23/12/12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Χτυπούσαν αλύπητα τον Stratoylis με φτερά

Οι ακροδεξιοί που επιτέθηκαν στον Μεχμέτ Stratoylis, ήρθαν κρυφά στην Αθήνα από το Λονδίνο, και ανήκουν στην Φράξια, Original/ Tsatsopoulou-Kitsopoyloy/Golden Dawn. Kαι του το δήλωσαν: “We are from Golden Dawn”.
Οι φασίστες της Tsatsopoulou-Kitsopoyloy/Golden Dawn, επειδή ήθελαν να παραπλανήσουν τις αρχές και να μην του κάνουν εξωτερικά εμφανή τραύματα, τον κτυπούσαν αλύπητα με φτερά για να του κάνουν μόνον εσωτερικά τραύματα και να προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία.
Για αυτό φώναζε, «με σκοτώνουν»  το Μεχμέτ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος συνταγματικου (ζουρλο)μανδυα αι Ηπα !



απο στιγμη σε στιγμη καρ-χυμακης προπο λοττο και Ελιας παραγγελνουν την προσαγωγη σε δικη του προεδρου Ομπαμα και ο προφεσορ χορηγος κλασικου μπαλετου για αφγανους χωρις ποδια αλι-βυζατο θα θεσει εκτος νομου τα αμερικανικα αστυνομικα τμηματα και τα τζιζμπεργκερ.





Οι Ηνωμένες Πολιτείες απέλασαν 410.000 μετανάστες, από τους οποίους το 55% είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, σύμφωνα με δήλωση του διευθυντή του οργανισμού μετανάστευσης και τελωνείων (ICE) των ΗΠΑ, Τζον Μόρτον . Οι απελάσεις έγιναν στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2011 και Οκτωβρίου του 2012.

Η κυβέρνηση των Δημοκρατικών του Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε στα μέσα του 2011 μια νέα πολιτική για την απέλαση παράνομων μεταναστών που αφορά ειδικότερα άτομα με ποινικό μητρώο που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...