24/12/12

Ρουφιανορεπορτάζ και Ρουφιανογραφία

Όταν έσκασαν τα Αλεύρια

 Τα ανθρωπιστικά Ελληνικά ρουφιανομέσα, άφησαν τις αποκαλύψεις και την εγκυρότητα του BBC World Service και έπιασαν το «Παρατηρητήριο».
«Συρία: Μακελειό από αεροπορική επίθεση σε αρτοποιείο. Τουλάχιστον 60 νεκροί».
 Κλαίνε και οδύρονται.
Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 50 τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή των κυβερνητικών δυνάμεων έξω από αρτοποιείο στην επαρχία Χάμα της κεντρικής Σύριας, όπως αναφέρουν πηγές της αντιπολίτευσης, η οποία καταγγέλλει ότι πολλά από τα θύματα απλώς περίμεναν στην ουρά για ψωμί. Περίμεναν μαζί με τα όπλα τους το συσσίτιο και έσκασαν …τα άλευρα. Α! ρε καθάρματα! Πότε θα αρχίσει να σας δέρνει ο κόσμος. (Έστω και με φτεράααα). Οι Ρουφιανογράφοι ενημερώνουν τους Έλληνες αναγνώστες τους ότι , «οι μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού προελαύνουν το τελευταίο διάστημα στη Χάμα, επιχειρώντας να θέσουν υπό τον έλεγχό τους περιοχές της επαρχίας».
Τα παιδιά μας, «οι μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού», αι ημέτεραι δυνάμεις «προελαύνουν».
Την ίδια στιγμή «έκθεση των Ηνωμένων Εθνών», που την θάψανε, αναφέρει ότι «τα παιδιά μας» , «οι μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού», προέρχονται αποδεδειγμένα από 29 διαφορετικές χώρες .
Στην πλειονότητά τους είναι μισθοφόροι Σουνίτες μουσουλμάνοι. ( Κοσοβάροι, Τσετσένοι, Ουιγούροι Τούρκοι, Σαουδάραβες, Λίβυοι, Καταρινοί, και λοιποί δημοκράτες Σύριοι. οι οποίοι έχουν ρημάξει την Συρία και τον Συριακό λαό .
Το περσικό πρακτορείο Fars News Agency μετέδωσε σήμερα ότι μία ομάδα 39 Τσετσένων τρομοκρατών αναχώρησε από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, την περασμένη εβδομάδα για την Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να διεισδύσει στη Συρία, μέσα από τα τουρκικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...