν πιστά αντίγραφα των 21.000 κενών δικαιολογητικών τύπου Α που έχουν κλαπεί την τελευταία πενταετία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και απροσδιόριστο αριθμό βεβαιώσεις τύπου Β’ που ισχύουν μόνο για ένα μήνα.

Τα συγκεκριμένα «μαϊμού» δικαιολογητικά δεν μπορούν να εντοπισθούν σε αστυνομικό έλεγχο, ούτε ακόμη και από τα αστυνομικά τμήματα γιατί βασίζονται σε γνήσιες «φόρμες» ενώ έχουν σφραγισθεί με καθ’ όλα (φαινομενικά) νόμιμες -κλεμμένες κι αυτές- σφραγίδες των δήμων και των περιφερειών.

Μόνο με τη διασταύρωση του αύξοντα αριθμού από τις παραπάνω αρχές είναι δυνατή η εξεύρεση των παραποιημένων βεβαιώσεων παραμονής.
Η κυβέρνηση όμως, αν και γνωρίζει σε βάθος το θέμα, αποφεύγει για εύλογους λόγους να διατάξει έρευνα σε βάθος.

Παράλληλα, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη τους, αλλά κι όσων απέκτησαν με άλλα πλαστά πιστοποιητικά το καθεστώς του μακρού διαμένοντος, απαγορεύει, με εγκύκλιο Ραγκούση, στους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ’χουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία έχουν καταγραφεί οι νόμιμοι μετανάστες.

Αντιθέτως, ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, έρχεται να επιβεβαιώσει την προσπάθεια του ΠαΣοΚ για αλλοίωση της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού . Στις επικείμενες τοπικές εκλογές δίνονται με διαδικασίες – εξπρές το δικαίωμα ψήφου στους υπηκόους τρίτων χωρών, όπως προβλέπει ο νόμος 3838/2010.

Η μοναδική προϋπόθεση είναι να δύναται να αποδείξουν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
Για να μη μπορέσουν οι ΟΤΑ να ελέγξουν τα δικαιολογητικά, ο χρόνος εγγραφής των αλλογενών στους ειδικούς εκλογικού καταλόγους συμπυκνώθηκε σε λιγότερες από 35 εργάσιμες ημέρες!!

Η εγγραφή τους πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών διατηρεί το δικαίωμα να την επεκτείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ολα αυτά τα παιχνίδια και κυρίως το παζάρεμα θέσεων, γίνονται ερήμην των Ελλήνων πολιτών που με την ελληνοποίηση των ανιθαγενών χάνουν κάθε δυνατότητα πρόσληψης σε συγκεκριμένες ειδικότητες του δημοσίου τομέα και της αυτοδιοίκησης.

Κι αυτό γιατί για τις περισσότερες θέσεις των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σημαντικότατο ρόλο παίζει η οικογενειακή κατάσταση.

Ετσι, οι αλλοδαποί που κατά κανόνα προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες θα έχουν προβάδισμα έναντι των γηγενών, όπου πλέον σπανίζουν οι οικογένειες άνω των τεσσάρων ατόμων.

Δυστυχώς, τα αστεία τελείωσαν για τους εξ αίματος Ελληνες, αφού αν δεν αντιδράσουν θα πρέπει να συνηθίσουν να ζουν στο πολυχώρο που θα ονομάζεται: Ελλάς.

http://www.politis-gr.com/?p=1688

Ανώνυμος είπε...

ΣKANΔΑΛΟOOOOOO!

ΚΑΤAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
1.ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Ο ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

2.ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?

ΤΟ ΘΕΜΑ


Τάζουν θέσεις στους 600.000 μετανάστες

Προσοχή, δεν πρόκειται για ανέκδοτο έγραφε ο Γ. Φράγκος: Πακιστανός υπάλληλος του ελληνικού Δημοσίου!

Αν νομίζετε ότι σας περιπαίζω με ένα ακόμη κακόγουστο αστείο, σας ενημερώνω ότι βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΠαΣοΚ, που έχει συγγενικούς δεσμούς με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έχει τάξει σε υπηκόους της συγκεκριμένης τριτοκοσμικής χώρας που οσονούπω θα ελληνοποιηθούν, θέσεις εργατών καθαριότητας σε «πράσινους» δήμους της Αττικής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται κι άλλοι συνάδελφοί της αλλά και δήμαρχοι που ετοιμάζονται να αλιεύσουν ψήφους στα θολά νερά των οικονομικών μεταναστών.

Το βέβαιο είναι ότι το κυβερνών κόμμα δίνει τα ρέστα του προκειμένου να λάβει τη «μερίδα του λέοντος» από τους περίπου 600.000 αλλοδαπούς που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς του επί μακρού διαμένοντος ή έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...