30/12/12

Ενώ ψάχνουν για αρχηγό έγινε το Θαύμα των Χριστουγέννων. (ανανεωμένο)

Φύγε εσύ, έλα εσύ φωνάζουν τα μεγάλα αφεντικά

 του Σπύρου Χατζάρα

Οι απέξω μπορεί να βάζουν χέρι από το Reuters, το Stern, και τους New York Times στα δύο Τζάκια, αλλά ο ΔΟΛιος κυρ Σταύρος και ο Κυρ Γιώργης με τη Mega τηλεσυμμαχία τους, με την εξουσία που ασκούν με τα μίντια ειναι απρόσβλητοι.
Έτσι, σύμφωνα δημοσκόπηση εν όψει του νέου έτους, που διενεργήθηκε από την Κάπα Research για το «ΔΟΛιο Βήμα», ο κυρ Σταύρος και ο Κυρ Γιώργης, έβγαλαν από τον σορό του «άλλο κόμμα» τον κ. Καρατζαφέρη και του έδωσαν 0,8%.
 Πάνω δηλαδή και από τον Τζήμερο, τη Μιράντα Γιάφα, και τους οικολόγους προδοτικούς. Έτσι δικαιώνονται και οι αγώνες και τα ρεπορτάζ, του αρχιρουφιανογράφου και εκκεντρικού Παπατάγκα.
Στη Βαγγέλα που ψυχοραγεί, για χάρη του Λαυρέντη, της «λίστας Λαγκάρντ», της Λάρας, του αντισυνταγματικού φόρου επί των ακινήτων, ο οποίος εισπράττεται μέσω ΔΕΗ , και κυρίως επειδή έβαλε να δείρουν τον Μεχμέτ Stratoylis , του δίνουν 6,8% , ενώ στον Πάνο Καημένο που του έβγαλαν κίτρινη κάρτα γιατί κλέβει ιδέες από το Stratford, δίνουν μόνον 3,8%. Πληγωμένος εκείνος, σε άρθρο του στη «Real News», του Χατζηδιαπλεκόμενου, το έριξε στην τοξοβολία, σαν την πράσινη Βαγγέλα , και έγραψε πως θα αγωνιστεί «για τη δημιουργία, ανάπτυξη και μαζική πολιτική δράση του Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου, της αναγκαίας και ικανής εθνικής συνθήκης για τη σωτηρία της χώρας», χωρίς όμως τον Μαρκόπουλο και τον Ζώη, και χωρίς τον Νωθρό Καραμανλή, που διαμήνυσε, με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, ότι στηρίζει μεν τον Σαμαρά, αλλά σκέφτεται ,«να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν» , και ότι «απορρίπτει το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας»το 2014, διότι «δεν μπορεί πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός να γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Ο Νωθρός πάντως «εμφανίζεται ανήσυχος για τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και για το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί».
Ο Μπόμπολας και η εκδοτική δυναστεία Λαμπράκη, μαζί με τον όμιλο Βαρδινογιάννη δίνουν μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 22,6%, στη ΝΔ προσφέρουν 21,5%, και στη Χρυσή Αυγή ποσοστό 9,8%. Στα καλά αριστερά παιδιά δίνουν: Στον μεν κυρ Φώτη Κουρέλη, λόγω Χριστουγέννων και Χανουκά 5%, και στην Αλέκα (ΚΚΕ ΕΠΕ) 5,2%, για να της γιατρέψουν την παλιά πληγή της Βάρκιζας και των απολύσεων στον Ριζοζπάστη.
Στο 14,5% βρίσκονται οι, «Μπορεί και γιατί όχι», «δεν ξέρω που πάω τον κόσμο ρωτάω», «δεν ξέρω ποιος είμαι, δεν ξέρω τι κάνω, δεν ξέρω τι θέλω», «δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ», «ο κυρ Σταύρος και ο Κυρ Γιώργης είναι καλοί άνθρωποι». *** Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι η σταθερή αξία. Ο Αντουάν Ολα τα Λεφτά, με 46,1%.
Η Ελλάκτωρ, η Μοτορ οιλ , ο ΔΟΛ, το Μega, το Έθνος, και ο κ. Κασιμάτης θεωρούν μαζί με το 59% των τηλεθεατών ότι η κυβέρνηση του τρίο μπελκάντο, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προχωρήσει σε «διαρθρωτικές αλλαγές», παρόλο που δεν κάνει αρκετά για να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, όπως εκτιμά το 68% των προβάτων, που μαζεύουν αποδείξεις από τη λαϊκή, ώστε να πληρωθούν ο Αλμπέρτο Μοδιάνο και η Μιράντα Γιάφα τις προμήθειες τους.
Η δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΔΟΛιο Βήμα της Κυριακής, που διενεργήθηκε στις 20 και τις 21 Δεκεμβρίου, έδειξε ότι το 77% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, παρόλο που το 71%, δεν αισθάνονται περισσότερο αισιόδοξο μετά την εκταμίευση της δόσης.
Και ενώ η Ελλάκτωρ και ο κ. Κασιμάτης δίνουν «περισσότερο χρόνο» στον Στουρνάρη η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκάλυψε ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», και για αυτό, σύμφωνα με τις προτάσεις Joe Trippi,οι επαφές για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού με νεα άφθαρτη ηγεσία, έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις «απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρωταγωνιστές στο εγχείρημα οι Κ. Μαρκόπουλος και Π. Ψωμιάδης .
Φύγε εσύ, έλα εσύ φωνάζουν τα μεγάλα αφεντικά.
Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Αν δεν τραβήξει το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ τότε θα παίξει η αναγέννηση της ΝΔ, από τις στάχτες της ΕΡΕ, με τον Νωθρό που θα παραμένει εθνική εφεδρεία στον πάγκο της Ραφήνας.

 *** Το 12% ψηφίζει: Μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου, Αποχή , Άντε στον διάολο, Άντε γαμηθείτε, Γαμώ τους ιουδαίους και τον Χίτλερ, δώστε τη Μέρκελ στον λαό, δεν θέλουμε Εβραίο πρωθυπουργό, Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ, τη λύση θα δώσει ο Στρατός , άλλο Κόμμα., το 16% είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, και μόνο το 28% θέλει πρόωρες εκλογές.

ΥΓ. Γιατί κανείς δεν ρωτάει τους πολίτες πως θα έβλεπαν μια επέμβαση του Στρατού για την ανατροπή της "Ολιγαρχικής Δημοκρατίας των Τοκογλύφων , των ιουδαίων εμπορικών αντιπροσώπων, και των 2000 διεφθαρμένων Οικογενειών";

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι απέξω μπορεί να βάζουν χέρι από το Reuters, το Stern, και τους New York Times..."


"Οι απ' έξω":
Ποιοι απ εξω;
Πες τους οβριους να τελειωνουμε.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...


Εάν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι;;;

Διαβάστε παρακάτω :

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=246727

Ανώνυμος είπε...

Δεν κανουν δημοσκοπηση για το στρατο γιατι τρεμουν την απαντηση. επισης δεν εχω δει τον τελευταιο καιρο κ δημοσκοπηση για τους λαθρογυφτους που μπαστακωθηκαν εδω κ τρωνε τις σαρκες μας.
Νικος πειραιας